Şimdi Ara

Arabama çarptılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıkama için sıra beklerken dananın biri geri geri gelip çarptı o kadar korna çaldım adama ama işte sen istediğin kadar dikkatli kullan böyle adamlar olduktan sonra hikaye daha 4000km deydi araba

• Acaba fotoda bi sorunmu var,ben göremedimde hasarlı yeri...
  • semde toyota geçmiş olsun
    sanırım toyotadır senin araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

semde toyota geçmiş olsun
    sanırım toyotadır senin araba
    yolda olsa neyse dicemde dururken nasıl çarpar bi insan arkasındaki arabayı nasıl görmez

• quote:

Orijinalden alıntı: LoW_Rider

yolda olsa neyse dicemde dururken nasıl çarpar bi insan arkasındaki arabayı nasıl görmez

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Darbenin kapıya gelmesi iyi olmamış. Malum zordur kapıyı düzeltmek. Çamurluğa fln gelse daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecar limon

Geçmiş olsun. Darbenin kapıya gelmesi iyi olmamış. Malum zordur kapıyı düzeltmek. Çamurluğa fln gelse daha iyiydi.

Alıntıları Göster
    yani carpilabilecek En kotu yerden carpmis bravo.

Gecmis Olsun arkadasim adam sol aynaya bakarak geri geri gidiyor sanirim. Pek Bir hasar yok sanirim Gocuk flnvar mi ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Oluyor böyle şeyler maalesef. Işte sen ne kadar iyi şöför olsanda hiç tahmin etmediğin yerde biri gelip küt diye çarpabiliyor.
    Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayı Sürttüm
    4 yıl önce açıldı
    Aracıma sürtmüşler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozger

Oluyor böyle şeyler maalesef. Işte sen ne kadar iyi şöför olsanda hiç tahmin etmediğin yerde biri gelip küt diye çarpabiliyor.
    Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun umarım büyük hasar yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: prop

geçmiş olsun umarım büyük hasar yoktur

Alıntıları Göster
    saolun pek fazla içeri göçme yok inşallah değiştirmeden düzeltirler diye umuryorum kapı açma kolunun orası yamulmuş kapı açılmıyo o yüzden neyse artık yarın götürücem servise
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoW_Rider

saolun pek fazla içeri göçme yok inşallah değiştirmeden düzeltirler diye umuryorum kapı açma kolunun orası yamulmuş kapı açılmıyo o yüzden neyse artık yarın götürücem servise

Alıntıları Göster
    Tutunağını fln tutturdun de mi sonra mağdur olma sakın.
  • quote:

Tutunağını fln tutturdun de mi sonra mağdur olma sakın.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    gecmis olsun kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnDr

gecmis olsun kardes

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyntaxError

geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun..Düzeltileceğini tahmin ediyorum..Boyanınca rengi sorun olmuyor merak etme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutlu42

Geçmiş olsun..Düzeltileceğini tahmin ediyorum..Boyanınca rengi sorun olmuyor merak etme..

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Çarptıktan sonra bi de "Sen ne zaman geldin oraya, o arabanın ne işi var orada" gibi dangalakça sorular sormamıştır umarım. Bazı tipler vardır böyle hem suçlu hem güçlü. Hem vatandaşın arabasına çarparlar hem de okkalı bi kafa yemek için bu tip sorularla mağdur durumdaki şahsı tahrik ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty -- 18 Eylül 2006; 17:54:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: werty

Geçmiş olsun. Çarptıktan sonra bi de "Sen ne zaman geldin oraya, o arabanın ne işi var orada" gibi dangalakça sorular sormamıştır umarım. Bazı tipler vardır böyle hem suçlu hem güçlü. Hem vatandaşın arabasına çarparlar hem de okkalı bi kafa yemek için bu tip sorularla mağdur durumdaki şahsı tahrik ederler.

Alıntıları Göster
    Aynı kazayı 1 ay önce gördüm adam benzinlikten geri geri gelirken kartala vurdu. Demekki böyle dangozlar heryerde var.Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: legion90

Aynı kazayı 1 ay önce gördüm adam benzinlikten geri geri gelirken kartala vurdu. Demekki böyle dangozlar heryerde var.Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun böyle hıyarlar dolu yollarda ama seninki yolda da değil be kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: umut16

Alıntıları Göster
    Muhtemelen içerde yüksek sesle müzik dinliyordur ondan duymamıştır kornayı. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut16

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: STONE_16

• quote:

Orijinalden alıntı: .C.O.

Muhtemelen içerde yüksek sesle müzik dinliyordur ondan duymamıştır kornayı. Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun tahminim düzeltirler boyandımıda yenisi gibi olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.