Bildirim
Araba Tavsiyeleriniz ..
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben bravo yu tavsıye ederım bu fıyat aralıgında oldukca dolu bı bravo alabılırsınız...308 ve i30 da olabılır... -
seçtiğiniz modeller gayet güzel bence her marka hakkında mutlaka eleştiriler olacaktır.favorim honda size -
quote:
Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
seçtiğiniz modeller gayet güzel bence her marka hakkında mutlaka eleştiriler olacaktır.favorim honda size
Honda'nın sitesinde opsiyonel donanım fiyatları hakkında pek bisey goremedim.
1.4 HB nin fiyatı 40500 ama içi boş olsun da istemiyorum var mı bi bilgisi olan donanımları hakkında ? -
Megane III,Bravo,Leon,Alfa Mito'yu listeye ekleyebilirsiniz göz atmanızda fayda var. -
quote:
Orjinalden alıntı: rave
quote:
seçtiğiniz modeller gayet güzel bence her marka hakkında mutlaka eleştiriler olacaktır.favorim honda size
1.4 HB nin fiyatı 40500 ama içi boş olsun da istemiyorum var mı bi bilgisi olan donanımları hakkında ?
Honda da opsiyon diye birşey yok. HB de 2 model var, 1.4 sport, 1.8 sport. sedanda 3 model var, Civic Dream, Civic Premium, Civic Elegance. hepsi bu opsiyon mopsiyon yok -
quote:
Orjinalden alıntı: alikum
quote:
quote:
1.4 HB nin fiyatı 40500 ama içi boş olsun da istemiyorum var mı bi bilgisi olan donanımları hakkında ?
Honda da opsiyon diye birşey yok. HB de 2 model var, 1.4 sport, 1.8 sport. sedanda 3 model var, Civic Dream, Civic Premium, Civic Elegance. hepsi bu opsiyon mopsiyon yok
Baya sert bir çıkış olmuş hondaya
-
quote:
Orjinalden alıntı: GTRulez
quote:
quote:
quote:
Honda da opsiyon diye birşey yok. HB de 2 model var, 1.4 sport, 1.8 sport. sedanda 3 model var, Civic Dream, Civic Premium, Civic Elegance. hepsi bu opsiyon mopsiyon yok
Baya sert bir çıkış olmuş hondaya
bende öyle, hem severim hem döverim
kendi aracımda 2009 1.6 civie elegance otomatik
-
quote:
bende öyle, hem severim hem döverim
kendi aracımda 2009 1.6 civie elegance otomatik
@ rave;
Eger 40 bine benzinli ve otomatik bir arac istiyorsan kesınlikle civic sedan tam sana gore dicektim ama HB dusunuyorsun sanırım. Civic Sedan neden dusunmuyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 7 Mayıs 2009; 13:51:46 > -
fiat bravo derim ben sizi tatmin etcek bir model alabilirsiniz
ayrıca dualogic otomatik şanzumanda çok başarılı bir şanzuman -
honda
golf
astra -
arkadaş yeni çıkan megane coupe çok süper bir alet 35000 tl.. bence bunada bir bak -
Az km'li Tsi 140 yahut 170hp DSG Golf,Jetta...Sıfır için Civic güzel seçim olacaktır.Aslında 1.8Civic hb otm. iyi fakat vergisi yakıtı fazla... -
megan coupe ve alfa mito çok güzel gözüküyorlar. -
honda hb den vazgeçtim 1.4 türkiyede kalmadığı için megane coupe düşünüyorum ama oda ötv ye yetişmez diyorlar -
işte Türkiye gerçeği insan kahroluyor nice insan farklı sebeplerden dolayı,farklı araç sahibi oluyor.asla siyah araba almam demem gibi.şu an ki aracım siyah ne yapalım benim istediğim model ve donanım olarak bekleme süresi beni bezdirecek baktım almak zorunda kaldım hayırlısı.. -
fiat bravoyu incelemenizi öneririm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X