Arka tampon hasar aldı, tampon düzeltilip çizikler rütuşlanabiliyor ancak servis tamponun yenisi ile değiştirmek hususunda ısrarcı, eskisi kadar sağlam olacağını söylüyorlar, tamponu yenisi ile değişirsem aracın değeri düşer mi?
''arkadaşlar çok sağolun içimi rahatlattınız, cana değil mala gelsin ama inanın çok canım sıkıldı, resim koyacaktım buraya ama canım daha çok sıkılmasın diye koymak istemedim, adam resmen arkadan geldi tamponu arkasından ve biraz sağından içine göçertti, sensörler filan çalışıyor ama can sıkıntısı işte...''
arkadaşım iki konuyu aynı anda açtım burdaki onay olunca konuluyor ben napabilirim
Yakında otomobilin farının ampülü değişti, değeri düşer mi? diye konular açılacak... İnsanların araç alırken orjinal, değişmemiş beklentileri bizi ne hale getirdi.
Takılmayın bu kadar, rötüşlü tamponla gezeceğinize yepyeni tamponunuzla gezin... Bu arada geçmiş olsun...
plastik olan parçalar boyansada önemli degil degeri düşmez
tamponu değiştirin bence kaportada sorun yoksa orjinal sıfır tampon daha iyidir
Gerçekçi olmak gerekirse maalesef düştü. Önümde aynı fiyatta arka tamponu değişmiş ve değişmemiş iki araba olsa, değişmemiş olanı alırım.
geçmiş olsun hocam. araç tabikide değer kaybedecektir.
bitti o araç arkadaş, kaldır sen onu çöpe at, pert artık o. ikinci elde 5 kuruş değeri yok...
yav arkadaş, ne zaman arabannın bir meta, bir mal, bir kullanım aracını olduğunu anlayacağız? ne zaman kullanılan bu malların yolda çizileceğini, kaza yapabileceğini, bunların normal şeyler olduğunu, 10 yaşında bir araba alırken bile boya ve değişen muhabbeti yapmanın komik olduğunu, bırakın 10 yaşında olmasını, yeni arabada bile boya olmasının ya da parça değişmesinin araba için bir şey değiştirmeyeceğini öğreneip kabulleneceğiz? ne zaman "boya var mı", "değişen var mı" soruları benim memleketimde de diğer medeni ülkelerdeki gibi tarihe karışacak, çok merak ediyorum. acaba ömrüm bunu görmeye yeter mi?
Pek değer kaybedeceğini zannetmiyorum. Büyük şehirlerde kazasız arabamı kaldı
kalmadımı?
Zaten pikniktede ön tamponu sürtmüştün.Şimdide arka tampon gitmiş araba pert olmuş desene
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Zaten pikniktede ön tamponu sürtmüştün.Şimdide arka tampon gitmiş araba pert olmuş desene
kanka o konuyu hatırlatma valla çok kötü oluyom euheuhe
yauw arkadaş siz değeri düşmeyle pert olmayı karıştırıyorsunuz? ne alaka pert olmakla.
İnanın bu saçmalık sadece Türkiye de var, tampon bu adı üstünde amacı zaten korumak kaldı ki aracınızın önemli parçalarını korumuş ve görevini yapmış, kesinlikle tamponu orjinaliyle değiştirin, yaptırmayın sonradan aklınıza geldikçe ve o bölgeye baktıkça mideniz bulanır soğursunuz aracınızdan. Aracın değeri falan da düşmez arkadaşım. Tampon orjinaliyle değişiyor yani hala orjinal oluyor daha ne yav...
ben hatay da yaşıyorum. geçen sene istanbul a gittiğimde dod galerisine gittik. kuzenin babasına araba bakıyorduk. tamponda en ufak çizik olsa huylanırım ben. kuzenler de bakıyor araba güzel, araya giriyorum arabada çizik ezik var diye gülüyorlar burda sağlam araba mı bulmayı düşünüyorsun diye
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
yauw arkadaş siz değeri düşmeyle pert olmayı karıştırıyorsunuz? ne alaka pert olmakla.
Baba dalga geçiyorlar ciddiye aldın galiba? Yani kafanı takma tampon değişmesiyle bir şey olmaz abartma diyorlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme