Bazı film ve kliplerde görüyorum bazı araçları özellikle Amerikan araçlarını belli kumandalar vasıtası ile zıplatıyorlar bu mümkünmü TR mizde bunu yapan kişiler varmı?
zıplatma derken neyi kastettin ayrıca pm bak.
ya akıllı amortısor mu dur ne onu dıon demı sen? ısıklarda falan durunca basıon zıplıor mumkun kardes parca getır taktırırsın ama her arabaya olmas o ya
Gta sa da varya. Ön arka süspansionları indirip kaldırıosun
evet tepmraya olurmu bu amortisör donanımı birde bunu uygulayan varmı tr de
paran olduktan sonra herşey mümkün
tempranın şasesi o hareketi kaldırmaz amerikan arabalarının şasesi güçlü olduğundan o zıplamada birşey olmuyor ama temprayı pert edersin
quote:
Orjinalden alıntı: kastinneydimoni
evet tepmraya olurmu bu amortisör donanımı birde bunu uygulayan varmı tr de
etilerde bir hummer da görmüştüm tabi bir Hummer'da görmek ilginçti fakat hoş bir görüntü vardı ortada çok ilgi çekiyordu, değişik güzel bir şey olmuştu içindekilerin ne kadar çok eğlendiğini tahmin etmek zor değil herhalde.
O amortisör sana biraz pahalıya patlarama iyi hava atarsın
tamamen saçmalık.
KARDES YAPILIR MASRAFTAN ONCE ARABAYI DEGISTIRSEN IYI OLUR TEMPRA YERDE KALIR AMORTISORLER HAVADA O ARABANIN SASESI ONU KALDIRACAK GUCTE DEIL
tempra ya takarsan ne hava atarsın nede o hareketı o araba da yaparsın
seytana uyma kardes o sistem temprayi daatir
tempra zıplar ama inişte biraz sıkıntı olur. bir daaha kalkamayabilir
sonuçta arabaya ayrı bir tarz gelir
amörtisöre neden para harcayasın ki tempranın içinde zıpla daha verimli olur ama cidden sağlam bir arabaya yap derim
Şimdi şeytan dürttü tempradan vazgeçtim starex e yaptrıcam tabii bulabilirsem
o çok pahalı bişi kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme