Şimdi Ara

Civic tamponu direğe sürttüm yerinden çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
22.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece park ederken hava da yağmurluydu arkaya bakıyorum manevra yapıp geri geri gelirken karanlıkta gözükmedi. Ön tarafta duvar gibi bir direge sürttü.

Ön tamponun dişleri kırıldı biraz soyuldu. Geri takmaya çalışıyorum takılmıyor.

Hız yapan biri değilim çok da dikkat ederim her yerde. Ama başıma böyle bir olay geldi. Çok içim yandı

Arabayı satın aldığımda ufak çizikleri gidermek için pasta cila almıştım çizikleri onunla halledebilirim ama ön tamponu nasıl geri takabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiogi -- 20 Mart 2018; 12:12:47 >

• Tampon braketi kırılmıştır. Yeni braket alıp takabilirsiniz ya da içeriden vida, tel vs ile de yapabilirsiniz merakınız varsa.
  • Geçmiş olsun hocam. En büyük kazanız bu olsun.
  • Daha detaylı fotoğrafları var mı?
  • Ekledim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Tampon braketi kırılmıştır. Yeni braket alıp takabilirsiniz ya da içeriden vida, tel vs ile de yapabilirsiniz merakınız varsa.

Telle olur mu hocam? Yakından çekiyorum. Telle yapınca yolda tekrar düşmez dimi bu durumdaki bir ön tampon.

• Tırnak kırılmış gibi, bunu ancak plastik tamir yapan kaportacılar yapabilir tırnakları soketleri düzelticek yerine oturtucak
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Kucuk bakir telle ic taraftan tutturup duzgunce sikarsaniz olur. Babamin corollasinin arka tamponuna yapmistim, 10 sene oldu hala duruyor :)
  • Sanayiye git taktır kendin daha beter kırabilirsin. Vardır bir yolu yöntemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techturch

Geçmiş olsun hocam. En büyük kazanız bu olsun.

Allah razı olsun hocam.
  • quote:

Kucuk bakir telle ic taraftan tutturup duzgunce sikarsaniz olur. Babamin corollasinin arka tamponuna yapmistim, 10 sene oldu hala duruyor :)

Eski ilkel bir yöntem. Bence daha iyi çözümler vardır.
  • O kotu braket icin sanayiye gitseniz 20-30tl isterler. Servis 60-70tl ister. Takmak icin de tamponu sokmek gerekebilir + iscilik. Plastik parca, her an yine basina bir sey gelebilir. Ilkel de olsa basit ve masrafsiz bir cozum.
  • Mini kaskodan yaptırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Mini kaskodan yaptırın.

Bunu yazacaktım
  • quote:

O kotu braket icin sanayiye gitseniz 20-30tl isterler. Servis 60-70tl ister. Takmak icin de tamponu sokmek gerekebilir + iscilik. Plastik parca, her an yine basina bir sey gelebilir. Ilkel de olsa basit ve masrafsiz bir cozum.

Bide yeni braketi hasarlı tampona uygulamak için vida delik falan atıyorlarmış ustalar. Korktum ondan da
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Mini kaskodan yaptırın.

Kasko Trameri gereksiz yere şişirmez mi?
  • Civic tamponu direğe sürttüm yerinden çıktı

• Eski aracım civicti. Hondaların bu tampon olayını seviyorum. Hiç kırılmış honda tamponu görmedim. Darbe anında tırnaklardan atıyor ve tampon hasarını en aza indiriyor.
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Vida akıllı olacaktı olmamış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.