Şimdi Ara

Arabalardaki Direksiyon Konumlandırılması Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
7.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Almanyada direksiyonlar solda bu direksiyonlar sagda oldugundan orjinal degiller. Sapma olabilir.

Sonuçta ölçülü bir şekilde aynı model ters şekilde üretiliyor.
    Soldan direksiyonluda da bariz şekilde koltuğun tam karşısında değil.
     Arabalardaki Direksiyon Konumlandırılması Sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

Almanyada direksiyonlar solda bu direksiyonlar sagda oldugundan orjinal degiller. Sapma olabilir.

Sonuçta ölçülü bir şekilde aynı model ters şekilde üretiliyor.
    Soldan direksiyonluda da bariz şekilde koltuğun tam karşısında değil.

Gorunuse gore evet yamuk. Ama goz yanilabilir. Sonucta konsolun kavisli gelmesinden dolayi yamuk duruyor. Perspektiften dolayi da goz yanilabilir. Sorun mercedeste ise en kisa zamanda olcer degerleri paylasirim. Ama ben bu zamana kadar dikkat etmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Gorunuse gore evet yamuk. Ama goz yanilabilir. Sonucta konsolun kavisli gelmesinden dolayi yamuk duruyor. Perspektiften dolayi da goz yanilabilir. Sorun mercedeste ise en kisa zamanda olcer degerleri paylasirim. Ama ben bu zamana kadar dikkat etmedim

Sorun da burada zaten çoğu insan başta farketmiyor. Bel ağrısı vs gibi sorunlar çıkabiliyor ilerleyen zamanlarda... Yukarıda da başta farketmeyen ama forumu okuduktan sonra farkeden insanlar var.
  • Yarın c4 üme bakayım nasılmış, sonrada diğer arkadaşların arabalarına bakayım
    Güzel konu olmuş.
  • Corsa B kasada Astra F kasada çok ciddi şekilde bu farkediliyor. Sanırım maliyet odaklı bir durum, ön takım da çalışma alanını daraltmak için bu şekilde üretiliyor diye düşünüyorum. Corsa B yi kullanmaktan nefret etmiştim bu yamukluk yüzünden çünkü abartılıydı biraz yengemin aracı ona sorsan yoo farketmedim der
  • bence olay şu, sol bacak debriyaj hareketi yaptığı için direksiyona çarpmaması için direksiyonları sağa dayalı konumlandırıyorlar. mesala benim bacak boyu uzun olduğundan eski ve dar araçlarda bu sorunu yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

bence olay şu, sol bacak debriyaj hareketi yaptığı için direksiyona çarpmaması için direksiyonları sağa dayalı konumlandırıyorlar. mesala benim bacak boyu uzun olduğundan eski ve dar araçlarda bu sorunu yaşıyorum.

mantıklı
  • ilginç bir konu olmuş... daha önce hiç dikkat etmemiştim
  • Daha önce pek fazla dikkatımı cekmedı ama :) Arabalar türkiyeye satıldıgı ıcın normal olabılır neden dersenız Bakınız türk ergeği araba kullanırken koltugu yatırır ve genelı yan oturur su arabaya ve on kaputu bıle gormezler :) gerçi görmeye gerekde yok .D
  • İcat çıkarmayın başımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropik17

İcat çıkarmayın başımıza.

Fehmi abi?
  • simetri hastalığı var sizde heralde hemde bayağı
  • Jettada sıkıntı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Jettada sıkıntı yok :)

Yenisinde var gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

simetri hastalığı var sizde heralde hemde bayağı

Aslında hiç yoktur :) Sadece biraz dikkatliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

bence olay şu, sol bacak debriyaj hareketi yaptığı için direksiyona çarpmaması için direksiyonları sağa dayalı konumlandırıyorlar. mesala benim bacak boyu uzun olduğundan eski ve dar araçlarda bu sorunu yaşıyorum.

Saçma sağ ayak ile fren hareketi yapılıyor bu durumda tezin çürümüş olur ayağın carpiyorsa problem ayakta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir hikmeti vardır farkında olmadan daha rahat sürüyoruzdur belki

Koskoca firmalar sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Bence bir hikmeti vardır farkında olmadan daha rahat sürüyoruzdur belki

Koskoca firmalar sonuçta

/>
  • Daha dün 2013 S350'ye oturdum. Bildiğiniz kıçımı sağa döndürüp öyle tuttum direksiyonu. Fena offset var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

quote:

Orijinalden alıntı: tropik17

İcat çıkarmayın başımıza.

Fehmi abi?

Karıştırdınız herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.