Şimdi Ara

Arabam çizildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 model şeytan kırmızı peuget 206 arabamı geen hafta taşa sürttüm..kapı ve alt taraf çizildi ...az derin beyazlıklar belli oluştu...ne yapmam lazım b durmda :((

• lokal boya yaptırmanız en mantıklı olanı. rengin tutmayacağından endişeniz varsa çizilen parçaları komple boyatın. beyazlık dediğiniz yer astar. o gözüktüğü anda boya şart oluyor malesef. pasta ile kapanmaz. bizim araba da kırmızı, oradan biliyorum. çoluk çocuk çizdiği için aynı şeyleri yaşamıştık. can sıkacak birşey yok. 2 parça ise en fazla 150 liraya falan hallederler.

eğer rahatsız etmeyecek bir noktada ise (ki sanırım öyle), rötuş da yapılabilir. rötuş sonrası boyalı kısım hemen göze çarpacaktır ama beyaz olmasından iyidir yine de... yetkili servise periyodik bakım için gittiğinizde isteyin, orjinal boyası ile yapsınlar.
  • Dün yolumun üzeri diye peuget bayisine gititm.usta arabanın arka kapısı ve altı çizldi..kapıyı komple boya altı lokal boya yapıp az düzeltcez dedi..toplam 550 ytl olur dedi...en iyisi rapor tuttur kasko ödesin dedi..nasıl rapor tutturacam...
  • Sigorta şirketine bir yazı yaz. Şu tarihte şurada aracımı taşa vurdum-sürttüm-çizdim diyerek, sözkonusu hasarın yapılmasını istiyorum.

Bu kadar basit. Ama bu denli ufak şeylerde bile hasarsızlık indirimin gider. En sağlıklı yol sigorta acentenle konuş.
  • sakın kasko'ya ödetmeyin...

bir sonraki sene hasarsızlık indirimi alamayacağınız gibi, bir de hasar almış olacağınız için üstüne fark konacak ve millet örn. 1000 liralık kaskoyu seneye 700 liraya yaptıracakken, siz 1200 lira ödeyeceksiniz. yani boyatsanız bile cebinizden 150 lira çıkacak bir şey için 500 lira harcamış olacaksınız.

sırasıyla yapmanız gerekenler:
    1. kaskonuz autoking hizmetini kapsıyorsa, oraya gidin. ücretsiz yapılabiliyor mu öğrenin. kapsamıyorsa;
    2. çiziklerin rötuş ile kapanması sizi tatmin edecekse, rötuşlatın gitsin. cebinizden para çıkmamış olur. zaten kapının alt kısmı vs. diyorsunuz. göz hizasından uzak. dikkatli bakmadıkça gözükeceğini sanmıyorum (çizik çok uzun değilse)
    3. rötuş ile olmayacak gibiyse iyi bir boyacı bulun, ilgili noktaları lokal boya yapsın. böylece aracın satarken değeri hiç düşmez.
    4. eğer parçaları tamamen boyatmaya karar verirseniz, boyatmadan önce çizikli halinin fotoğrafını çekin, ondan sonra boyatın. satarken çizik yüzünden boyattığınızı söyler, fotoğrafı gösterirsiniz. böylece araca kazalı diyemezler.

son sözümdür: kesinlikle hasarsızlığınızı bozarak kaskodan yaptırmayın...

bu arada iki parça boya için 550 lira fiyat çıkartan servise de oha diyorum başka birşey demiyorum. araba porsche falan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 19 Ekim 2007; 13:18:24 >

• Bugün sabah ankarada yeni açılan ABC otomotive gittim onlarda 300 olur dediler az düzeltilmesi lazım ve kapının alt kısmı boya için..kasskodan alırız merak etmeyin dediler...Sanayide ustama gittim aynısını sana 150 ye yaparım dedi sanırım salı günü ona verecem ....
    Son model arabanın külfetide çok :((
  • Anlasılan servis ve ustalar kaskoyu sömürüyor ama dönüp dolaşıp kaskoda bizi sömürüyor kurtulus yok gibi bu kısır döngüden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arabayı boyatacan masraf edecen satarkende boyalı diye fiat düşecekler bence rutuş yapmak daha uygundur
  • Kaskoya Auto King mini tamir paketi klozu ekletin, hasarsızlık bozulmadan ufak çaplı hasarlar hallolsun...
  • Kaskoya Auto King mini tamir paketi klozu ekletin, hasarsızlık bozulmadan ufak çaplı hasarlar hallolsun...
  • ben yetkılı servıs hasar bolumunde sorumluı olarak sızden en az 250 ytl alırlar kaskonuzu kulanın derım.
  • sen boşver takma kafana abi yaparız!!!

Ç-A-Ğ-L-A-R---O-T-O---K-A-P-O-R-T-A---B-O-Y-A---S-E-R-V-İ-S-İ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.