Şimdi Ara

Arabama çarptılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hıyarlıkları yüzünden,çarptıkları arabayı değer kaybına uğratmalarıda cabası
  • geçmiş olsun
    çook war bunlardan trafikte
  • bunlara bir kelime müstahaktır Ö.K.Ü.Z çünkü trafikte değilde sanki mandırada gidiyormuşcasına davranırlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 18 Eylül 2006; 20:57:43 >
  • Çok geçmiş olsun hasarın büyük olmamasıda sevindirici
  • oha diycem ama insandır hata yapar ama bu da çok kötü bir hata yav. Bu arada senin durumunu düşünemiyorum bir araba göz göre göre üstüne geliyo çarpıyo, çıldırmamak işten değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanselah -- 18 Eylül 2006; 22:15:37 >
  • geçmis olsun carpan arkadas kormus heralde yuh yanı
  • Sorma ya evet bide sen ne zaman geldin oraya dedi adam birader dalıcaktı adama az daha
    quote:

Orjinalden alıntı: werty

Geçmiş olsun. Çarptıktan sonra bi de "Sen ne zaman geldin oraya, o arabanın ne işi var orada" gibi dangalakça sorular sormamıştır umarım. Bazı tipler vardır böyle hem suçlu hem güçlü. Hem vatandaşın arabasına çarparlar hem de okkalı bi kafa yemek için bu tip sorularla mağdur durumdaki şahsı tahrik ederler.
  • GEÇMİŞ OLSUN
  • Gecmiş olsun...

Dunde babannemi eczaneye goturdum yolun kenarında bekliodum.

Senin arabanın aynısında da 2 araba arkamda park etmiş duruodu.Ayının biri kaptırıp park halindeki arabaya 1 vurdu var ya altıma ediodum bana vurdu die

Kazanın ne zaman nerde olacagı belli olmuyor işte.Kimi arabasını temizletmeye goturdugunde kimi evde cayını icerken park halindeki arbasına.

Tekrar gecmiş olsun.
  • Geçmiş Olsun tekrar. Kazanın Nerden gelceği Belli Deil can kaybı olmasın gerisi boş.
  • geçmiş olsun eğer küçük bi hasarsa ve kaskon varsa kasko yu burda kullanma derim
  • eskişehir yolu opet, geçmiş olsun arkadaşım...
  • geçmiş olsun.
    başkasının dikkatsizliği yüzünden sizin araba hasar alıyor.
    resimden anladığım kadarıyla diğer araca bişey olmamış.
  • gecmıs olsun kardes olur boyle sakarlıklar bosver

cana gelecegıne mala gelsın
  • Tamam anlıyorum kızıyorsunuz ama küfür etmeniz gerekiyormu?Etmeseniz olmuyormu?Seviyeyi bozmadan eleştirseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 19 Eylül 2006; 11:59:04 >
  • geçmiş olsun. renonun sürücücü aynaların neye yaradığını bilmiyordu galiba keşke bu tip insanlar için geri geri giderken sürekli aynaya bak diye bağıran bir uyarı konsa araçlara
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.