Şimdi Ara

ARABA SEVDASININ SONUNA GELDİK TERCİH YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Recaizade Mahmud Ekrem görse araba sevdasını yazmaya tövbe ederdi. Bu ney lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz beni herhalde yanlış anladınız bana evden zaten harçlık olarak iyi bir para geliyor kasko ve mtvyi ben ödemeyeceğim sağolsun evdekiler yardım edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annene kredi çektirmeden..piyasası kuvvetli yedek parçası bol ne alabiliyorsan borçsuz harçsız onu al..sonra aracı yürütmekte zorlanırsın
  • Hocam tam ama tam olarak benim tercihlerim arasındasınız. Şu konuda bayağı ilgi gördü benim yorumlar yardımcı olabilir sizlere dehttps://forum.donanimhaber.com/ehliyetimi-yeni-aldim-arac-ne-onerirsiniz-butce-80-bin-lira-genc-arabasi-tavsiye--126946163#126946163

Ben de şu an son kararımdayım 116i alacağım 3-4 gün içinde kapora verecez inşallah. 116i sportline alacağım.

Fakat aklımdan hiç çıkmayan araç rocco ve rcz.
  • Arkadaşlar eylül ayına geldik bu ay içinde inşallah arabayı alacağım ama çok kararsızım bütçeyi 70-80 bin bandına çıkardık, birkaç arabayı listemden çıkardım araştırmalar sonunda. Birkaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim, ilk sorum 1.16i çok yakar mı ve 5 yıllık araba olacağı için çok masraf çıkarır mı, aynı şekilde 1.16d de bu soruma dahil her şeyiyle aylık bana ne kadara patlarlar?

İkinci sorum, etrafımdaki insanların %50 si golf al diyor geri kalan %50si leon al diyor benim görüşüm 1.16d veya 1.16i almaktan yana bu arabaların daha fazla masraf çıkaracağı kesin bu masrafların altından kalkabilir miyim totalde ne kadar fark olur golf ve leona göre, golf ve leon 2014-2015 model bandında olacağı için daha az mı problem çıkarır yoksa bmw kalitesiyle daha mı sorunsuz olur?

• Hocam bu bütçeye KESİNLİKLE titanium smart paket sony ses sistemli bir dizel focus alırdım sedan veya hb farketmez .

• momenty kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginiz için teşekkürler focus hb düşündüm ama 1.16 ve golf daha ağır bastı

• Hocam merhabalar. Gercekten yasam seklinizi cok begendim takdir ediyorum. Benim tek tavsiyem, zamaninda yasadiklarinizi yasayip kredi cekmis bir abi olarak, annenizin uzerine veya kendi uzerinize kredi cekmeyin. 8 yil once ise girdim ve ise girdigimden beri kredi oduyorum. Odedigim faizin haddi hesabi yok. Ilk girdigimde 2010 yilinda ertesi ay kredi cektim megane 2 aldim 2 sene maasimdan sadece 500 tl kaldi. Sonra akillanmadim, sifir clio 4 aldim tamami krediyle. 1 sene gecince odemeler cok canimi sikmaya basladi. Sonra onu mecburen sattim.

Kredinin 10000 tlsini kapattım. 20000 de babama lazimdi ona verdim. Sonra honda motosiklet aldim yine krediyle. Kredi borclarim 34000 tlye ulasti. Aldigim 2600 tlnin 2000 i kredilere gidiyordu. Artik akillandim motoru sattim direkt krediye yatirdim. Taksitlerim 500 tlye dustu. Borc da 18000 tl civarina. Taksitler dusunce cok iyi para biriktirmeye basladim. 3 ayda bir 5000 tl ara odeme yaptim. Ayrica pesin paraya yamaha nmax aldim.

Suan 9000 tl kredi borcum var ve 3 ay sonra Taksitlerim 180 tlye dusecek. Bir daha da omur boyu kredi cekmeyi dusunmuyorum. Madem pesin paranız var, alin bir honda civic, hem genc arabasi, hem de yeni modelleri uzmez. Eger krediyi kapatmasam suan 38 ay daha taksit odeyecektim ve 12000 tlsi faize gidecekti. Pesin para olmasi icin evdeki bazi malzemeleri de sattim oyun bilgisayari ps4 vs. Suan bu mesaji telefondan yaziyorum kiymetini bil.:) kredi ilk basta cok iyi oluyor ama odemek tam bir iskence. Araciniz simdiden hayirli olsun.

• linkin_park20 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız kredinin nasıl zor bir şey olduğunu biliyorum ev kredisi ödedik yzun bir süre ama kredi annemin emekli maaşının bir kısmından gideceği için ben krediye karışmayacağım ben sadece arabaların bana aylık ne kadar masraf çıkaracağını merak ediyorum

• 1,16
    Jully
    ve K Çok yakar genç
    pişman ettirir bir süre sonra..
  • Aslında araba al sat işine mi girsen

• Hocam yakıt demeseydin i30 1.6 t-gdi diyecektim (dusunursen lpgli olabilir)

Ama su kriterlere bakarak leonun hayirli olsun

• Fiesta için Ford aradı bugün numaramı nereden buldular bilmiyorum. Eylül sonu-Ekim başı gibi bayilere geliyormuş. Bence öğrenci için yeni Fiesta oldukça güçlü bir tercih.
  • Manuel leon yada golf al geç , genç yaşta dsg'yle başın ağrımasın.
  • O bütçeye biraz araştırma yaparak sıfır araç alabilirsiniz.

İ20 coupe var mesela.
  • keske senin gibi bi oğlum olsaydı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.