Şimdi Ara

Arabada ötme sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son bir iki ay kadar oldu surat 110 nu geçtimiydi arabamda ıslık sesine benzer bi ses çıkıyor yaklaşık 20 gün kadar oldu şanzıman yağını değiştim belki şanzımandandır kesilir diye ama pek fark etmedi aceba neden olabilir. Eğer şanzımandan ise ne yapmamı öneriyorsunuz şanzıman dan ise bu sesi kesecek katkı maddesi varmıdır? önerilerinizi bekliyorum. Araç 1999 model renault megana 1,6 8 Valf tır

• ıslık sesi ise ve hızlı giderken oluyorsa büyük ihtimalle hava sesidir.
    siz sesin şanzımanla ilgili olabileceği kanısına nasıl vardınız?
  • Şanzıman sesi olduğu kanısına kesin varmadım sadece olabilirmi diye sordum . Suran 110'ün altındaykende bu ses duyulmuyor geçtikçe duyuluyor. Aracın çekişinde performansında da hiç bir değişiklik yoktur. Hatta şanzıman yağını değiştiğim gün System Clean de yaptım motor sesi dahada düzelmiştir.
  • bu konuda cevap yazılmadığına göre demekki konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yoktur. Bana öyle geliyorki sanayide cevap armam gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eren12

bu konuda cevap yazılmadığına göre demekki konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yoktur. Bana öyle geliyorki sanayide cevap armam gerekiyor.

Özellikle ön kapı ve camlarda bulunan lastik cam fitillerini detaylı oarak gözden geçirin,yerinden oynama olup olmadığından emin olun..Yıllar içinde, yazın güneş etkisiyle vs. küçük deformasyonlar oluşmuş, buraya yüksek hızlarda giren hava ıslık sesine benzer bir sese neden olmuş olabilir..

Sorunun 110 km üstünde oluşması , buna benzer bir durumu çağrıştırdı bana..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.