Şimdi Ara

Sıfır aracımın kapısı çizildi ve göçtü 🥲 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam detailing firmaları da çözebilir işini, çizikleri rötuşla doldurup polisaj yapıyorlar, dby detailing var vintage detailing var irtibata geçin isterseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Tırnak giriyorsa boya gerekir. Yalnız canınızı bu kadar sıkıyorsa ikinci el, eski bir araç alın, sokakta duran metal parçası bu, her zaman risk altında.

Hele İstanbul'da bu mantıklı bence de

• Yerinde olsam oje sürer geçerim çok takma takılır kalırsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dert etme hocam. Araba senin değil sen onun sahibisin. Bin gitsin bak keyfine olur böyle şeyler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pert bu araç

• zaferk_tr kullanıcısına yanıt

Altıüstü teneke parçası; tamam canan ama bir can değil. Bu kadar büyütülecek, karalar bağlanacak bir şey de yok ortada. Bu kadar pimpirikli ve hastalıklı bir tipse ya sıfır egea, ya da eski ikince el bir teneke alacak.

Bir arabaya bu kadar derin anlamlar yüklemeyin. Cadillac’da olsa, RR’da olsa, barzo belirteci bazzat da olsa aynı hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferk_tr kullanıcısına yanıt

Onlarada ulaşayım teşekkürler

• Metal yığınına bu kadar anlam bağlamayın kanser olursunuz. Geçmiş olsun.

• dünya malı dünyada kalır çok fazla kafaya takmayın, cana geleceğine mala gelsin.Hayat kısa zaten, aracınızı yaptırıp keyfinize bakın derim.Yok değer kaybıydı yok boyaydı yok hataydı kusurdu vs kafaya takacağınız kadar uzun değil hayat.Bende ilk zamanlar böyle kafaya takıyordum, park halindeyken çarptılar aracıma sırf bu yüzden uyku uyuyamaz oldum geceleri acaba yine birşey olur mu düşüncesiyle.Sonra baktım böyle geçmez bu hayat, saldım.Benim sağlığım huzurum gittikden sonra hiçbir şeyin önemi yok dedim kendime.Birşey yok aracınızın alt tarafı metaldir düzeltilir boyanır geçer satarkende üç beş daha düşük fiyata satarsınız alt tarafı ne olmuş yani dünyanın sonu değil ya.Sıkmayın tatlı canınızı.İyi forumlar.

• Geçmiş olsun, arkadaşlarda yazmış derin ise boya gerekebilir.

• Canını sıkma be hocam ben arabayı aldıktan 2 ay sonra park ederken vurdum, tampondan boya kalktı ama yaptırmadım öylece duruyor çizik. isterseniz bi vintage detailing'e sorun, onların özel bir işlemi olabilir. kaliteli bir sahibi var mekanın. halledilmeyecek bir şey değil.

• Geçmiş olsun önce canın sıkılır bikaç güne geçer takma dünya malı.

• Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

• İnsan uzulurde senin yaptığın çok fazla . Bırak alti ustu bir mal . Sizin bu tepkiler inanılır gibi değil aynı ayarda bendede araç var iki kapıdan hafif sürtme var ama inan senin gösterdiğin tepkiyi vermiyorum ulkede İnsan kazayla ölüyor. Altı üstü araba çizilmiş ama verdiğin tepki sanki aracı çalınmış veya pert olmuş , çok daha kötülerini boyası yapıyorlar. Bende sadece kapılardada yok bagaj elektrikli avm nin park yeri düşük boydaydi açılırken tavana çarptı ufak bi delikte bagaj kapaginda onun dışındada var.

Sizin bu tepkileri görünce kendimi kotu hissetmeye başladım tepki vermiyorum diye

Allah başka dert vermesin. Öyle bir dert verirki araban çalınsa umursamazsin

• Canını sıkıyorsan bence bundan sonra şeffaf kaplama yaptır

• Dün benim aracın tamponuna sürtüp kaçmışlar. Biraz göçük oluşmuş ve yerinden çıkmıştı ayrıca boyası da kalkmıştı.Göçüğü içten vurarak düzelttim, tamponuda bastırıp yerine koydum. Pek dert etmedim açıkcası sonuçta üzülünce eski haline gelmiyor. Bir de benim aracın rengi açık kırmızı bu yüzden tutturmak da zor, sizinki çok daha rahat boyatın gitsin nolacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 22 Mayıs 2021; 23:18:4 >
  • classlord kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam işte ama ☺️

• Zamanla alışacaksın. Tecrübe. Geçmiş olsun.

• Bir tanıdık ışıklarda dururken arkadan tır çarpmıştı arka koltuklar ile stoplar birleşmişti yani yarın böyle bir şeyde olabilir kendini felan kesme aman

• Memleketin %90 ı bu psikolojide arabaya kredi baplayıp kıtkanaat geçinip aybaşını zor getirirsen sonuç bu olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.