Şimdi Ara

Araba tavsiyesi ayrıntılar içerde... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Getz diyorum. Kullanimi seri bir aractir, kor noktasi azdir, piyasasi fena degildir, durduk yere sorun cikartmaz.

Otomatik rahat ama acemiyseniz manual vitesi ogrenin bayan olsaniz tamam otomatik surun derim de erkeksiniz ileride ani borsey olsa manual surmeniz gerekse ben suremem mi diyeceksiniz?

Getz in otomatigide var ama fazla yakiyor tavsiyem manual ogrenin ve getz alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayacan -- 24 Şubat 2013; 10:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerrr
    direksiyonum yok denecek kadar az..

direksiyonum az: palio.
    acemiyim: palio.
    İlk aracım: palio.
    öğrenecem bu işi: palio.
    Paranı sokağa atma.
    Acemiliği attıktan sonra 25 bin lira para harcarsın otomobile.

Hocam palioların güvenlik,konfor ve yakıt sarfiyatı nasıl?Sırf parayı sokağa atmamak için de eğer sorduğum soruların yanıtı hayır ise sıkıntı olur gibi...
  • quote:

Hocam palioların güvenlik,konfor ve yakıt sarfiyatı nasıl?Sırf parayı sokağa atmamak için de eğer sorduğum soruların yanıtı hayır ise sıkıntı olur gibi...

acemisin,yüksek hızda araç zaten süremezsin.
    Yapacağın maksimum hız 40 50 olur,emniyet kemerin takılıysa da sıkıntın olmaz.
    Acemi adamın arabada konfor araması mantık dışı olur,zira burada araç kullanımını öğrenmek önemlidir.Acemiliği hangi arabada atarsan at konforsuz yolculuk edersin.
    Yakıt sarfiyatı olarak hem lpg uygulanabilmesi,hem de düşük hacimli motorlarıyla palio avantajlıdır.
  • quote:

quote:

acemisin,yüksek hızda araç zaten süremezsin.
    Yapacağın maksimum hız 40 50 olur,emniyet kemerin takılıysa da sıkıntın olmaz.
    Acemi adamın arabada konfor araması mantık dışı olur,zira burada araç kullanımını öğrenmek önemlidir.Acemiliği hangi arabada atarsan at konforsuz yolculuk edersin.
    Yakıt sarfiyatı olarak hem lpg uygulanabilmesi,hem de düşük hacimli motorlarıyla palio avantajlıdır.

Hocam 40-50 biraz yaş iş.Anadolu yakasında oturuyorum ve işim Avrupa yakasında.Dolayısıyla E-5 üxerinde süreceğim arabayı buda uzun bir düz yol ve ortalama 90km demek.En fazla 1 ay çıkmam E-5'e...

• quote:

başta da söylediğim gibi palio alın.
    kemeriniz takılı olsun.Birçok modelinde çift hava yastığı da var.
    paranızı sokağa atmayın 25 bin lira bayıldığınız araba size hem dünya masraf açar,arabayı dağıttıktan sonra değiştirmek istediğinizde elden çıkarmakta çok zorluk çekersiniz.
    palio zaten ucuz bir araç olduğundan düşük fiyat limitinde çokça tercih edilirliği olacaktır.
  • Hocam bulabilirsen temiz bir Jazz al işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

Hocam yaklaşık 1.5 ay önce ilk arabamı aldım. Size de şimdiden hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Benim de direksiyonum yok denecekten bile azdı fakat hevesim çoktu. Allah 24 yaşımda araba nasip etti. Arabayı aldım eve bile getiremedim,enişteme rica ettim o getirdi evin önüne kadar. Arabayı almadan önce ben de sizin gibi kullanmayı bilmediğimden nasıl kullanacağım diye düşünüyordum ve otomatik alacaktım. Ama hep otomatik şanzımana alışmaktansa manuele karar verdim. Gittim 22.500 tlye megane 2 sedan 1.5 dci aldım. Arabayı da saat gece 12 den sonra tek başıma yakın yerlerde kullanarak öğrendim. Şimdi işyerime de gidiyorum trafikte sıkıntı da çekmiyorum yokuşu da dert etmiyorum. Bence siz de renault ya da fiat alın derim. Çünkü yedek parçası ucuz ve 2.eli sağlam. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam helaliniz var megane 2 sedanla araç sürmeyi öğrenmek bayağı zordur. :)

• quote:

quote:

başta da söylediğim gibi palio alın.
    kemeriniz takılı olsun.Birçok modelinde çift hava yastığı da var.
    paranızı sokağa atmayın 25 bin lira bayıldığınız araba size hem dünya masraf açar,arabayı dağıttıktan sonra değiştirmek istediğinizde elden çıkarmakta çok zorluk çekersiniz.
    palio zaten ucuz bir araç olduğundan düşük fiyat limitinde çokça tercih edilirliği olacaktır.

bir palio satıyorlar .. beyaz, 2008,dizel,150bin km de çift airbag, abs var ..güvenlik paketli sanırım .. 17bin tl ..

nasıl fiyatı sizce ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_

17bin palio için büyük para.
  • quote:

20 bin de isterler,önemli olan almamak zaten:)
  • Arkadaslar 2010 model otomatik honda city 25bine alma ihtimalim var.60 binde ve degiseni yokmus.Fiyat bana oldukca makul geldi.Siz ne diyorsunuz?

• quote:

quote:

20 bin de isterler,önemli olan almamak zaten:)

galerici öyle bir methetti ki acaba dedim büyük bir fırsatı mı kaçırıyorum ..
  • quote:

galerici öyle bir methetti ki

galerici mi?
    14lü var bende baretta alır mısın şakaktan mermisi de bonus?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

Hocam yaklaşık 1.5 ay önce ilk arabamı aldım. Size de şimdiden hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Benim de direksiyonum yok denecekten bile azdı fakat hevesim çoktu. Allah 24 yaşımda araba nasip etti. Arabayı aldım eve bile getiremedim,enişteme rica ettim o getirdi evin önüne kadar. Arabayı almadan önce ben de sizin gibi kullanmayı bilmediğimden nasıl kullanacağım diye düşünüyordum ve otomatik alacaktım. Ama hep otomatik şanzımana alışmaktansa manuele karar verdim. Gittim 22.500 tlye megane 2 sedan 1.5 dci aldım. Arabayı da saat gece 12 den sonra tek başıma yakın yerlerde kullanarak öğrendim. Şimdi işyerime de gidiyorum trafikte sıkıntı da çekmiyorum yokuşu da dert etmiyorum. Bence siz de renault ya da fiat alın derim. Çünkü yedek parçası ucuz ve 2.eli sağlam. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam helaliniz var megane 2 sedanla araç sürmeyi öğrenmek bayağı zordur. :)

Eyvallah hocam ama aşırı heves vardı alalı 1.5 ay oldu 3.500 km yaptım sırtı yere gelmedi :)

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2010-model-42.000-kmde-cok-temiz-115810257/detay

Sigorta şirketinden alınma bir araba olduğunu söylüyor.Sizce bu fiyata temiz lancer bulunabilir mi?
  • @shadowgeist çok haklı, Palio alın.

Acemi olmamama rağmen benim de ruhsatında adımın yazdığı ilk arabam Palio'ydu ve tam 8,5 yıl yaklaşık 100.000 Km bindim. Bir kere bile yolda kalmadım, bakımlarını aksatmadım (sıfır almıştım) dolayısıyla da hiç üzmedi. Pek itibar etmemişsiniz ama bir acemi için o kadar da kötü değil...hatta hiç değil. Şimdiki aracım 2011 Lancer ama benim de tavsiyem 10-12k lık bir Palio sizi epey götürür.2004 model Paliomu 2012 Nisan'da takasta 14k saymışlardı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.