Şimdi Ara

araba var para var ama ortam olmadığı için kız yok (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
9.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

leonlar çok iyi duruyo ledli sanruflu falan şehir içi onun az yakmasını sağlamak için yumurta var gibi basacan pedala tsi motor öyle malesef lpg de olmuyo

aynen hocam tsi ye lpg olmuyor yoksa direk alcaktık birde kırmızı olcak lean siyahta jant olcak off tadından yenmez ya

bende grisini seviyorumda çok para be 80 bin 90 bin diyolar benim o kadar param olsa ya arsa ya dükkan alırım millet nası biniyo o kadar para verip anlayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souljah77

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: souljah77

araba yok para yok karı kız bol :D
    neyinden utanıp çekiniyosunuz anlamıyorum

Hocam taktik nedir

taktik falan yok kendiniz olun.ben liseye başladığımdan beri ağırlık çalışırım şimdi üni 2.sınıftayım.küçükken hep utanırdım.ağırlık yapa yapa öz güvenimi toparladım kendime dikkat etmeye başladım.la beyler gidin bi kıza kasmadan merhaba falan deyin bizim türk kızları çok kezban anormal hareketler yapıyorlar bazen aldırmayın.kız terslese nolacak ki?kimden ne çekiniyosunuz çekinmeyin abi tutun saçından dolayın

Sonda kahkaha attım

tutun saçından dolayın

• quote:

quote:

quote:

leonlar çok iyi duruyo ledli sanruflu falan şehir içi onun az yakmasını sağlamak için yumurta var gibi basacan pedala tsi motor öyle malesef lpg de olmuyo

aynen hocam tsi ye lpg olmuyor yoksa direk alcaktık birde kırmızı olcak lean siyahta jant olcak off tadından yenmez ya

bende grisini seviyorumda çok para be 80 bin 90 bin diyolar benim o kadar param olsa ya arsa ya dükkan alırım millet nası biniyo o kadar para verip anlayamıyorum

80-90bine ne yapcaksin ki hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

80-90bine ne yapcaksin ki hocam

yani benim 80 90 binim olsa ben arsa veya dükkan alırım araba düşünmem ama millet bu paraları arabaya bağlıyo benim için büyük para

• Sınıfınızda kız olmaması bahane değil kampüste hiç mi kız yok biraz sosyal olmanız gerekli

Kendimden örnek veriyim anadolu teknik lisesi mezunuyum elektronik bölümünde okudum sınıfta hiç kız yoktu ama bilgisayar bölümünde kızlar vardı lisede biraz çekingen biri olmama rağmen bir şekilde kızlar geliyordu yanıma muhabbet oluyordu illaki bu arada yakışıklı falan da değilim ortalama bi tipim var o zaman whatsapp falan yok msnlerimizi veriyorduk.

Liseden sonra Ege üni.de ön lisans elektronik haberleşme okudum sınıfta 4 kız vardı tabi onlara kız denirse herkes meslek yüksek okulunun kafetaryasın takılırken ben birkaç erkek arkadaşımı da yanıma alıp fen fakültesinin ordaki kafeteryada takılıyordum. Üniversitelerde çeşitli kulüpler oluyor onlara katılın ben fotoğrafçılık kulübüne katılmıştım hem fotoğrafçılık adına birşeyler öğrendim hemde baya kız arkadaş edinmiştim.

Kampüsün tüm imkanlarından faydalanmaya bakın ben mesela hafta 2-3 kere ders çıkışında havuza gidiyordum kızlar havuza giderken erkekler sırf (hijyen ile akalı olarak slip mayo yada tayt mayo ile girilebiliyor) şortla girmeye izin verilmiyor diye gelmiyordu ordan da arkadaş edinmiştim kısacası sosyal olun bir şekilde siz hiç birşey yapmasınız dahi bir kızla muhabbet oluyor

• Iste bu dusunceyle hareket ettigin icin yalniz kalacaksin bir omur

• quote:

