Aracı park ederken kaldırıma sürttüm lastik sıkıntı olur mu ? (ssli)
-
-
Yirtik gibi ben olsam risk almam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bişey olmaz devam et
jantıda çizmişsin en dikkat ettiğim şeydir hiçbir zaman fazla yanaşmam kaldırıma
-
Şimdi gelir forumdaki hayatı 4/4 lük yaşayanlar bizi hayatta tutan lastikler. Ben o lastikle bakkala bile gitmem vs vs
Ama yediğini içtiğine bile dikkat etmezler acaba aldıkları ürünlerinde arkasında içeriklerime bakıyolar mı
Devam kardeşim hiçbirşey olmaz bi lastik seti 10.000tl olmuş
Uzun yol yapan biriysen değiştir. Riske girmeye değmez. Şehiriçinde ben değiştirmezdim açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orası lastiklerin hassas olduğu yerler aynısı başıma geldi şiddetle değiştirmeni ve ya lastikciye götürüp yama vs yapabiliyor mu sormanı öneririm
-
En sağlıklı bilgiyi burdan değil, iyi bir lastikçiye giderek öğrenebilirsin. Rahat edemedin mi? 2-3 lastikçi gez. Lastikçilerin söylediği seni rahatlatmadıysa git yenisini al. Bu fotoya bakarak kimse anlamaz. Yorum yapmakta doğru olmaz. Yanlış yönlendirme yapan olabilir. Değiştirme derler, Allah korusun kötü bir kazayla sonuçlanır sonu sakat kalma, yaralanma,ölüm yada daha fazla maddi zararla sonuçlanabilir. Değiştir derler, boş yere masraf etmiş olacaksın. En güzeli sen işin uzmanından bilgi al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrelaxl -- 16 Eylül 2022; 17:58:25 >
Lastik gitmiş, değiştirmen lazım.
ben de aksine illa sıfır yanaşmaya çalışıyorum. ufak tefek lastik değiyor bazen çok şükür hasar ya da en ufak deforme olmadı ama artık yavaş yavaş bi 5-10 cm bırakmaya çalışıyorum. araba geçerken sürtmesin diye böyle durumla karşılaşmak var. geçmiş olsun arkadaşa.
-
kısa vadede bişey olmaz. lastiğin ömründen gitmiş sadece. 4 senelik ömrü kaldıysa 2 seneye düştü.
-
Sizin ve sevdiklerinizin canını yol ile bağlayan hayati bir parça. Trafiğin de bin bir türlü hali var, ani manevrada o lastiğe binecek yük istenmeyecek sonuçlar doğurabilir.
Ön lastiklerin diş ve yıldan yana sorunu yoksa arkayı çift olarak değiştirebilirsiniz ya da arabanızın çeker sistemi öndeyse yeni lastikleri öne geçirebilirsiniz. Diş derinliği ve sırt deseni sebebiyle aynı marka ve çift olarak değişimi önemli.
Unutmayın keşke demeyle zamanı geri alamazsınız.
Yanak lastiğin can damarı şehir içinde idare edebilir fakat içime sinmezdi imkanım varsa değiştirirdim.
Aynen hocam dediginiz gibi yaptim 2-3 lastikci gezip sordum hepside hasar derin ve buyuk degil sıkıntı olmaz dedi.
yinede dıştan ufak bi yama yaptırın oraya, hem daha sağlıklı olur hemde gözünüze batmaz.
Hocam 2 3 lastikçi öyle dediye sıkıntı yoktur büyük ihtimal ama siz yinede ön lastikse önleri arkaya arkaları öne aldırın . Uzun yolda ön lastiğin patlaması riske alınmaz.
Bir süre kullan ekin bollaşınca değiştir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
birşey olmaz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
En sağlıklı bilgiyi burdan değil, iyi bir lastikçiye giderek öğrenebilirsin. Rahat edemedin mi? 2-3 lastikçi gez. Lastikçilerin söylediği seni rahatlatmadıysa git yenisini al. Bu fotoya bakarak kimse anlamaz. Yorum yapmakta doğru olmaz. Yanlış yönlendirme yapan olabilir. Değiştirme derler, Allah korusun kötü bir kazayla sonuçlanır sonu sakat kalma, yaralanma,ölüm yada daha fazla maddi zararla sonuçlanabilir. Değiştir derler, boş yere masraf etmiş olacaksın. En güzeli sen işin uzmanından bilgi al.
|
jantıda çizmişsin en dikkat ettiğim şeydir hiçbir zaman fazla yanaşmam kaldırıma |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X