Şimdi Ara

Arabam sağa çekiyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o amcaya benden de selam, senin araca soldan tıkladığında şasi 4mm kapanmış demekki, senin götürdüğün ustada bunun tespitini yapmış, olay bu, tespit doğruysa 4mm yerine getirildikten sonra çekme kalmaması gerekiyor, ölçümleri kim yaptı bu arada ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siklopentan

lastiğin üstü 4mm açılacak demek şase de yamukluk var demek ama öyle çok da büyük birşey değil işlem yaklaşık 1 saat falan sürer ve sanayide rahatlıkla yaparlar. Servise götürsende sanayide ki bir özel servise götürsende ikiside büyük ihtimal sanayi bölgesinde şaseyle uğraşan başka yerlere götürcektir arabayı

şasi si yamuk olmadığını söyledi. zaten çoğunluğunu görüşü o kadarcık çarpmayla yamulma olmayacağı. Belli olmaz tabii umarım şasisinde yamukluk yoktur. elletmemek istiyorum o kısımları
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

o amcaya benden de selam, senin araca soldan tıkladığında şasi 4mm kapanmış demekki, senin götürdüğün ustada bunun tespitini yapmış, olay bu, tespit doğruysa 4mm yerine getirildikten sonra çekme kalmaması gerekiyor, ölçümleri kim yaptı bu arada ...

rot balansçıda yaptırdım izmir urladayım.

Aynı bu ölçümü yazan ve açılacak diyen usta bana şaside yamuk olmadığını sadece diğer bölgelerde yamukluk olabileceğini söyledi. yani tekeri şasiye direksiyona bağlayan kısımlarda vs.
  • Hocam benim araç sağa çekiyor ama benim problem sağ süspansiyonda şimdi dikkat ettim sizin araca soldan vurulmuş yani sol süspansiyon kalkmış olabiliceğini pek sanmıyorum yanlış yönlendirmiyim ama siz ne gerekiyorsa yapın başka sorun çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk01

Hocam benim araç sağa çekiyor ama benim problem sağ süspansiyonda şimdi dikkat ettim sizin araca soldan vurulmuş yani sol süspansiyon kalkmış olabiliceğini pek sanmıyorum yanlış yönlendirmiyim ama siz ne gerekiyorsa yapın başka sorun çıkabilir.

valla kararsızım gidip gitmemek konusunda ama gitmeyip can dan da maldanda olma durumu var.

Aracı sigortadan audi serviste yaptırdım pintiik yapıp adam gibi düzeltmedilerse rahat 4-5 aydır aracı böyle kullanıyorum demektir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.