Şimdi Ara

Arabayı refüje vurdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bugün otobanda sol şeritte gelirken birden arabayı refüje vurdum yada sürttüm. Hemen sağa çektim ama fotoğraflardaki hasar meydana geldi. Kaskoyu bozdurmasam diyorum ama bu hasar büyük sayılır mı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Maliyeti tahmini ne olur acaba kapıyı değiştirmek filan gerekmez değil mi? Kapılar açılıyor sıkıntı yok. Görüntü harici kullanımda sorun yok. Bu arada araba 2012 corolla

Arabayı refüje vurdum

Arabayı refüje vurdum

Arabayı refüje vurdum

Arabayı refüje vurdum
    Arabayı refüje vurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kasko seneye ne cıkar tahmını ogrenın, ama bence kendınız yaptırdıgınızda cebınızden cıkacak paradan daha fazlaya malolmayacaktır.

Aracınız zaten 2012 model, aman aman bir değer kaynı oluşmayacaktır

• geçmiş olsun beriyere sürttün galiba. otoyolda virajımı dönemedin hızlımı gidin nasıl oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaskoyu ne için yaptırdın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapi , camurluk, on tampon degismese de duzeltilecek. Kapiya 3-4 , camurluga 400 desek, tampon islemine de 200 desek iscilikle beraber 4 bini bulur.
    Kasko ile yaptirirsaniz ilk sene priminize %40 yansir sonraki sene %30 10 luk dilimler halinde duser. Buna gore hesaplayin. Eger kurtariyorsa kaskodan yaptirin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş napıyon pert etmişsin arabayı.
  • Geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabanın altını vurdum
    7 yıl önce açıldı
    Arabayı Sürttüm
    4 yıl önce açıldı
    Lastiği kaldırıma sürttüm
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun...
    Geçen yıl uzun yolda aynısı başıma geldi...Sol taraf aynı bu şekilde hasarlandı...
    Toyota Nataş servise bıraktım...Yaklaşık 10 gün sonra teslim ettiler...Araba sıfır gibi olmuştu...
    Kaskoyu kullandım,yanlış hatırlamıyorsam 5000 lira gibi bir miktar hasar çıkmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Kapi , camurluk, on tampon degismese de duzeltilecek. Kapiya 3-4 , camurluga 400 desek, tampon islemine de 200 desek iscilikle beraber 4 bini bulur.
    Kasko ile yaptirirsaniz ilk sene priminize %40 yansir sonraki sene %30 10 luk dilimler halinde duser. Buna gore hesaplayin. Eger kurtariyorsa kaskodan yaptirin
    Far da değişiyor...
    Gerçi dışarıdan bakınca bir sorun yok gibi duruyor ama servise sorduğumda "içerideki tırnakları kırılmış,onun için değiştirdik" dediler bana...
  • Geçmiş olsun hocam

Bence direk kaskodan yaptırın hiç uğraşmaya değmez
  • Öncelikle geçmiş olsun. Yetkili serviste yaptırırsanız çamurluğunuz, kapınız ve farınız değiştirilir. Tampon sadece boya yapılır, toplamda yaklaşık 6000 - 7000 TL civarı masrafınız olur.

Dışarıda yaptırırsanız, çamurluğunuz değişir, kapınız düzelir, farın kırılan ayağı tamir edilir. en fazla 2000 - 2500 TL'ye çok iyi şekilde onarılır.

Yukarıdaki rakamlara göre kaskoyu bozdurup bozdurmamak sizin tercihinize kalmış ancak ben olsam dışarıda kaskodan yaptırırdım. Servis gereksiz parça değiştirerek aracın orjinalliğini de aşırı derecede bozuyor artı olarak tramere aşırı derecede rakam işlemesine sebep olarak aracın ikinci el değerinin aşırı düşmesine ve satışının zorlaşmasına neden oluyor. Aracı dışarıda iyi bir yerde yaptırır ve tramere 2500 TL işlense bile satışta sıkıntı yaratmaz.
  • Hocam geçmiş olsun öncelikle, aynı kazayı geçen sene yaptım. Birebir aynı. Uyudum ve bariyere sürtünce toplayıp sağa kaçtım. Arabam 2009 Renault laguna. Piyasa değerleri de aynı. Bana demişlerdi kaskoyu deldirme Vs Vs diye. Yok dedim gittim yetkili servise. Sol ön çamurluk değişti geri kalan yerlerinde arkaya kadar kapı çizgileri Vs lokal boya ve onarım yapıldı. Toplam 2900 lira hasar kaydı yansıdı. Kaskoyu önceki sene 600 e yaptırmıştım. Bu sene 850 ye yaptırdım başka firmadan. Önceki sene yaptırdığım firma 4500 dedi. Yani git kardeşim benden yaptırma demeye getirdi ama diğer firmalar 850-900-1000 civarı çıkarttı

• Bu refüj ler çok.. bne bazen arabalara böyle sürterler.

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 30 Haziran 2018; 13:14:25 >
  • 5000 6000 çıkar

• Sanmıyorum en bana 1500-2000 den fazla masraf çıkmaz ben olsam cebimden yaptırırım 5 bin hasar kaydı ekleyip satarken 2 bin düşeceğime hasar kayıtsız 2 parça sürtme nedeniyle boyalı derim daha iyi fotoları da saklarım satarken için rahat eder.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Kaskoyu ne için yaptırdın...
    türkler kaskoyu bozmayı sevmez.. onu da öderler masrafları da öderler herşeyi öderler.. yeter ki kasko bozulmasın..
  • Bir arkadaş yazmış aynı şekilde oldu. Saniyelik uyku sonucu bariyere değdi hemen sağa çektim ama buna da şükür diyelim bize bişey olmadı. Maliyetler hep çok yüksek yazdıklarınıza göre. Bana çok bişey yok gibi gelmişti oysaki Kaskodan yaptıracağım herkese çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi appreciate-k -- 1 Temmuz 2018; 17:27:0 >
  • geçmiş olsun hocam

• Geçmiş olsun uyudunuzmu acaba mala gelmiş zarar allahtan iyiyseniz sorun yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.