Şimdi Ara

Araba Sürmeyi Öğrenmek İçin Yerler Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar kardeşime araba sürmeyi öğretmek için yer arıyorum avrupa yakasında oturuyoruz bahçelievler tarafında.. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler

• Merhaba.

Eğer sıfırdan öğretecekseniz arabanızla dereyoluna inin. Bağcılar tarafına gelin. Molla Gürani parkını geçince Opet benzinlik var. Opet benzinliğin arka tarafında yaklaşık 2 futbol sahası büyüklüğünde boş bir alan var. Bizim orada herkes oraya iniyor. Orada öğreniyor.

Bahçelievler'de boş alan bulmanız hemen hemen imkansız.
  • teşekkürler :) başka önerisi olan var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendere

S.a arkadaşlar kardeşime araba sürmeyi öğretmek için yer arıyorum avrupa yakasında oturuyoruz bahçelievler tarafında.. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler

çobançeşmede fatih kolejinin arkasında devasa bir alan var. sabah akşam acemiler geziniyor o alanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

S.a arkadaşlar kardeşime araba sürmeyi öğretmek için yer arıyorum avrupa yakasında oturuyoruz bahçelievler tarafında.. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler

çobançeşmede fatih kolejinin arkasında devasa bir alan var. sabah akşam acemiler geziniyor o alanda.

Tam orayı tarif edecektim :)
  • Catalcalii kullanıcısına yanıt
    daha detaylı olarak yeri tarif edebilir misiniz ?
  • quote:

daha detaylı olarak yeri tarif edebilir misiniz ?

Bahçelievler'de oturuyorum demiştiniz ordan tarif edeyim, E-5'ten geliyorsunuz ilk Sefaköy Halkalı tabelasından Yanyola giriyorsunuz 500-600 metre gittikten sonra sağdan içeri doğru bir yol veriyor ordan giriyosunuz tabelasıda var fakat hatırlamıyorum ne yazdığını ordan gittiğinizde sağda büyük bir alan göreceksiniz, hatta yanında büyük bir hotel yapıldı oraya gelmeden.
  • Catalcalii kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun :) aklımda bikaç yer var gidip biraz pratik yapcam inşallah sağolun tekrardan :)
  • Pazar yeri yok mu hiç? Pazar yerinde araba sürmemiş kimse yoktur heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yerde araba surmekle araba öğrenilmez. Teoriyi öğrensin. Uygulamayı dağ yolunda yaptir,sursun bi dağ yolunda.

Not:Ciddiyim

• Girebiliyosan büyük kampüslü üniversitelere gir derim. Göbekler, yokuşlar, kavşaklar, kasisler, yaya geçitleri vs. şehir içinde ne varsa kampüslerde de var. Bir tek trafik yok ki şu aşamada senin istediğin de bu anladığım kadarıyla

• Eğer koltuğa hiç oturmamış birisine öğreticekseniz trafiğe kapalı alan tercih edin.
  • Kazlıçeşme meydanı tabiki ben orada öğrendim.Hem size de yakın.Girişte ispark var ücret vermeden girdik biz sizde öyle yaparsınız olmadı 5 tl verip girersiniz.İnanılmaz büyük bir alan daha iyi öğretilecek yer yok kesinlikle kazlıçeşmeye gidin.
  • hep kardesım olur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESAras

hep kardesım olur zaten

• Ataköy de big mammas ın arkasındaki yol. Acemilerin ve eğlencesine için benim gibi acemi numarası yapanların uğrak mekanıdır :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bilmiyorsa boş yerlerde debriyaj fren gaz öğretin. Öğrendikten sonra sakin yerlerde trafiğe çıkın. Yokuşlarda kalkış falan yapın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeğenimle birlikte pazar sabahları saat 06:00'de kalkıp Veliefendi hipodromunun önündeki caddede kullanarak öğrendim. Birde Yenibosna Radar tarafında hala boş arsa veya arazı vardır diye tahmin ediyorum ama tam emin değilim çünkü iki yıldır o tarafa hiç gitmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.