Şimdi Ara

Araba yolda giderken stop ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada würth enjektör temizleyici aldım bende, yarım depo benzinde kullandım bizim sorun demek ki enjektörlerden değil.
  • aynı sorun benim eski arabamdada vardı peugeot 206 gazda yapıyordu gaz beyni arızalanmış o yüzden stop ediyordu gaz beynini değiştirdim düzeldi sende bi baktır.
  • Hocam cihaza bağlanmıyo mu o arabalar? Cihaza bağlanıyosa cihaz zaten nokta atış yapar, bahsettiğin arızanın 50 çeşit sebebi var, her kafadan bir ses çıkması gayet doğal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Hocam cihaza bağlanmıyo mu o arabalar? Cihaza bağlanıyosa cihaz zaten nokta atış yapar, bahsettiğin arızanın 50 çeşit sebebi var, her kafadan bir ses çıkması gayet doğal.

Normal şartlarda bağlanıyor soketi ıvırı zıvırı var. Fakat bağlattık, motor numarasını vs. bulamadı yazılımda usta. farklı modelden sorgulattı 2 defa ateşleme bobini arızası vermiş, 1 defa benzin geri dönüş valfi arızası vermiş.

Usta krank sensöründen olmuştur dedi. değiştirdik bu sabah bakalım ne olacak.
    Ben ustanın para almak için bu değişikliği yaptığına inanıyorum maalesef. Ustalara yatıp kalkıp beddua ediyorum. Kimse bakmak istemiyor arabaya, paranla rezil oluyorsun zamanını boşa harcıyorsun.

ayrıca araçta kelebek boğazı yokmuş benim. karbüratörlüyle enjektörlü arası karışık sistemmiş. ne boktan arabaymış aldığım güne lanet ettirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tago35 -- 9 Aralık 2017; 12:15:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tago35

quote:

Hocam cihaza bağlanmıyo mu o arabalar? Cihaza bağlanıyosa cihaz zaten nokta atış yapar, bahsettiğin arızanın 50 çeşit sebebi var, her kafadan bir ses çıkması gayet doğal.

Normal şartlarda bağlanıyor soketi ıvırı zıvırı var. Fakat bağlattık, motor numarasını vs. bulamadı yazılımda usta. farklı modelden sorgulattı 2 defa ateşleme bobini arızası vermiş, 1 defa benzin geri dönüş valfi arızası vermiş.

Ben ustanın para almak için bu değişikliği yaptığına inanıyorum maalesef. Ustalara yatıp kalkıp beddua ediyorum. Kimse bakmak istemiyor arabaya, paranla rezil oluyorsun zamanını boşa harcıyorsun.

ayrıca araçta kelebek boğazı yokmuş benim. karbüratörlüyle enjektörlü arası karışık sistemmiş. ne boktan arabaymış aldığım güne lanet ettirdi.

Hocam ben aracı servise bırakmıştım. Rölanti motorunu değiştirdiler. 1 2 haftadır sıkıntı çıkmıyor. Krank sensöründen değilse ( ki inşallah odur ve sıkıntınız giderilir) ona baktirin derim.

Ustaların çoğu sallamasyon is yapıyor. Ve hepside emin konuşuyor. Biri boğaz kelebeğinden abi kesin başka hiçbirşey olamaz dedi

Biri bilgisayara bağladı. Oksijen sensoru hatası verdi. Abi kesinlikle bundan değiştirirsen düzelir başka hicbirsey olamaz dedi.

Allah'tan degistirmemisim boşu boşuna 300 lira gidecekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uzbaseem

quote:

Orijinalden alıntı: tago35

quote:

Hocam ben aracı servise bırakmıştım. Rölanti motorunu değiştirdiler. 1 2 haftadır sıkıntı çıkmıyor. Krank sensöründen değilse ( ki inşallah odur ve sıkıntınız giderilir) ona baktirin derim.

Ustaların çoğu sallamasyon is yapıyor. Ve hepside emin konuşuyor. Biri boğaz kelebeğinden abi kesin başka hiçbirşey olamaz dedi

Biri bilgisayara bağladı. Oksijen sensoru hatası verdi. Abi kesinlikle bundan değiştirirsen düzelir başka hicbirsey olamaz dedi.

Allah'tan degistirmemisim boşu boşuna 300 lira gidecekti.

Hocam beyinde sorun varmış açtılar baktılar.
    Komple değiştiricez 1500 Tl dediler önce. Sonra insafa geldi usta.
    Yazılım attılar 400 tlye düzeldi şimdilik sorun yok.
    Tabi oraya gelene kadar krank sensörleri değişti o oldu bu oldu.
    Arızanın bana maliyeti aşağı yukarı 700-800 buldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.