bütün garipliklerin kendisini bulduğu bir öğretmen arkadaşım...bi kaç gündür arabada tıkırtı var deyip duruyordu.sonunda sebebini bulduk ve gece bagajda olay çözüldü...
kapıyı bagajı acık unutmamak lazım. Kimse görmeden dalıverirler arabanın içine
quote:
Orijinalden alıntı: BenTugay
inşallah biyerleri kemirmemiştir
quote:
Orijinalden alıntı: sinoplu
inşallah biyerleri kemirmemiştir
Alıntıları Göster
Hocam ortadaki peynir sanıyorum ama etrafındaki sıvı ney merak ettim işe yarar temiz bir yöntem
quote:
Orijinalden alıntı: BenTugay
Etrafındaki yapışkan olması lazım bu ikisinin karışımı berbat bir koku yayıyor etrafa.
quote:
Orijinalden alıntı: TSForever
Pekmezini akıtmışsınız hayvanın
Alıntıları Göster
öldümü acaba? günahtır ya bizim dükkandada böyle tıkırtılar vardı kafesli kapan aldım sabah geldim içinde duruyodu arabayla giderken ormana saldım. fındık faresiydi
quote:
Orijinalden alıntı: shockwave23
öldümü acaba? günahtır ya bizim dükkandada böyle tıkırtılar vardı kafesli kapan aldım sabah geldim içinde duruyodu arabayla giderken ormana saldım. fındık faresiydi
Alıntıları Göster
Kendi arabamda görsem, intihar ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: TSForever
Pekmezini akıtmışsınız hayvanın
Alıntıları Göster
her yerden girebiliyor bu pis hayvanlar. geçen gün okulda 2. kattaki öğretmenler odasında gördüm. bayan arkadaşlar o esnada daha bi görülesiydi..
quote:
Orijinalden alıntı: yenerz
her yerden girebiliyor bu pis hayvanlar. geçen gün okulda 2. kattaki öğretmenler odasında gördüm. bayan arkadaşlar o esnada daha bi görülesiydi..
Alıntıları Göster
Geçen gün ben de apartmanda gördüm,dün gece buldum ve
quote:
Orijinalden alıntı: yenerz
Alıntıları Göster
kedim fareyi görünce patisiyle ekrana birkaç kez dokundu,baktı olacak gibi değil,istifini bozmadan çekti gitti
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
Hocam ortadaki peynir sanıyorum ama etrafındaki sıvı ney merak ettim işe yarar temiz bir yöntem
Nar ekşisi olacak hali yok yapıştırıcı tabi ki (Arkadaş yok yapıştırıcı değil nar ekşisi dermiş ne gülerim)
Şaka bir yana, google'dan fare yapışkanı veya fare yapıştırıcısı olarak aratırsanız gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan
kedim fareyi görünce patisiyle ekrana birkaç kez dokundu,baktı olacak gibi değil,istifini bozmadan çekti gitti
Yok artık asdjhdskjdhsaldkjdlaskjd
uğraşmasaydınız keşke. Aç bir sokak kedisini atacaktınız bagaja, sabah bagajı açtığında karnı doymuş bir şekilde çıkardı hayvan
quote:
Orijinalden alıntı: ForteVeloce
uğraşmasaydınız keşke. Aç bir sokak kedisini atacaktınız bagaja, sabah bagajı açtığında karnı doymuş bir şekilde çıkardı hayvan
Yöntem sağlammış, kesin çözüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Can-KSK
Alıntıları Göster
Kötü bir görüntü akşam akşam iğrendim...
Ama yakalanması iyi olmuş elektrik kablolarını falan kemirebilir..
quote:
Orijinalden alıntı: Can-KSK
Alıntıları Göster
Anılarım canlandı Tabi benimki arabada değil evdeydi
quote:
Orijinalden alıntı: çapultra
Anılarım canlandı Tabi benimki arabada değil evdeydi
Alıntıları Göster
ya her yere girebilir bu hayvan.ama araba hiç aklıma gelmemişti doğrusu.kartonun ortadaki peynir çevresindeki nar ekşisi(fare yapışkanı)