Şimdi Ara

Sıfır aracımın kapısı çizildi ve göçtü 🥲 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Can sikmakta haklısın hocam. Hiçbir tamir, hiçbir düzeltme orijinal gibi olmuyor. Umarım içinize sinen güzel bir işçilikle hallolur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yiğit_kemal kullanıcısına yanıt

Saol hocam inş

• kuş serisi bile 50 bin olmuş. konu sahibi üzülmekte haklı. benim bile içim acıdı o ne yapsın  

avrupalının 100 euroya alıp eğlendiği arabalar bize hayal gelmeye başladı. dalga geçenler dönüp bi tarafına bakıp dalga geçsin.

yazık.

• Allah sağlık versin canınızı sıktığınız işe bak.

Üstelik kendiniz çarpmışsınız. Bu kadar üzülmeyin

• Sıkma canını kardeşim. 2 hafta sonra gözüne batmaz. Nazarlık say.

• Geçmiş olsun. Sakınan göze çöp batar demişler. Malum, nasıl sakınmayalım, dediğiniz gibi 80.000 birim edecek arabaya 400.000 bin birim verince insan istemsizce sakınıyor. Ama ülkenin durumunu göz önünde bulundurarak araba almak lazım artık bence. 2015 senesinde sıfır 520i almıştık 200.000 ₺ ye. F10 kasa, anladık ki İstanbul'a gidecek araç değil. Aldığımızın ertesi günü avm ye gittik, çıktık ki tamponun sağ tarafı çizik içinde. Boya kalkmış. Ertesi gün oluyor bu dediğim. Adam geri geri çıkarken aynaya mı bakmıyor ne bütün sağ tarafı alıp götürüyor. İnsanın haliyle canı sıkılıyor. Şu anda fluence var bende, vuran vursun kıran kırsın, yaptırılır kaporta yığını sonuçta. Kaskolar var. 5008 de var, sağ arka ve sol arka kapı yok garaj kapısı faciasından yani. Çiziksiz araba zor artık, sıfır alıyoruz, ertesi gün başına bir şey geliyor. Hayır dediğim gibi 100.000 birim verecekken 400.000 birim verince insan soğuyor. Hallolur hocam, o kadar can sıkmayın. İyi bir şey değil sizin için. Dünya malı sonuçta. Allah büyük bela kaza vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.

Herkesin öncelikleri zevkleri ve hassasiyetleri farklıdır. Çok düşüncesizce yazılmış bir yorum olmuş bu. Ben olsam ben de üzülürdüm.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Gereksiz bir yorum olmuş bence.Renault iyi maaş veriyor galiba bakıyorum hemen damlıyorsun :D

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Başkalarının aracını küçümsemen hoş mu kardeşim , acilen şu tavırlarını bırak . Kimsenin senin küçümser edebiyatına ihtiyacı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araç Skoda'ymış ben de Mercedes falan sandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.