Şimdi Ara

Arabada klip izlemek istiyorum ama format tutturamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
316.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne formatı denediysem olmadı OJOsoft converter kullanıyorum bi türlü uyumlu olan şekli bulamadım , deneyen bilen varmı ? Teyp imin özellikleri burda yazıyor.

http://www.pioneer.com.sg/storefront2/ProductDetail/default.asp?ProductId=662&CatId=28

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabada Video İzleme Formatları

Arabanızda klip izlemek için uygun video formatını bilmeniz önemlidir. Farklı araç modelleri ve teyp sistemleri, farklı video formatlarını destekler. En yaygın video formatlarını ve kullanımlarını öğrenerek, arabada sorunsuz bir şekilde video izleme deneyimi yaşayabilirsiniz.

• Double Teyp Video Formatı: Double teyp cihazları, genellikle DVD ve VCD gibi fiziksel diskleri oynatmak için kullanılır. Bu nedenle, double teyp video formatı genellikle DVD ve VCD'dir.

• Fiorino Video Oynatma Formatı: Fiorino araçlar, genellikle MP4, AVI ve MPEG gibi dijital video formatlarını destekleyen dahili multimedya sistemlerine sahiptir.

• Araba Teybi Video Hangi Formatta Çalar: Genellikle araba teypleri, MP4, AVI, MKV ve MOV gibi popüler video formatlarını destekler. Teybinizin spesifik uyumlu formatlarını öğrenmek için kullanım kılavuzuna başvurabilirsiniz.

• Double Teyp Video Oynatma Programı: Double teyp cihazlarında video oynatmak için özel bir video oynatma programına ihtiyacınız olabilir. Bu programlar genellikle cihazın üreticisi tarafından sağlanır.

• Indash Teyp Video Formatı: Indash teypler, araç konsoluna entegre edilen daha modern bir teyp türüdür. Bu teypler genellikle MP4, AVI, MKV ve MOV gibi çok çeşitli video formatlarını destekler.

Tavsiyeler:

• Video formatı desteği için aracınızın kullanım kılavuzunu kontrol edin.
    • Araba teybinizin uyumlu formatlarını öğrenmek için üreticinin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
    • Video dosyalarını dönüştürmek için ücretsiz veya ücretli dönüştürücü yazılımları kullanabilirsiniz.
    • Arabanızda video izlerken dikkatli olun ve güvenli sürüş uygulamalarını izleyin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mp3,avi,wma veya dvd formatında convert etmelisin en sağlıklısı avi bence.convert programları genelde sorunlu oluyo
    şunu dene.
    www.alloksoft.com
    Allok Video Converter - Convert all video files to AVI, MPEG, WMV, MP4, H264, 3GP, FLV etc.
    http://www.alloksoft.com/videoconverter.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: peroman

mp3,avi,wma veya dvd formatında convert etmelisin en sağlıklısı avi bence.convert programları genelde sorunlu oluyo
    şunu dene.
    www.alloksoft.com
    Allok Video Converter - Convert all video files to AVI, MPEG, WMV, MP4, H264, 3GP, FLV etc.

avi kabul ediyo ama her avi yi oynatamıyo ne özellikleri olması gerek acaba 480 p filan mı? 16:9 formatlı avi 2 klip i sorunsuz oynattı ama 16:9 formatı hangi format grup una giriyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

quote:

mp3,avi,wma veya dvd formatında convert etmelisin en sağlıklısı avi bence.convert programları genelde sorunlu oluyo
    şunu dene.
    www.alloksoft.com

avi kabul ediyo ama her avi yi oynatamıyo ne özellikleri olması gerek acaba 480 p filan mı? 16:9 formatlı avi 2 klip i sorunsuz oynattı ama 16:9 formatı hangi format grup una giriyo ?

Alıntıları Göster
    Kullanma klavuzunda desteklediği kodecler yazar ya da internetten bilgi edinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Kullanma klavuzunda desteklediği kodecler yazar ya da internetten bilgi edinin.

Alıntıları Göster
    izleyemedigin kliplerde ,convert problemi vardır muhtelemen.farklı convert programları dene.16:9 ekran formatı,görüntü değil,yani onla alakası yok.480p yi ztn gec : ) verdigim linkteki programı denedinmi ?
  • quote:

izleyemedigin kliplerde ,convert problemi vardır muhtelemen.farklı convert programları dene.16:9 ekran formatı,görüntü değil,yani onla alakası yok.480p yi ztn gec : ) verdigim linkteki programı denedinmi ?

convert programıylada olmadı enteresan bi durum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

quote:

convert programıylada olmadı enteresan bi durum ya.

Alıntıları Göster
    verdiğin linkde mp3,wma açabildiği yazıyor

ya convert ile ilgili bi sorun var yada bunları açmada sorun olblr , örneğin sadece ses ' leri veya sadece görüntüleri oynat gibi bi seçenek olabilir cihazında..

convert programı ile ilgili sorun varsa total video converter dene bide..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

verdiğin linkde mp3,wma açabildiği yazıyor

ya convert ile ilgili bi sorun var yada bunları açmada sorun olblr , örneğin sadece ses ' leri veya sadece görüntüleri oynat gibi bi seçenek olabilir cihazında..

convert programı ile ilgili sorun varsa total video converter dene bide..