Orijinalden alıntı: gamergirl1903

Iste bu dusunceyle hareket ettigin icin yalniz kalacaksin bir omur

• bombombombom B kullanıcısına yanıt
    çuk die oturmuş buu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Araban olunca ne oluyor ki ?

birşey olmuyor işte hocam , şöyle bir bmw mercedes audi falan olaydı
  • ver 50 lira git kerhaneye rahatla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Araban olunca ne oluyor ki ?

birşey olmuyor işte hocam , şöyle bir bmw mercedes audi falan olaydı

Bana daha çok millete beleş taksi şöförlüğü gibi geldi.
  • adres verinde buluşup birbirimizi tamamlıyalım birbirimize çevre oluruz bu dert herkezde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Ah ulan imkanlar çok yanlış kişilerde

Where is the adalet ?

Bunu kendime 10000000000000000000000 kez söylemişimdir

• Arkadaşların söylediği gibi dans, tiyatro, dil kursu gibi kurslara gitmeyi düşünmüyo musunuz? Kpss dersanesi de olsa mühendislik öğrencileri genelde aynı sınıfta olur gibime geliyor. Yani sizin üniversitedeki mühendislik sınıfının dersane sınıfı versiyonu gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gothamcity

Arkadaşların söylediği gibi dans, tiyatro, dil kursu gibi kurslara gitmeyi düşünmüyo musunuz? Kpss dersanesi de olsa mühendislik öğrencileri genelde aynı sınıfta olur gibime geliyor. Yani sizin üniversitedeki mühendislik sınıfının dersane sınıfı versiyonu gibi olur.

hocam o tip yerlere gitmeye doğru dürüst vakit olmuyor ya , birde eve okula uzak mesafede oluyor kızılayda falan oraya git gel falanda yorar baya
  • Hahahaha tamam bizim konu iste arkadasin konusu yani.

Para var araba var vucut var kiz yok dostum kardesim istersen altinda Ferrari 599 GT(Cok fena bi cigeri var ondan yazdim bu sese gelmeyecek kiz yoktur) olsun cebinde binlerce dolar olsun cabalamadiktan sonra kiz dusmez veya kiz gelmez sana millet bu konuyu anlamiyor.

2 arakadasimdan ornek vereyim:

1. Hic bir imkani yok hatta maddi durumuda ozel sebeplerden dolayi kotu adam internetten bu instadan dusurmedigi kari kiz kalmadi genci yaslisi yaptigi ne haftada 1-2 foto ve mesajlasma yani dil yani konusma suan 4-5 kizla konusuyor bulasmaya can atiyorlar yollu olanlarla girdigi mevzulari yazmayayim sen anla.

Sonuc:Kiz mevzusu hobi haline donusunce boyle oluyor tabi isi olan calisan bi adamin bunlari yapmasi zor zaten 5 kizada gerek yok acgozlulugun alemi yok baskalarida nasiplensin.

2.arkadas bu konudan dert yanan bi arkadasti iste para cok degilde bi barda takilip gece otel odasinda sabahlayacak tarz bi parasi vardi arabasi son model bi sedandi(50-70 Bin arasi) vucutta var yani fizik olarak giydiklerini guzel gosteriyordu fakat kiz yoktu napti spor salonuna baslayip vucut yapmaya basladi ordan biriyleriyle tanisti etti cafe ortamlarina girdi sonra bi kizla ittire kaktira bi kizla sevgili oldu napti gereken sonuca vardi tabi olay kizla degil daha guzel ve daha fazla kizla takilmakti hedef buyudu tabi isin isine cinsellik girdigi icin boyle oldu sonra olaya bu telefon olayi girdi sosyal medya ortamlari insta swarm o bu girdi sohbet muhabbet mesajlasma begenme falan filan numara alma baska kizlara yurume ve sonuc birden fazla kizla konusmalar bi yerlere gitmeler ve mevzuyu asmalar.

