Şimdi Ara

Arabada hiç 3-4 şoför gittiğiniz oluyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sahsen 190 da yapsam müdahale eden olmuyor.Fakat şirketin servis söförünü sürekli uyarıyorum.Abi yavaş,yavaşla kamyon geri geri geliyor,hızlan otobanda 60 km ile gidilirmi diye,diye adamın sözleşmesi bitti.Yeni gelen servisçinin maşallahı var hız ise hız,kural ise kural.Daha agzımı açtırmadı
  • Olmaz mı annemle sürmek ölüm yolu karar veremediği anlarda bir o şeride hop bir bu şeride geçiyorum yediğim kornayı sağır bile duymuştur ama en sinir olduğum kısım arabayı kullanırken sağa yanaşınca bir den "ay ay aya çok yanaştın"tribine girmesi ya da yoldayken strese girip benide strese sokması.Annem yokken gayet normalim ama bugün çağlayan gittik beraber otobüsü geçtim birden bir ay dedi bir şeye çarptım sandım otobüsü geçince niye o kadar yakın geçmişim diye bağırdı.Otoparka giriyoken ya da düz yolda giderken gerçekten strese sokuyo şöyle yap böyle yap,ay aman falan bütün stres bana yükleniyor dur kalkta bile patinaja düşüyorum bazen basıdan.
  • Bizde tam tersi ben babama bağırırım.

Öndeki arabanın dibine kadar yapışır, tek şeritli yolda yandan sollayana yol vermez, aynalara bakmaz, iki şerit arası hariç bütün yolu kullanır, hız sınırlarına uymaz, emniyet kemeri takmaz, ta 200 metre önceden sinyal verir bazen hiç vermez vs vs.

Annem babam kullanırken kesinlikle yan koltuğa oturmaz. İnsan feci kasılıyor çünkü. Her an öndeki arabaya girecekmişsiniz gibi geliyor. Annem sadece ben kullanırken yan koltuğa oturur. Kimse de sesini çıkartmaz. Müziğimi açarım keyfime bakarım, sakin sakin giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 2 Temmuz 2013; 23:00:27 >
  • Geçen gün babam ben bizim tırların birinin şöförü ve yan şirkette çalışan bi şöförü alıp bayağı bi gitmiştik, hepsi koskoca tırlarla bebek gibi oynayan gözü kapalı süren insanlar elim ayağım titredi valla sürerken
  • Babamı tarif ediyosun sanki,biryere gideceğimiz zaman koşarak gider arka koltuğa geçerim. Yeterki o sürsün !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

olmaz mı hemde babam. benim yaptığım hareketlere kızar aynısını kendi yapar. 2 saat laf sokmalar falan.

kanser eder adamı aynen
  • Babam ve annemi arkaya oturtuyorum veriyorum ellerine gazete,dergi yol boyunca karışan eden yok çok güzel oluyor denemelisin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.