Alıntıları Göster
    Format Factory Programından İstediğin Formata Çevirebilirsin Üstelik Klip Ekranlarını Küçültebilir Ve Yüksetebilirsiniz Normal Kalite Veya Hd Kalite Olarak Ayarlama Yapabilirsiniz Kısa Bir Video İle Göstermek İsterdim Fakat Bilgisayar Üzerinden Yazılım Yazdığım İçin İşlerim Çok Yogun Kusura Bakmayın . Eğer İngilizceden Biraz Anlıyorsanız FormatFactory Açıklarınıda Bulabilirsiniz.

• Hocam ekran cozunurlugu neyi destekliyorsa ona gore ayar yapmalisin mesela 640-480 ise o formatta yapmalisin ayni sorunu ben yasadim evdeki portatif dvd de ordan biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Codec formatida mp4 olsun bi formati grnelde cogu dvd destekler

• quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Codec formatida mp4 olsun bi formati grnelde cogu dvd destekler
    FormatFactory diye bi program var ücretsiz istediğiniz Video,resim,ses dönüşümünü sorunsuz ve en hızlı şekilde yapıyor.Total video converterden daha iyi ve hızlı...Tavsiye ederim.

istersen link verebilirim.Google yaz en üstte(3.indir) çıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

FormatFactory diye bi program var ücretsiz istediğiniz Video,resim,ses dönüşümünü sorunsuz ve en hızlı şekilde yapıyor.Total video converterden daha iyi ve hızlı...Tavsiye ederim.

istersen link verebilirim.Google yaz en üstte(3.indir) çıkıyor..

Alıntıları Göster
    Video formatı : avi Boyutlar: 16.9 pixel:480p max
  • Araba, oto teypleri 19 mart 2015 tarihi ile bir çoğununun

Uzantısı avi olacak, encoder yani kodlayıcı ise MPEG-4 Xvid olacak

Video Kbp/s 1.000 ile 2.000 ve arası idealdir fazlası videonun boyutunu büyütür
    Audio Kbp/s 128, 160 veya 192 Kbp/s yeterlidir 256 veya 320 Kbp/s vermeyiniz video ve seste takılmalara sebebiyet verebilir.

Çözünürlüğü ne olmalıdır?
    ratio önemlidir,Ratio yatay kenarın dikey kenara oranıdır

Ratio 1.7 ye örnekler ; 450*253 , 480*270, 640*360, 650*366, 680*382, 700*394 vb
    Ratio 1,6 ye örnekler ; 480*288, 640*384, 680*408 vb
    Ratio 1,3 ye örnekler ; 384*288, 480*360, 544*408 vb olacak

dikey kenarın 400 ü geçmemesine özen gösteriniz (Ben her ne kadar yukarıdaki örneklerde 408 alsam da)
    750*422, 800*600, 1280*720 gibi çözünürlükler vermeyiniz yoksa videonuzdan sadece ses gelir, görüntü vermez
    önerilen program Color7 video converter 1 ay deneme sürümü var

Kaynak; Mehmet Ali Akçayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifecycle -- 19 Mart 2015; 13:53:42 >

• Arkadaşlar konuyu biraz hortlayacam ama Nissan qaskai 2015 ful paket arabam var teyibinde klip iZlemek istiyorm mümkün mü ? MP4 olarak indiriyorum klipleri ama arabaya usb'yi takınca görünmüyor. Klipleri hangi formata dönüştürmem gerekiyor ? Yardım 😔 Avi formatını Yaptım 240, 360 hiçbiri olmuyor ?

• ilker0598 İ kullanıcısına yanıt
    Usb den bende izleyemiyorum , cd ye atıp dene.
  • ilker0598 İ kullanıcısına yanıt
    bende navitech indash var bugün klip attım bi çok formatı oynatıyor fakat izlerken teyp kapatıp açıyor kendini bi kaç format denedm mpeg formatında sorun çıkarmadı. format factory programıyla mpeg seç seçenek ayarlarından vcd pal ı seç ve o şekilde çevir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: la1end38

bende navitech indash var bugün klip attım bi çok formatı oynatıyor fakat izlerken teyp kapatıp açıyor kendini bi kaç format denedm mpeg formatında sorun çıkarmadı. format factory programıyla mpeg seç seçenek ayarlarından vcd pal ı seç ve o şekilde çevir...
    Bende uzun denemeler sonucu formatı buldum. Avi 720p formatı açıyor. format faktory den çevirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal19

Bende uzun denemeler sonucu formatı buldum. Avi 720p formatı açıyor. format faktory den çevirebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Bende uzun denemeler sonucu buldum
  • Konu hortlayacak ama video klip izlemek için. Mp4 avı olabilir. Önemli olan çözünürlük 800x480 geçmesin any video converter öneririm ilaçlı versiyonları da internette mevcuttur.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut öğretmen

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orijinaldkural dışı link

eeeeeeeeeeeee
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.