Şimdi Ara

Araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hanim için alcam kısmet olursa 160 bin nakitim var. Max 230 /240 butce .en az 3 yıl kullanılacak tercihen otomatik . Corolla sedan ikna edemedim istemiyor. Corsa polo i20 b sinifi araclara bu paralar sacma geliyor. 2008 ,leon,corolla hacbeck aklimdaki arabalar ama adana seat bayisini aradim leon yok diyor. Arabamiz var hali hazirda mayis haziranda teslim olsada sıkıntı yok. Arabadan anlayan ustatlar hangi arabaya yonelmemi tavsiye edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kia ceed 1.0t otomatik veya astra 1.2t 145 hp otomatik alınabiiir.

• %50 ötv dilimine giren 231bin liraya kadar olan C segment yada B-SUV bakılabilir hocam.

- pejo 2008 1.2T - EAT8 (giriş paketli)

- yeni Corolla HB 1.2T - CVT (bu model zor bulunuyor bayileri aramanız lazım)

- Kia Ceed 1.0T - DCT (bu modeli pas geçmeyin, fiyatına göre çok güzel araç)

* bence şuanki ekonomik koşullarda C segment için 231bin'den fazlası harama girer, 180-190 binlerde B segment için fazla bence (polo-clio-i20 için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 7 Mart 2021; 11:11:12 >
  • Civic al geç. 2. eldede hepsinden fazla değer kazanır.

• C3 Aircross - Shine Paket. 2019 Model dizel - otomatik.

Honda Civic Hatchback 1.5L Turbo Benzin - Otomatik. Garantili - servis bakımlı olanlar bulunabilir.

• CEED 1,0 otomatik yok yalnız farklı bir bilginiz mi var arkadaşlar?

@suatcagdas

• Bana mersin bayii 2 hafta önce 1.0 turbo otomatik 200 bin demişti. Ama yanılmışım galiba. Kia rio ve stonic de sormuştum. Sanırım onlarla karıştırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalet sürücü 33 -- 7 Mart 2021; 17:3:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araba Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Ucuz araba önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.