Şimdi Ara

Araba Tavsiyeleriniz ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Max 40000 TL

0 veya 2. el

benzinli

otomatik vitesli

bir araba bakıyorum.Daha cok Civic hb,Astra hb,ve Golf uzerinde durdum fakat forumda pek

olumlu yorumlar gormedim haklarında.Goruslerinizi,onerilerinizi paylasırsanız sevinirim, teşekkürler .

• ben bravo yu tavsıye ederım bu fıyat aralıgında oldukca dolu bı bravo alabılırsınız...308 ve i30 da olabılır...
  • seçtiğiniz modeller gayet güzel bence her marka hakkında mutlaka eleştiriler olacaktır.favorim honda size
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

seçtiğiniz modeller gayet güzel bence her marka hakkında mutlaka eleştiriler olacaktır.favorim honda size

Honda'nın sitesinde opsiyonel donanım fiyatları hakkında pek bisey goremedim.
    1.4 HB nin fiyatı 40500 ama içi boş olsun da istemiyorum var mı bi bilgisi olan donanımları hakkında ?
  • Megane III,Bravo,Leon,Alfa Mito'yu listeye ekleyebilirsiniz göz atmanızda fayda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rave

quote:

seçtiğiniz modeller gayet güzel bence her marka hakkında mutlaka eleştiriler olacaktır.favorim honda size

1.4 HB nin fiyatı 40500 ama içi boş olsun da istemiyorum var mı bi bilgisi olan donanımları hakkında ?

Honda da opsiyon diye birşey yok. HB de 2 model var, 1.4 sport, 1.8 sport. sedanda 3 model var, Civic Dream, Civic Premium, Civic Elegance. hepsi bu opsiyon mopsiyon yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikum

quote:

quote:

Honda da opsiyon diye birşey yok. HB de 2 model var, 1.4 sport, 1.8 sport. sedanda 3 model var, Civic Dream, Civic Premium, Civic Elegance. hepsi bu opsiyon mopsiyon yok

Baya sert bir çıkış olmuş hondaya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Ucuz araba önerisi
    geçen yıl açıldı
    Araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

quote:

quote:

quote:

Baya sert bir çıkış olmuş hondaya

bende öyle, hem severim hem döverim

kendi aracımda 2009 1.6 civie elegance otomatik

• quote:

bende öyle, hem severim hem döverim

kendi aracımda 2009 1.6 civie elegance otomatik

@ rave;

Eger 40 bine benzinli ve otomatik bir arac istiyorsan kesınlikle civic sedan tam sana gore dicektim ama HB dusunuyorsun sanırım. Civic Sedan neden dusunmuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 7 Mayıs 2009; 13:51:46 >
  • fiat bravo derim ben sizi tatmin etcek bir model alabilirsiniz

ayrıca dualogic otomatik şanzumanda çok başarılı bir şanzuman
  • honda
    golf
    astra
  • arkadaş yeni çıkan megane coupe çok süper bir alet 35000 tl.. bence bunada bir bak
  • Az km'li Tsi 140 yahut 170hp DSG Golf,Jetta...Sıfır için Civic güzel seçim olacaktır.Aslında 1.8Civic hb otm. iyi fakat vergisi yakıtı fazla...
  • megan coupe ve alfa mito çok güzel gözüküyorlar.
  • honda hb den vazgeçtim 1.4 türkiyede kalmadığı için megane coupe düşünüyorum ama oda ötv ye yetişmez diyorlar
  • işte Türkiye gerçeği insan kahroluyor nice insan farklı sebeplerden dolayı,farklı araç sahibi oluyor.asla siyah araba almam demem gibi.şu an ki aracım siyah ne yapalım benim istediğim model ve donanım olarak bekleme süresi beni bezdirecek baktım almak zorunda kaldım hayırlısı..
  • fiat bravoyu incelemenizi öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.