Şimdi Ara

Araba satarken çok kullanılan yalan-yanlış komedi sözler :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
1
Favori
12.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DrMobile

-Kupon araç.
    -Biniciye satılıktır.

Sanki biz arabanın üzerinde kahvaltı yapıyoruz da parayı verince satmayacak mk

şu kopan araç ne demek hep görüyorum?
  • alman tankı
    yanlama makinesi
    yedek lastiği dahi kullanılmadı
    arka koltuğa bile oturulmadı

deneme için attim oluyor mu diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acc04 -- 21 Temmuz 2016; 17:51:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuray

• bulututhu vardır
  • Comfortline donanıma 1-2 opsiyon ekleyip Highline ya da Full + Full satılması,

Hatasız, boyasız, değişensiz (malum sitedeki ilanların %90'ı böyle)

Garaj aracı, Memurdan, Polisten, Doktordan, Öğretmenden satılık,

Km orijinal,

Tüm bakımları yapılmış, masrafsız vs.

Böyle gider bu liste.

• avuç içi kaar boya nasıl oluyor biri bunu açiklasin.

boya avuc ic kadar olunca ton farki olusmuyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Benim 2008 aracım stepne ile sadece 5km gitmişti. O sayılır mı

2 parça boyalıdır. Servis şişirmesinden dolayı 20.000tl hasar kaydı gözükmektedir.

Siz hiç alt taraftan hasar almış, kaporta hasarı olmayan ama ön airbaglerin hepsi açılan bir aracı servise bıraktınız mı?
  • acc04 kullanıcısına yanıt
    Hayır oluşturmuyor, bilgisayar ile yapılırsa belli bile olmaz.

Ek olarak post kasmaya çalışma 1 tek mesajda topla hepsini 20 tane mesajı arka arkaya atmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 21 Temmuz 2016; 15:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Hayır oluşturmuyor, bilgisayar ile yapılırsa belli bile olmaz.

Ek olarak post kasmaya çalışma 1 tek mesajda topla hepsini 20 tane mesajı arka arkaya atmışsın.

Post kasmak ne demek, niye fazla post oluşsun isteyeyim, açıklar mısınız ?

Aklıma geleni aklıma geldikçe yazdım. Forum renklensin diye. Bu forum kurallarına aykırı mı ?

• Kupon araç, piyasada standart donanımda olmayan özel araçtır, Mesela bi modelin Tr'de satılanında asr yoktur Avrupa versiyonunda vardır. Adam bi şekilde getirmiştir bu kupon araçtır. Ya da bazı markalar atıyorum '100. yıla özel' adı altında sayılı araç çıkarır, rengi farklı olabilir çift renk olabilir, bunlar da kupon araçtır.
    Kupon araç arasan da bulamayacağın ya da zor bulacağın az sayıda üretilmiş modellerdir. Fakat bizim milletimizin hepsinin aracı kupondur nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 21 Temmuz 2016; 16:35:59 >
  • acc04 kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı editleyerek devam edebilirsiniz, fazla postu arka arkaya atmak hoş karşılanan bir durum değil spam olarak da nitelendirebilirsiniz.
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    O kadar yetenekli değilim malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 21 Temmuz 2016; 17:53:10 >
  •  Araba satarken çok kullanılan yalan-yanlış komedi sözler :D
  • şasede kulede bişey yok , kule ne iniyorum ben o zaman
  • Temizlik amaçlı komple boyalı araba 2010 :D
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Yetenek işi değil belediye çukuru işi

-------------------------

Ek olarak 2. piyasası bu şekilde arkadaşlar yapabilecek bir şey yok, bu komik olaylar senelerdir yaşanmakta zaman geçirmek için iyi olabilir kız gibi bir araç istiyorsanız sıfır araç bakmanız en güzeli.

Daha 1 hafta önce yeni kasa bir Range Roverin kapı içlerini arka mahallede bir döşemeciye söktürüp japonla yapıştırıldığını gördüm, buna yapıyorlarsa piyasa araçlarının vay haline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 22 Temmuz 2016; 10:48:42 >
  • temizlik amaçlı etek altı boyalı.

• emsalsiz...
  • Çıtır Hasarlı = Büyük Kazası var
    Araç Muayyerdir = Aracı allah ne verdiyse tepe tepe kullandık
    Dosta Gidecek Araç = Dostlardan kimseye ittiremedim yarın yüzyüze bakıyoruz sonuçta. inşallah alan olur
    Çizikten Dolayı Komple Boyalıdır = Aracın her tarafında vuruk var her parça ayrı renk komple boyattım
    (pert kayıtlı araç için) Bu kazadan önce kazası yoktur = Araç pert ne yapacaksın önceki kazalarını onlar ufak tefek şeyler
    Motor Sıfırlandı İlk Günkü Gibi = Motoru serviste yaptıramadım pahalı. Sanayide çıkma falan ayarladık bişeyler elimizde patlamadan satalım

Şimdilik Çevirilerim Bu Kadar :)
  • tavan hariç heryeri boyalı demiyolar, bel altı temizlik boyası var diyolar. buda bir adam kandırmacadır. çünkü bel altı boya anlayışı Türkiyede böyle>  Araba satarken çok kullanılan yalan-yanlış komedi sözler :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.