Şimdi Ara

Sıfır aracımın kapısı çizildi ve göçtü 🥲

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır aracımın kapısı çizildi ve göçtü 🥲

Canım acayip sıkkın el bebek Gül bebek sakladığım 2020 superb aracımın garaj kapısına sürttüm bir kaç yere resim attım bazısı direk düzelmez komple boya dedi biri düzelir getir bakalım dedim çamurluk ağzındada boya atması var. Zamanım olmadığı için götüremedim ama can sıkıntısından uykularım kaçtı para kazanmak zor bu zamanda malum.

ankarada bu işi boyasız kim çözer bir yardım edebilecek varsa sevinirim gereksiz mesaj atanlarda zahmet etmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dünya malı dünyada kalır çok fazla kafaya takmayın, cana geleceğine mala gelsin.Hayat kısa zaten, aracınızı yaptırıp keyfinize bakın derim.Yok değer kaybıydı yok boyaydı yok hataydı kusurdu vs kafaya takacağınız kadar uzun değil hayat.Bende ilk zamanlar böyle kafaya takıyordum, park halindeyken çarptılar aracıma sırf bu yüzden uyku uyuyamaz oldum geceleri acaba yine birşey olur mu düşüncesiyle.Sonra baktım böyle geçmez bu hayat, saldım.Benim sağlığım huzurum gittikden sonra hiçbir şeyin önemi yok dedim kendime.Birşey yok aracınızın alt tarafı metaldir düzeltilir boyanır geçer satarkende üç beş daha düşük fiyata satarsınız alt tarafı ne olmuş yani dünyanın sonu değil ya.Sıkmayın tatlı canınızı.İyi forumlar.

• Tırnak giriyorsa boya gerekir. Yalnız canınızı bu kadar sıkıyorsa ikinci el, eski bir araç alın, sokakta duran metal parçası bu, her zaman risk altında.

• buralar boyasız olmaz maalesef

• Kardesim gecmis olsun. Halledilir sıkma canını.

RFT Auto Dent e götür direkt. Baska kimseye elletme.

Google a yazinca cikart direkt ordan aratabilirsin. Bentleyinden Ferrarisine ne arabalar halledildi orda boyasiz... Ama tabi araci gormesi lazim önce.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göçüğü boyasız düzeltebilirse ki çizgi göçükleri düzeltmek zordur gamzeli göçüklere göre, çizik kısımları çelik rötuş tekniği ile halledebilirler, yanlız maliyeti yüksek olur kanaatimce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beyaz rengin büyüsüne bırakın gitsin

nedense ilk zamanlarda can sıkan bu gibim çizikler beyaz renkte zamanla kaybolyo Sıfır aracımın kapısı çizildi ve göçtü 🥲 

• İzmirdeysen bu hatayı giderecek yer tanıyorum bayiden aldığın gibi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Arabaya ev parası verince gayet güzel uyku kaçar, ev parası vermeye de gerek yok, Türkiye'de mal sahibi olmak eşinin çocuğunun kendinin yemesinden içmesinden kısmadan mümkün değil, toplumun büyük kesimi için bu böyle

• geçmiş olsun kapıda duran aracımın sağ direğindeki vuruğu göstersem koparsın..)

avm ye gittim kapıda gamze yapmışlar..)

bunları kaldıramayacaksan eski araç almalısın umursamazsın

hazırlıklı ol bu ve daha büyüklerine..

bu oyunun bir parçası

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferk_tr

Arabaya ev parası verince gayet güzel uyku kaçar, ev parası vermeye de gerek yok, Türkiye'de mal sahibi olmak eşinin çocuğunun kendinin yemesinden içmesinden kısmadan mümkün değil, toplumun büyük kesimi için bu böyle

Altımda isterse Ferrari olsun ben keyfime göre yasayamadikca , istediklerimi alamadikca , yiyemedikce aracın bir önemi yok bence.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Her istediğini alıp gönlünce yaşayanlar eşi dostu mal sahibi olunca seyre bakıp göz koymayacak o zaman, sözüm geneldir ve bu böyledir

• zaferk_tr kullanıcısına yanıt

Düzelsin razıyım hocam

• Kapalı yerde duruyor

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Düzelir hocam ancak bu çelik rötuş işini bilen ve uygulayan yer çok yok, araştırıp bulabilirsiniz

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam Oraylada görüşeyim

• Fakire malı kıymetlidir demişler atalar bu zamanda araba kolay alınmıyor hele sıfır araba daha bi kıymetli oluyor üzülmesi normal seni anlıyorum. Boya işine gelince boyasız tamamen düzelme olmaz şimdi öyle görünüyor boya istemiyorsan olduğu kadar kabul edip az bi rötuşla kabul edilebilir bir düzeltme yapılır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çelik rötüş işi yapan varmı Ankara’da acaba bilen ?

• avrupalı aynı arabaya 1 sene asgari ücret bağlıyor sen burda en az 65-70 asgari ücret bağlıyorsan üzülüyorsun maalesef. sistem adamı bu hale getiriyor. o parayı kazanırken de ne itle kopukla uğraşıyorsun. yapacak bi şey yok. sende şimdi kaskoya falan sokmadan yaptırıp sonra hatasız boyasız diye satarsan ayıp edersin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.