Şimdi Ara

Araba yeni ses sistemi alcagım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞUAN NAKİT 1500 LİRA PARAM VAR SES SİSTEMİ ALACAGIM BANA BİRAZ YARDIMCI OLABILRIMSINIZ

Pioneer TS-6965 V3 6x9 X2 ÇİFT ALACAGIM
    PIONEER GM-A4604 4 KANAL 4X120WATT
    PİONEER TS-S20 TWETER 200 WATT
    pıoneer 1000 WATT 250 RMS SUBWOFFER

ACABA ANFİM HEPSİNİ KALDIRABILRIMI
    BİDE BEN BİRAZ DAHA NET SES İSTİYORUM SİZDENDE YORUMLARINIZ ALABILRIMYIM
    CENGİZ KURTOĞLUYU ÇOK SEVDİGİM İÇİN YAPIYORUM İYİ BİR SİSTTEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pioneercieah -- 15 Mayıs 2018; 14:54:46 >

• Arkaya 4 adet oval yerine,, önlerede 2 orijinal hoparlör olsa iyi olur,, Cengiz Kurtoğlu dinleyeceksen , önlerde sağ sol hoparlör, önde sağ-sol size doğru ince net tiz üniteleri,,

Arkadan hine 1 er sağ sol ses ses desteği ve ek olarak bass, benim düşüncem bu ,,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANFİM KALIDIRIMI ACABA BU ÜRÜNLERİ BEN ONUDA MERAK EDİYORUMDA
  • Pioneercieah P kullanıcısına yanıt
    İki oval 1 woofer normal,,, sizin woofer 400 rms, cift bobinmi,,,

https://catalogs.pioneer-car.eu/Manuals/GM_A4604_5707000008291S_manual/?page=7 buna göz atınız, ben tam anlamadim, birden çok deger var

• TEK BOBİNLİ ALCAM WOOFER PEK İŞİM DEGIL
    Çift bobin de alsanız o amfiye tek bobin olarak gireceksiniz. İleriye dönük olarak çift bobin almanız daha iyi olur. Bir takım oval bir takım ts s20 - birde woofeer güzel olur amfi kaldırır merak etmeyin. 2 takım oval olursa kaldırmayabilir

• OZMN BEN 1 TANE DAHA ANFİ ALMAM LAZIM DANDİK BİŞEY SUBWOFFER İÇİN
    BİDE SİSTEM HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOSUN HOPARLOR SEÇİMİ ANFİ SEÇİMİ SENİNDE Bİ TAVSİYEN VARMI
    Şuanki sistem iyi bence tavsiye etcek olsam pionerr tavsiye ederdim size tiz ağırlıklı sistem gerekli çünkü. Tek amfi yeterli olacaktır. Arkaya 4 oval koyacaksanız çift anfi gerekli

• 4 tane oval koycam ts önlere ses net olsun 1000 subwo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pioneercieah -- 15 Mayıs 2018; 16:2:47 >
    Bende önermi yorum 4 tane oval,, çok hoparlör net ses değil gürültü yapar,,

4 oval ile sadece ses yükselecek + bir adet daha anfi masrafı

2 oval ve tizler ile kulağa daha hoş gelebilir diğer türlü sesler karışır ama bu bi hastalık yani aracınız nedir merak ettim

• Aracım 2001 model doğan

arkada pioneer 6976s var, bir çift..

Önlere 16cm cadence tx6 aldım, daha montaj yaptırmadım,, şu anda eski 6985 lerin tizi ile idare ediyorum önde, bakalım bu titanyum cadence tiwitiri nasıl çalacak,, güzel çalarsa Cengiz Kurtoğlu - Benim olsaydın şarkısı , tizleri off ne güzel olur önde.. tisi pisi tisi pisi, tiss tiss, tisi tisi pisi pisi tiss tiss pit ttiss ,, dit diriditiss,, biterdi gönlümde mazimle savaş, du di tis, biterdi elbette gözlerimde yaş, dipps diti diti tiss, sen ellerin değil benim olsaydın, 😂 . Dalga geçmiyorum, seviyorum, dinleyin aynen böyle ..

Ben Şahin'e arkaya iki adet oval koydum, döşeme yaptırdım üstüne süper oldu,,

• İnşşalh istedigin gibi olur reis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    https://i.hizliresim.com/oOLJ6Q.jpg , altta kendi mdf si vardi,, önceki sahibi 20cm takmış, onu almış,, bende 20cm lik yerlere oval için MDF kestirip, hepsini ve arabayida siyah döşeme yapinca, güzel oldu,, sag sol stereo ,, kenardakiler eski efsane tizler, onlar olmasa tisipisitiss ss ss çalmaz,,,
    İnanın eskiden 5 tl ye 1 çift dome tiwitir satarlardi yuvarlak, şimdikilerin içinde bobin yok, Pioneer 6976 lar, ona bile muhtaç, ts ts çalmasi için ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 18 Mayıs 2018; 0:37:16 >
  • Maşallah yandakiler eski serimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet,, gümüş olanlar,, şimdi ise reno araç var,,, onun ön kapı ceplerinden tisliyor,, 4 tane orj pio var, şunun verdiği tizi vermiyor,,

Cadence tx6 nın titanyum tizleri iyi ,,,

Kapılar iyiyse baslarda iyi,,, oda sadece teybe bağlı olduğu halde,,, beğendim ,, cengiz cistak tiss ss ss çaldı,, net.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.