2 olay anlattim burdan anla neyin ne oldugunu ha once benim tavsiyem hoslandigin sevdigin bi kizla takilip farkli mekanlarla ve farkli mevzulara girmen oyle ha deyip haftada 3 kizla takilmak bunyeye agir gelir ve istedigini elde edip sikilirsin tabi burda 1.dereceden bi panpalar ortamini kurup haftasonu kafa dagitma ortamini yapman lazim turk gencinin ortami boyledir bana gore habire kizlarla takilmakta sikar insani ha panpalar ortami nasil olur ilkokuldan liseden kalma arkadasliklarla oluyor unide bu isler nasil bilemem hele ki Muhendislikte basini dersten kaldirmayan insanlarda olur mu var mi hic bilmiyorum.

Sonuc:İstek arzu + cabalama =Mutlu Son

Son bir seyde kendinizi suclamayin bu konularda bi cok kisi bu mevzudan dert yaniyor depresyona girersiniz kafaya takmayin ilerde illaki bir seyler kendiliginden gelisecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Hahahaha tamam bizim konu iste arkadasin konusu yani.

Para var araba var vucut var kiz yok dostum kardesim istersen altinda Ferrari 599 GT(Cok fena bi cigeri var ondan yazdim bu sese gelmeyecek kiz yoktur) olsun cebinde binlerce dolar olsun cabalamadiktan sonra kiz dusmez veya kiz gelmez sana millet bu konuyu anlamiyor.

2 arakadasimdan ornek vereyim:

1. Hic bir imkani yok hatta maddi durumuda ozel sebeplerden dolayi kotu adam internetten bu instadan dusurmedigi kari kiz kalmadi genci yaslisi yaptigi ne haftada 1-2 foto ve mesajlasma yani dil yani konusma suan 4-5 kizla konusuyor bulasmaya can atiyorlar yollu olanlarla girdigi mevzulari yazmayayim sen anla.

Sonuc:Kiz mevzusu hobi haline donusunce boyle oluyor tabi isi olan calisan bi adamin bunlari yapmasi zor zaten 5 kizada gerek yok acgozlulugun alemi yok baskalarida nasiplensin.

2.arkadas bu konudan dert yanan bi arkadasti iste para cok degilde bi barda takilip gece otel odasinda sabahlayacak tarz bi parasi vardi arabasi son model bi sedandi(50-70 Bin arasi) vucutta var yani fizik olarak giydiklerini guzel gosteriyordu fakat kiz yoktu napti spor salonuna baslayip vucut yapmaya basladi ordan biriyleriyle tanisti etti cafe ortamlarina girdi sonra bi kizla ittire kaktira bi kizla sevgili oldu napti gereken sonuca vardi tabi olay kizla degil daha guzel ve daha fazla kizla takilmakti hedef buyudu tabi isin isine cinsellik girdigi icin boyle oldu sonra olaya bu telefon olayi girdi sosyal medya ortamlari insta swarm o bu girdi sohbet muhabbet mesajlasma begenme falan filan numara alma baska kizlara yurume ve sonuc birden fazla kizla konusmalar bi yerlere gitmeler ve mevzuyu asmalar.

2 olay anlattim burdan anla neyin ne oldugunu ha once benim tavsiyem hoslandigin sevdigin bi kizla takilip farkli mekanlarla ve farkli mevzulara girmen oyle ha deyip haftada 3 kizla takilmak bunyeye agir gelir ve istedigini elde edip sikilirsin tabi burda 1.dereceden bi panpalar ortamini kurup haftasonu kafa dagitma ortamini yapman lazim turk gencinin ortami boyledir bana gore habire kizlarla takilmakta sikar insani ha panpalar ortami nasil olur ilkokuldan liseden kalma arkadasliklarla oluyor unide bu isler nasil bilemem hele ki Muhendislikte basini dersten kaldirmayan insanlarda olur mu var mi hic bilmiyorum.

Sonuc:İstek arzu + cabalama =Mutlu Son

Son bir seyde kendinizi suclamayin bu konularda bi cok kisi bu mevzudan dert yaniyor depresyona girersiniz kafaya takmayin ilerde illaki bir seyler kendiliginden gelisecek.

çok doğru bir yorum yazmışsınız hocam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.