Şimdi Ara

Araba Sürmekten Ayağım Ağrıyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
22.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    daha rahat olur.
    her 2 saatlik sürüşte 3-5 dk lık kısa molalar verin.
    molalarda aracın etrafında tur atın, vücudu germe gevşetme hareketleri felan yapın.
    ağrı kesici yanınızda bulundurun.
    bir de şehirler arası yolculuklarda koltuğu çok geri çektiğimde benim de sağ dizim ağrırdı.
    artık koltuğu çok geri çekmiyorum.
    ve diz ağrısı problemim düzelti.
  • Hazır böyle konu varken ben de sorayım. Benim sorun ayak değil de kol ağrısı.

Bende son 1 kaç haftadır aracı kullanırken sol kolum ağrıyor. Acaba koltuğa yan mı oturuyorum diye düşündüm ama ne yaptıysam çözüm bulamadım. Abartmıyorum resmen araba kullanmaya korkar oldum.
  • Benim de sol bacağım debriyajdan dolayı sakatlandı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibokozan İ kullanıcısına yanıt
    Debriyaj yüksekte duruyorsa ağrıtır, sürüş pozisyonunuzu aşağı almayı deneyin, ayak debriyajın üzerindeyken bilek ayak arası açı ne kadar fazlaysa o kadar az ağrıtır.koltuğu biraz daha geriye götürmeyi deneyin. Renolar falan yüksekte kavrar ve yüksekte dururlar o yüzden benim ayağımı da çok ağrıtırdı eski aracım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Debriyaj yüksekte duruyorsa ağrıtır, sürüş pozisyonunuzu aşağı almayı deneyin, ayak debriyajın üzerindeyken bilek ayak arası açı ne kadar fazlaysa o kadar az ağrıtır.koltuğu biraz daha geriye götürmeyi deneyin. Renolar falan yüksekte kavrar ve yüksekte dururlar o yüzden benim ayağımı da çok ağrıtırdı eski aracım.

aracım citroen c5 2006 model makyajlı kasa.
    araç çok büyük ve benim boyum da kısa olduğu için koltuğu en üst seviyede kullanıyorum ayrıca koltuğu da direksiyona fazla yaklaştırmış olabilirim. bugün bacağım için hastaneye gittim. ciddi şekilde debriyaj bacağımı kötü etkilemiş durumda.
  • ben yıllardır bu süreler bu km lerde sürekli istanbul kullanıyorum hiç bir ağrı olmadı
    ama oturma poziyonundan sırt da falan bir ..klar olacak o Allahın emri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 23 Eylül 2016; 23:07:05 >
  • Kaynana'dan aileden dert yandığını bir konu sandım
  • Çözüm çok basit: HIZ SABİTLEYİCİ

Sürekli ayağı aynı hizada tuta tuta agrır tabi
  • Çare sert pedallar. Pedallar, özellikle de gaz pedalı sert olunca ayağını gaz pedalının üzerinde dinlendirebiliyorsun. Gaz pedalı yumuşak olursa ayağını kendin tutman gerekiyor. Yeni araçların hemen hepsi elektronik gaz pedallı olduğu için pedallar hafif. Sorun buradan çıkıyor. Pedal'ın yayı falan varsa sertleştirilebilir.
  • Horttt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu eski ama böyle sıkıntısı olanlara faydası olması açısından koltuğun konumu da çok etki ediyor, özellikle uzun boyluların koltuğu olabildiğince aşağı indirmesinden fayda var, hem ayaklardaki hem de boyun ve bel ağrısını engelliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.