Şimdi Ara

Kapı göçüğü düzeltme (adam çarpıp kaçtı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir çok olay var ama şunu belirtmek isterim.

O ilde çok tanınmış bir araba frenlerine bakan serviste çalıştım.3 tane usta vardı.2 si işini iyi yapar 1 tane çok yavaş ve kötü yapardı.

1 tane araba e-5 karayolu üzeri hızla giderken balatalar diski çiziyor ve balata tam yerine oturtmadan sıkıştırmamış usta her neyse balatalar yolda giderken düşüyor şoför iyi olduğundan yavaş yavaş kendi kendine araba duruyor.Arabanın arkasına takoz koyuyor ve arıyor bizde gidiyoruz gerçekten adam haklı tabi her ne kadar isime güvensenizde iş ustada bitiyor ha disk ve balata orjinal olsun iyi olsun diye çok paralar veriyorsunuz ya %90'ı hep çinden geliyor adamlara alman,italyan diye yutturuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul bostancıda bir yer önerebilirim. Gayet boyasız düzeltilebilecek bir hasar. Olmaz diyenlere bakmayın siz. Çok daha kötüleri düzeltiliyor.

• Çok büyük ihtimal sökülüp düzelirtilir boyasız.Ustasına göre sökülmeyedebilir. Ankara'da daha kötülerinin düzeltildiğini de gördüm. Size tavsiyem izmir'e gidip sağlam bir göçükçüye yaptırmanızdır.
  • THIS IS ANGARA T kullanıcısına yanıt
    Hocam, birebir düzeltseler bile özellikle üst kemer kısmı çalışmış olacak. Halk arasında kaportanın y#vşaması olarakta geçer. Benzer bir göçük aracın burun kısmında kemerin tam ortasında vardı yenimahalledeki autoking birebir aynısını yapamayız, burunu çıkarıp lokal boya + çekiçlemeye 3 küsür fiyat çıkardı. Ki alanı bundan daha küçüktü. Hangi gerçek anlamda ustaya götürseniz bunu birebir düzeltemem der veya işlediği için en ufak darbede tekrar göçeceğini beyan eder. Ha işinin ehli adamlarda var (göçük timi vs.) ama onlarla en az bi şahin parasını alırlar. Ki onlarda kalıp çıkarıp öyle çalışıyorlar ve tekrar göçmesi riskini azaltmak için özel bir sistem kullanıyorlar. Demem o ki adamı ikna ederseniz kapı parasını alın. Sonra çok başınız ağrır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tutanak tutulur sigorta karşılasın eğer sigortası yok ise kapı parası alınması gerekir olmayacak dua'ya amin diyor bazıları eskisinden daha kötü durumlara bile girilebilir paranızdan olabilirsiniz.

Eğer kapı parasını elden alırsanız sorun çözülür hasar kaydıda çıkmaz araba eskisi gibi olur.Her iş kaporta ile çözülüyor ya hemen kaportacına götüreyim diyor

• Komple yaptırmaz. Şahini olan adam ne yapsın ? Kapıyı yaptırır dahada bişey yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Ben bu göçüğün vakumla düzeleceğini sanmıyorum açıkçası, eski kusursuzluğuna getirecek usta varsa cidden eli öpülür.

Kapı kolu falan çalışıyor mu? Kapıdaki elektronik aksamda bir sıkıntı var mı, cam vs ?

İmkansız desem abartır mıyım bilmiyorum. Benim toyotanın çamurluğunu kıvrım/kemer tarafından göçertmişti biri. Servise götrdüm vakum tutmaz tutsada çıkarmaz dedi.

Çamurluğu alttan açıp anahtarla ittirdi hanzo. Bildiğin çekiç yemiş araba gibi oldu.

Evet toyota servisindeki eleman bilmiyordu muhtemelen ama yinede bu metal materyaller çok sağlam eski haline gelmiyor.

Vakum falan hikaye. Onlar basit göçükler için. Hani biri oturur falan öyleyse. Yoksa bu göçük ancak kapı sökülüp yapılır. Tamirle kalmayıp ikinci el starken fiyat düşüşü için dva açın.

