arabam.com bir iş yapayım demiş ama aynı otobüsün fotoğrafını 10 kere yayınlamış . 2 fotoğrafta insan neyin ne olup olmadığını anlamıştır .
İşin garip diğer arabalarda aynı tarz sorundan dolayı magandalık damgası yemişler.
Haklılar tamamda daha neleri dururken aynı arabaların fotoğraflarıda 10 kere yayınlanmaz ki.
Ancak bu kadar kalite olur işte .
Geçen bir yazı dikkatimi çekti . Bizzat zamanında bir aracı test eden arkadaşımınız yazdıklarını aynen kopyalamışlar .
Bizim kaç yazıyı fotoğrafı kopyaladılar zaten biliyorsunuzdur .
Site içeriği dandik , yazıya ulaşabilmek için 18 kere tıklamak gerekli .
Kendi adıma konuşmak gerekirse siteye çok nadir bakıyorum .
Zaten bir çok haberi autobildden yada forbestten alıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
arabam.com bir iş yapayım demiş ama aynı otobüsün fotoğrafını 10 kere yayınlamış . 2 fotoğrafta insan neyin ne olup olmadığını anlamıştır .
İşin garip diğer arabalarda aynı tarz sorundan dolayı magandalık damgası yemişler.
Haklılar tamamda daha neleri dururken aynı arabaların fotoğraflarıda 10 kere yayınlanmaz ki.
Ancak bu kadar kalite olur işte .
İyice gözümden düştüler.Bende birşey dahamı var diye baktım o fotolara ama dediğin gibi 2 fotoda bitecek birşey..
trafik her foto için ayrı ceza yazar yani 1 kez emniyet şeridini ihlal etmek başka 3.4 kez etmek başka muhtemel adam en sağ şeritle emn.şeridi arasında makas yapmıştır
quote:
Orjinalden alıntı: dranov
yoruma gerek yok!!
İnsan bu kadar mı düşüncesiz olur?, gerçi bu insan mı ki
quote:
Orjinalden alıntı: Çağdaş
quote:
Orjinalden alıntı: dranov
yoruma gerek yok!!
İnsan bu kadar mı düşüncesiz olur?, gerçi bu insan mı ki
ApachiBöyle tiplere uyuz oluyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme