Şimdi Ara

Arabada klip izlemek istiyorum ama format tutturamadım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
316.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende eski tip 2007 model kenwood indash var ama bende bir türlü düzgün format bulamadım normal DVD film takınca güzelce okuyor ama ne yaptıysam klipleri oynayatamadım error veriyor ( kenwood kvt-739 DVD modeli )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ireMira

Arkadaşlar bende eski tip 2007 model kenwood indash var ama bende bir türlü düzgün format bulamadım normal DVD film takınca güzelce okuyor ama ne yaptıysam klipleri oynayatamadım error veriyor ( kenwood kvt-739 DVD modeli )

bende şimdi markasını hatırlayamadığım 2007 model bir double din ürünle benzer bir durum yaşamıştım. internetten indirdiğim video klipleri avi, mpeg, mp4, vob, dat, gibi formatlarda çevirip cdlere, dvdlere atmıştım, baya uğraşmıştım tabi her seferinde eve gel cd yaz, arabaya geri git çalışmadı tabi hiçbiri, sinir olmuştum. orjinal dvd film takınca çalışıyor, ama video klibi dvd formatına çevirip dvd ye yazdırmama rağmen yine çalıştıramamıştım. usb ye atınca zaten çalışmadı.

en son pes ettim, antika double din ürünü söküp emekliye ayırdım.

• Teşekkürler hocam bende biraz uğraşicam şayet olmazsa MP3 dinlerim

• quote:

Teşekkürler hocam bende biraz uğraşicam şayet olmazsa MP3 dinlerim

bişey değil hocam, orjinal dvd filmleri bilgisayarda açtığında 2 klasör olur, video ts, audio ts gibi klasörler olur. eğer izlemek istediğin video klibi o şekilde encode edip dvd ye atmayı başarabilirsen belki çalışır. ben nero ile, im to mpeg encoder ile denemiştim sonuç başarısız, belki başka encoder programları dediğim şekilde dvd formatına çevirebilir videoları. denemek ve uygun program için forumu araştırmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Teşekkürler hocam bende biraz uğraşicam şayet olmazsa MP3 dinlerim

bişey değil hocam, orjinal dvd filmleri bilgisayarda açtığında 2 klasör olur, video ts, audio ts gibi klasörler olur. eğer izlemek istediğin video klibi o şekilde encode edip dvd ye atmayı başarabilirsen belki çalışır. ben nero ile, im to mpeg encoder ile denemiştim sonuç başarısız, belki başka encoder programları dediğim şekilde dvd formatına çevirebilir videoları. denemek ve uygun program için forumu araştırmak lazım.

biraz uğraştım ama full program buldum şimdi ne dosyası olduğu fark etmeden '' VOB '' yapıp DVD atıyorum ' Wondershare Video Converter Ultimate 9.0.2.1 programın ismi. attığım klipler sorunsuz çalışıyor.

edit: kural dışı link.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ireMira kullanıcısına yanıt
    aynen hocam demek istediğim buydu, dvd formatına çevirip orjinal film gibi dvd ye atınca çalışacak teorisi tuttu yani. sevindim.

• Arkadaşlar bende poınner avh 4200 dvd teyp var video izleyemiyorum bilen varsa yardım lütfen

• Dıvx 480 p ye çevir videoları çalışır
  • total video converter crecklı bulcan

sonra orjınal vıdeoyu altta yazan .avi .mpeg.mov gibi tum seceneklerı kullanıp convert etcen

aynı vıdeonun degısık uzantılarıyla cıhaza koycan.ıclerınden vıdeo acan oluyor

cok basıt.ben navıgasyon cıhazında vıdeo klıp ızlemıstım
  • Selamlar konu eski baya ama bendede o sorun oldu ben video kalitesini düşürdüm sorun kalmadı
  • Anlatım

İlk önce beğendiğiniz video klipleri online video indirme web sayfalarından mp4 hd veya istediğiniz formatta bilgisayarınıza indiriniz.

Google’da ‘ Online Video İndirme ‘ şeklinde arama yaparak video indirme işlemi yapabilirsiniz...

https://www.mduman.net/arabaya-video-klip-nasil-yapilir/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.