Geçmiş olsun

Bu arada araç garantiliyse servise verdirin. Tutanak da tutturun. Bu işler öyle yapayım yaptırayım gibi gayriresmi yürümez.
    Herşeyin usülü vardır. Bu arada küçük bir ilçesi dediğiniz yer neresi demirci mi neresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 5 Nisan 2017; 9:39:43 >

• Hocam fotoğrafları gündüz de çek, sonra iyi sağlam bi kaportacıya gidip yaptır. Boyat. Satarken de gösterirsin. Şahsen ben sol ön kapı boyanmış ama fotoğrafı var dese arayıp isterim bunu görünce Tamam o zaman der pazarlığa girerim. Daha önce araba alırken de aynısı oldu, sıfır aldığım arabamı satarken de aynısı oldu. Önemli olan fotoğraflı kanıt. Araba bu ya metal yığını. Bu kadar takmaya gerek yok bence

Ek olarak şöyle söyleyeyim tek parça boyalı olarak aldığım Aracımın sol tarafı komple boyandı. Bariyere sürttüm yetkili servise götürdüm (sadece belli yerlerde çizik ve göçük vardı) buraları düzeltiriz lokal boya atarız ama komple vernik atacağımız için arabayı satarken iyi bir usta vernikli der, kötü bi usta komple boyalı diyebilir haberin olsun dedi. Sırıtmayacak demi şöyle dışardan bakınca harita gibi olmasın dedim. Zaten o yüzden vernik atıyoruz sıfır gibi olacak dedi. Tamam o zaman dedim bıraktım. 2500 lira hasar kaydı var sol taraf da komple boyalı. Olsun. Araba güzel mi güzel, bakınca güzel görünüyor mu görünüyor. Zaten böyle kıl şeylere takan benden araba almasın

• Merhaba,

Yorumlar saçma sapan olmuş.

Zen tutanak tuttur arabani onun trafik sigortasi yaptiracak zaten.

Pesine araban 5 yasindan kuçukse ekspere git değer kaybı raporu iste 300 tl gibi bir ücretle yapıyorlar. Oluşan bu raporu karşı tarafın sigorta firmasına hesap bikgilerinle beraber kargola hesabina deger kaybi yatar.

• tutanağı tutacaksınız, sonra konuşacaksınız "kimin ustasına götürelim?" diye. Adam hem kaçmış hem "macun usta" ya götürür seni, ki zaten büyük şehir de değil, aracın durduk yere değer kaybeder. Ankarada dünya kadar "göçük sihirbazı" denen yerler var. Umulmayan hasarları düzeltiyorlar...

geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun, bu hasar boyasız düzelmez gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam 30 yıllık kaportacı.

Akşam geldiğinde sorayım,

yapılabilir mi yapılamaz mı o söyler.

Ben de Manisa Merkezdeyim. Çok geçmiş olsun

• Aracin degeri dustu. Bunu kim karsilayacak ?

Bence sigorta halletsin. Tutanak tutun.

Hoš adam kactigina gore sigortasi yok herhalde..

Ben olsam dava yoluna giderdim.

Senin gocugu cilasiz boyasiz halledecek birini sanayide zor bulursunuz. Ve ne kadar gozle gorulmesede elle rahatlikla anlasiliyor vakumla duzeltme.

Gecmis olsun. Kaçmasa belki daha insafli davran derdim. Ama acima :(

• THIS IS ANGARA T kullanıcısına yanıt
    Sarıgöl'de misiniz hocam ?

• Vakımla zor lokal çekiclenecek bu sonrada lokal boya

• Böylelerine ayar oluyorum ya. Çakallık feşinde adama bak. Baktın olmuyor elinden tutanak gibi imzalı bişiy al ve serviste gerekirse kapıyı değişip faturasıyla mahkemeye başvur. Kesinlikle sigortası yoktur. Bu şahincilerden illet geldi ülkeye.

• kalfatt kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapmasanız şaşarım zaten 92 model şahinim var trafik sigortam da var sanki bir tek şahinciler çarpıp kaçıyor daha geçen gün otogara çalışan bir otobüs firmasına ait servis park halinde ki pejo 206'nın aynasını kırıp kaçtı bende plakasını alıp adamın camına not bıraktım önemli olan hangi aracı kullandığın değil insanlık adamlıktır bir öğrenemediniz şunu tofaş kullanan barzo vw vs kullanan efendi elit kral.
  • Araba vurmasindan cok ucar tekme ye atmisa benziyorlar

• Bu tarz 2 kaza geçirdik Adamlaar öyle güzel yaptı ki sok oldum eskisi gibiydi ben aynısı olmaz diyodum

• Arac Fiesta sanirim. Bir arkadasimin basina da ayni hizanin camurluga yakin kismina gelmisti. Cektirip biraktirdi tabi dumduz olmadi; ama cekicletmekten iyidir.

Kapi kolu oldugundan cekicletmeden tamiri mumkun mudur emin degilim; ancak mumkunse de iscilik fazla olacaktir. Tabi adam ne derece masrafa girebilir orasini bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.