Şimdi Ara

Tampon Kaldırıma sürttü? ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

citroen saxo aracımın tamponu sag taraftan kaldırım bordurune surttu beyaz uzun bi cizik olustu..
    bunu kendim cok para vermeden nasıl halledebilirim?

bu cizik gidericiler falan cozuyormu durumu?

• Cizdigin yer boyali mi ? Araba ne renk, tampon onceden boyandi mi ?

Cizikler ne kadar derin ?

Hangi ildesin ? araba kac model ?
  • Bende bugün son kalan sag on tarafı surterek arabanın surtulmemis kosesi bırakmadım.
    Drahte hocam bilgi vereyim.
    Renk ateş turuncu
    tamponlar gövde rengi
    surtme derecesi 1mm derinlikte plastigi siyirmis biraz.
    Araç proton gen 2

sorun olusturuyomu ?
    Tabiki hayır
    kimse yaklaşmıyor ne trafikte ne park halinde

ama kaça yapılır merak ediyorum
    4 Köse'de çizik .
  • Bizim arabanın da sağ arka köşeye biri bir dokundu o günden beri sağ köşe dikiş tutmuyor. Tamamı pasta cilayla giderilebilecek dokunuşlar olmak üzere kaç kişi öpücük kondurdu sayamadım. Bazısı bezle silince bile gidiyor. Bir ben kalmıştım ben de aldığım kötü bir haber sonrası ömrümde ilk kez dikkatsizlikle yarım santim kadar bir çiziğe neden oldum. Tahmin edersiniz ki yine arka sağ köşe.

Konuyu dağıttık biraz ama maruz görün. Eğer aracın rengi çok zor tutturulacak bir renk değilse herhangi bir boyacıya gidin çok az bir boyayı pasta cilayla yedirerek kapatır orayı. 5 dakikalık işi var. 20 lira verseniz çok bile.
  • lokal boyatıcaksın baska cagre yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Cizdigin yer boyali mi ? Araba ne renk, tampon onceden boyandi mi ?

Cizikler ne kadar derin ?

Hangi ildesin ? araba kac model ?

citroen saxo 98 model

aracın tampon orjinal boyalı. plakanın ustu plastik rengi alt kısmı arabanın renginde yeşil

istanbuldaym cizikler astar gozukucek kadar derin gibi ama cokta derinde durmuo yani
  • Astar gozukuyorsa tamir pek mumkun gozukmuyor, sandigim yesil ise boyatin gitsin

100 150 liraya boyatirsiniz bunun altinada local atarlar

Rahatsiz ediyorsa ama yaptirmayacaksaniz yikayin cizikleri ufak bir zimparalayin surmeye devam edin kiymiklarini alin yani benzer renk rotus boyasi ile doldurun orayi sorna sungerle silin fazlasini

Rotus boyasinin hepsini almayin bir kismi kalsin tamponun ustunde ama sungerle boyayi cektiginiz gibi rengi arabanin rengine yaklasicak sadece derin yerlerde rotus boyasi kalicaktir

Ama benzer renk bulamazsaniz siritir en basitinden parlakligi farkli oldugundan siritir boyatin gitsin imkaniniz varsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.