Şimdi Ara

Araba sogukken vites geçmiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
32.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arabayı yeni almıştım, vites geçişlerinin sert oladuğunu şanzıman yağına bakılmasını istedim 200.000 de değişim yapıldı hiç fark olmadı.

Sonradan Manuel Golf 4 kullanım kitapçığında 300.000 km olarak yazdığını gördüm. Tanıdık ustamız!!! bize bi güzel şanzıman yağı eklemiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Hidrolik debriyajmiydi, telli sistemmiydi hocam?

Alıntıları Göster
    Yanlış hatırlamıyorsam, 106'larda hidrolik var.
  • Kilometre olarak servis 100 binde değiştir diyor, sanayi elleme diyor. Araç 1'e bazen geçmek istemiyor.

Ama yağda problem olsa sürekli bu sorun olur diye düşünüyorum, özellikle sabah çalıştırıp direk dur, kalk trafiğe girersem vitesler inat ediyor
  • Arkadaslar vites hic gecmez oldu. Ozellikle soguk havada 5 6 km duzelmiyor usta merkezlerden biri diyor cunku pedal arac 5 6 saat kullanilmadiginda yumusak bi hal aliyor ayirma yapmiyor ben de arada kaliyorum ustalarda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Astra j 1.3 aracımda bende vites sorunu yaşıyorum araç stop halindeyken normal debriyajla çalıştığı için ilk debriyaj ve vitese geçişi normal ama debriyajdan çekip aracın ısınmasını bekledikten sonra vitese geçmiyor 4 5 saniye debriyajda bekletince geçiyor araç yürüdükten ve ısındıktan sonra bu aorun kalmıyor bu durum için aracın şanzıman yağını motul 75 80 değiştim daha sonra vites teli değiştik daha sonra baskı balata ve bilya değiştik volant iyi diye değişmedik ama malesef sorun devam ediyor şanzıman da sorun deniliyor ama artık benim ustalara inancım kalmadı çünkü bu sadece soğukta ve ilk zaman yapıyor şanzıman olsa her zaman yapması gerek diye düşünüyorum sorunla ilgili düşünceleriniz nedir başına bu durum gelip çözenler yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler 

• ykpnrgz Y kullanıcısına yanıt

Çözebildiniz mi sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.