Hepimiz trafik magandalarının tehdidi altındayız. Her gün yola çıkarken ‘acaba bugün ne olacak?’ diye düşünmeden edemiyoruz. Peki, bunlardan kurtulmanın bir yolu yok mu? Elbette var, sizin yardımınızla hepsini afişe edeceğiz ve bir daha trafiğe çıkamayacaklar!
Bugünün en ilginç fotoğrafı Okyay PAY tarafından gönderilmiş ve altına şöyle bir not iliştilmiş: "Adam ,turizm merkezi bodrumda trafik ışıklarında ,aynen böyle duruyordu" Ne diyelim yorum sizin!..
haydi, siz de trafikte gördüğünüz her türlü magandalığın fotoğrafını çekin ve olayı anlatan kısa bir not ile 'maganda@arabam.com'a gönderin. Biz de ‘arabam.com’ olarak bunları yayınlayalım.
yoruma gerek yok!!
gördüğüm en rahatsız maganda bu motorcu oldu
quote:
Orjinalden alıntı: chevymel1
gördüğüm en rahatsız maganda bu motorcu oldu
bence bu en rahatı
şaşırmış
Hayır kendi geberse yine iyi, karşıdaki adamı süründürecek beyinsiz.
bunların nesli tükeninceye kadar dünya nın sonu gelir zaten
güzel bir uygulama belki işe yarar az çok ama bu motorlu maganda ayın yada yılın magandası seçilebilir
quote:
Orjinalden alıntı: dranov
Tipe bak yaa
çooooooook denediler bu tip uygulamaları .. boşuna uğraşmasınlar yapan yine yapar yine yapar.
ama bu harbiden ayı .
Motorlu elemana da bak sen..
Kas yapalim derken goz cikartabilirler yalniz ... Millet trafikte birbirinin fotografini cekeyim derken birbirine girmese bari ... Lakin EDS uygulamasi gibi normal suruculerde emniyet seridini kullananlarin fotosunu cekip yollayinca, bu adamlarin plakasina ceza yazilsa bu tur birsey ise yarayabilir ...
valla benim supersport motosikletle giderken depoya oturan arkadaşlarım var ama onlar apaçilik için değil, şov için yapıyorlar.
quote:
yoruma gerek yok!!
Resmen yuh!
bu şekilde düştüğünde her organını farklı yerde bulmak mümkün olacak. böyle kullanmasını bıraktım kaskın nerde be adam.
diyarbakırda saat gece 10 civarlarında farlarını yakmadan giden bi focus görmüştüm bu ne ki
quote:
yoruma gerek yok!!
Adamın keyfe bak on numara ya
quote:
gözlükler fena
[matrix gif]
Bunlara bişe diyemıyorum.. Motorun üstünde mesaj ceken arkadası da kafasını gözünü yardımı görürörüm=))
Bende bi foto yollıyorum ama nasıl desem maganda desem değil biraz muhtac durumda=))