|
Bildirim
O işçiyi yollasınlar sırayla her bir araç sahibinin adresine, 22883 aracın vidalarını tek tek sıksın. Bana çok saçma geldi. Tek bir işçi mi bütün sorumlu? Nerede kalite kontrol?
|
Yalnız fena işçi problemi sorusu çıkar bundan: 1 işçi 1 araçtaki 4 vidayı 5 dakikada sıkarsa 22883 aracın vidasını kaç günde sıkar?
|
Fabrikadaki veya üretim bandında ki genel salaklığı bir tane emekçinin üstüne atmışlar gitmiş gibi hissediyorum. Hadi o adam hata yaptı, koskocaman üretim bandında kimse demedi mi, yahu ben 4 vida sıktım o 2 v.s.v.s.v.s..
Kalite kontrolde ekibi ya hiç yok ya da işlerini yapmamışlar.. Demek ki değil vida falan, Hava yastığını unutsalar, o fabrikadan hava yastığı olmayan araçlarda çıkacakmış? Her yerinden saçmalık akıyor olayın.. |
Aslında "vida arttırmak" diye bir tabir var. Mesela laptopı ne zaman açıp kapasam 1 vida artar. Bu da ne kadar usta olduğumu gösterir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxetul -- 3 Ocak 2025; 09:18:58 > |
Şunu görüp yok artık dedim "koltukları takmayı unuttuğu için" Başlık neden hala düzeltilmemiş. Hadi Kia o şekilde sattı 1 tane işçi yüzünden tüketici de mi farketmedi koltukların olmadığını :) |
|
Baitclick. Başlık : koltukları takmayı unuttuğu için... İçerik : koltukların yanlış monte edildiği endişesiyle... |
|