Bildirim
Arabama çarptılar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Acaba fotoda bi sorunmu var,ben göremedimde hasarlı yeri... -
semde toyota geçmiş olsun
sanırım toyotadır senin araba -
yolda olsa neyse dicemde dururken nasıl çarpar bi insan arkasındaki arabayı nasıl görmezquote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
semde toyota geçmiş olsun
sanırım toyotadır senin araba
-
Geçmiş olsun. Darbenin kapıya gelmesi iyi olmamış. Malum zordur kapıyı düzeltmek. Çamurluğa fln gelse daha iyiydi.quote:
Orijinalden alıntı: LoW_Rider
yolda olsa neyse dicemde dururken nasıl çarpar bi insan arkasındaki arabayı nasıl görmez
Alıntıları Göster -
yani carpilabilecek En kotu yerden carpmis bravo.quote:
Orijinalden alıntı: ecar limon
Geçmiş olsun. Darbenin kapıya gelmesi iyi olmamış. Malum zordur kapıyı düzeltmek. Çamurluğa fln gelse daha iyiydi.
Alıntıları Göster
Gecmis Olsun arkadasim adam sol aynaya bakarak geri geri gidiyor sanirim. Pek Bir hasar yok sanirim Gocuk flnvar mi ? -
Oluyor böyle şeyler maalesef. Işte sen ne kadar iyi şöför olsanda hiç tahmin etmediğin yerde biri gelip küt diye çarpabiliyor.quote:
Geçmiş olsun. Darbenin kapıya gelmesi iyi olmamış. Malum zordur kapıyı düzeltmek. Çamurluğa fln gelse daha iyiydi.
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun. -
geçmiş olsun umarım büyük hasar yokturquote:
Orijinalden alıntı: cozger
Oluyor böyle şeyler maalesef. Işte sen ne kadar iyi şöför olsanda hiç tahmin etmediğin yerde biri gelip küt diye çarpabiliyor.
Geçmiş olsun.
Alıntıları Göster -
saolun pek fazla içeri göçme yok inşallah değiştirmeden düzeltirler diye umuryorum kapı açma kolunun orası yamulmuş kapı açılmıyo o yüzden neyse artık yarın götürücem servisequote:
Orijinalden alıntı: prop
geçmiş olsun umarım büyük hasar yoktur
Alıntıları Göster -
Tutunağını fln tutturdun de mi sonra mağdur olma sakın.quote:
Orijinalden alıntı: LoW_Rider
saolun pek fazla içeri göçme yok inşallah değiştirmeden düzeltirler diye umuryorum kapı açma kolunun orası yamulmuş kapı açılmıyo o yüzden neyse artık yarın götürücem servise
Alıntıları Göster -
geçmiş olsun...quote:
Tutunağını fln tutturdun de mi sonra mağdur olma sakın.
Alıntıları Göster -
gecmis olsun kardesquote:
Orijinalden alıntı: set
geçmiş olsun...
Alıntıları Göster -
geçmiş olsun...quote:
Orijinalden alıntı: DnDr
gecmis olsun kardes
Alıntıları Göster -
Geçmiş olsun..Düzeltileceğini tahmin ediyorum..Boyanınca rengi sorun olmuyor merak etme..quote:
Orijinalden alıntı: SyntaxError
geçmiş olsun...
Alıntıları Göster -
Geçmiş olsun. Çarptıktan sonra bi de "Sen ne zaman geldin oraya, o arabanın ne işi var orada" gibi dangalakça sorular sormamıştır umarım. Bazı tipler vardır böyle hem suçlu hem güçlü. Hem vatandaşın arabasına çarparlar hem de okkalı bi kafa yemek için bu tip sorularla mağdur durumdaki şahsı tahrik ederler.quote:
Orijinalden alıntı: umutlu42
Geçmiş olsun..Düzeltileceğini tahmin ediyorum..Boyanınca rengi sorun olmuyor merak etme..
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty -- 18 Eylül 2006; 17:54:25 >
-
Aynı kazayı 1 ay önce gördüm adam benzinlikten geri geri gelirken kartala vurdu. Demekki böyle dangozlar heryerde var.Geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: werty
Geçmiş olsun. Çarptıktan sonra bi de "Sen ne zaman geldin oraya, o arabanın ne işi var orada" gibi dangalakça sorular sormamıştır umarım. Bazı tipler vardır böyle hem suçlu hem güçlü. Hem vatandaşın arabasına çarparlar hem de okkalı bi kafa yemek için bu tip sorularla mağdur durumdaki şahsı tahrik ederler.
Alıntıları Göster
-
geçmiş olsun böyle hıyarlar dolu yollarda ama seninki yolda da değil be kardeşquote:
Orijinalden alıntı: legion90
Aynı kazayı 1 ay önce gördüm adam benzinlikten geri geri gelirken kartala vurdu. Demekki böyle dangozlar heryerde var.Geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
-
Muhtemelen içerde yüksek sesle müzik dinliyordur ondan duymamıştır kornayı. Geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: umut16
geçmiş olsun böyle hıyarlar dolu yollarda ama seninki yolda da değil be kardeş
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: umut16
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: STONE_16
-
Geçmiş olsun tahminim düzeltirler boyandımıda yenisi gibi olur.quote:
Orijinalden alıntı: .C.O.
Muhtemelen içerde yüksek sesle müzik dinliyordur ondan duymamıştır kornayı. Geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- peugeot 508 paket sıralaması
- otomatik viteste yokuş aşağı inmek
- parçası ucuz arabalar
- fren pedalı sonuna kadar gidiyor
- yakıt aldıktan sonra motor arıza lambası
- honda hornet 750 fiyat
- peugeot e-208 fiyat
- citroen c5 aircross 2025
- byd han
- fiat ami fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X