Şimdi Ara

Kapı göçüğü düzeltme (adam çarpıp kaçtı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler hocalarım gece gece park halinde olan arabama 1986 model Şahin çarpıp kaçmış Allah'tan sağdan soldan esnaf plakayı almışlar direk trafiğe gittik adamı çağırdık adam geldi biraz diklendim ben ama adam sakindi zaten yaşı da vardı neyse yarın gel kaportacıya gidip yaptıralım hallederiz dedi sağolunsun polis komşumdu orda oda baya yardımı dokundu yalnız bu hasara vakumla düzeltilir diye düşünüyorum ben bi kaç çizik var elimle bastırıp silince çıkan kısımları da var pasta cila da atılacak ama sadece o kapıya atılırsa belli olacak komple pasta cilaya adam yaklaşır mı bilmiyorum yaptırması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA -- 5 Nisan 2017; 3:6:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haci bi foto koysan iyiymis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Şimdi attım hocam

• Cok kotu olmuş geçmiş olsun

• Ben bu göçüğün vakumla düzeleceğini sanmıyorum açıkçası, eski kusursuzluğuna getirecek usta varsa cidden eli öpülür.

Kapı kolu falan çalışıyor mu? Kapıdaki elektronik aksamda bir sıkıntı var mı, cam vs ?
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam yarın usta ile görüşeceğim olmadı autokinge götürecem kapı kolu zor açılıyor sıkışmış bence vakumla düzeltilip kapının döşeme sökülüp içerden çekişlense hallolur gibi camı açmayı hiç denemedim kırılır falan diye

• Komşunuz da polismiş adam geldiğinde tutanak tutsaydınız keşke, adam yaptırmazsa servise çeker yaptırırdınız. Ankara da oturuyorsunuz sanırım nerede oldu

??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Manisa da oldu hocam küçük bi ilçesindeyim zaten polis falan adamı tanıyor sıkıntı olursa gel dedi çarpan kişinin numarasını aldım saat 10 da kahveye gel gidelim ordan dedi teşkilat mı kuracak anlamadım zaten neyse polis sabah 9 da ara beni kaportacıya gidelim adamdan önce konuşalım dedi komşu kaportacıyı tanıyormuş

Benim korkum kapının sökülmesi yada boyanması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA -- 5 Nisan 2017; 4:44:15 >
  • THIS IS ANGARA T kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, eğer yaptırmazsa istediğiniz gibi tutanak tutalım diyin en azından elinizde belge olur. Hele sigortası yoksa sizin istediğiniz herşeyi yapmak zorunda.. İşin ucunda ceza var sonuçta. Umarım halledersiniz sorunsuz..

• ersin07 E kullanıcısına yanıt
    O adam yüzünden uykum kaçtı uyuyamadım burası küçük ilçe hocam ustanın birine iyi dediler karakoldan hatta karakol arabalarını da orda yaptırıyorlarmış adamı alıp gidecem boyasız yaparsa pasta cila atarsa eyvallah ama yapamam derse benzin paramı at Denizli'ye gidecez diyecem yok mok diyip burun kıvırırsa bilek bilekten üstündür bu gece uyuyamadım yarın bende onu uyutmam

Kemerdeki göçüğü ne usta nede autoking vakumla yada çekiçle düzeltmeye yanaşmaz. Sayılı kişiler var kemerdeki göçüğü birebir eski haline getirebilen ve autoking onlardan biri değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çarpan kaportacıma götüreyim diyor, memlekette herkesin kaportacısımı var

Ya parasını versin yada tutanak tutun bence.

• Sigortası varsa tutanak tutun bu kapı eski haline gelmez , gelse bile ileride çok sorun yaşarsın kapıyı değiştirmen lazım çok sağlam usta düzeltse bile arabayı satarken bile sıkıntı çıkarır.

• Ya nasıl bir iş anlamadım koskoca adamsın be, yaşından başından da mı utanmadın çarpıp kaçıyorsun? İnsan olan çarptığı adamı arar bulur, kusura bakma hakkını helal et, masrafı neyse nerde istiyorsan yaptıralım der. İnsanlarda hiç Allah korkusu ve insanlara saygı kalmamış.

• O göçük vakumla düzelmez boya ister, ayrıca illa boyasız yaptırayım diyorsan daha fazlaca bir parayi gözden çıkarıp şu şehirlerden birine gitmen gerek; Ankara, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Adana. Benim bilgim cevresinde, bu illerin sanayisi o parçayı boyasız düzeltebilecek kapasitede, ya da o kadar düzenbaz da diyebiliriz. Sanırım İzmir size daha yakın ama ora hakkında da benim bilgim yok.

• drkayzer kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam ki ön camda numaram yazıyordu

• Son çare Denizli autokinge götüreceğim hocam ki çıkacak hesap benim umrumda değil adam seve seve yaptıracak

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    O kadar da abartmayın hocam ilerde niye sorun yaşıyayım ki düzelttikten sonra expertiz de çıkmaz bile

• quote:

Orijinalden alıntı: THIS IS ANGARA

O adam yüzünden uykum kaçtı uyuyamadım burası küçük ilçe hocam ustanın birine iyi dediler karakoldan hatta karakol arabalarını da orda yaptırıyorlarmış adamı alıp gidecem boyasız yaparsa pasta cila atarsa eyvallah ama yapamam derse benzin paramı at Denizli'ye gidecez diyecem yok mok diyip burun kıvırırsa bilek bilekten üstündür bu gece uyuyamadım yarın bende onu uyutmam

Kaza herkesin başına gelebilir hocam. Kendinizi bu kadar psikolojik olarak yıpratmaya gerek yok. Herkes aracını zor alıyor ama allahtan arabanız merxedes bmw falan değil. Karşınızdaki akşam kaçmış ama iyi niyetle kaportacı da yaptirayim demis. Tutanak tutalim git nerde yaptiriyisan yaptir deyip arkasını dönüp gitsem ne yapacaktin, oldurecekmisin adamı. Sakin olun araba bir aractir , Allah beterinden saklasin. Arama benzin koy denizliye gidicez orda yaptirucaz arbayi gibi adama köle muameslei yapmaya kalkmayin ters tepebilir. Daha önce hem capmis, hem çarpılmış bir insan olarak söylüyorum bunları.

Motorsiklet vursa tamam diyecemde araba nasıl vurmuş bu şekil anlamıyorum.

Şu şekilde aktarayım ekspert kapının ovallığından bile anlat ki burada kapı kolu hasar yemiş gibi görünüyor şimdi olmaz ileride bile sıkıntı yaşarsınız.

Kapının iç aksamını bilemezsiniz hafif darbeler olsa sıkıntı olmazdı fakat kapı kolunun orada ve etrafında darbeler mevcut genede siz bilirsiniz.Çocukluğumda araba motorundan , freninden , oto boyacılarda ve camcılarda felan bir çok ustanın yanında çalıştım.Eğer vakum işlemine sokacaksanız adam gibi işini bilen güvenilir ustalara emanet edin.Marka'ya değil ustaya güvenin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.