Şimdi Ara

Park ederken öndeki araca dokundurdum. Tampon değişmeli diyorlar [SS'li] SONUÇLANDI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün park ederken öndeki Şahin'e dokundurdum. Dokundurma diyorum çünkü gerçekten çok yavaş oldu olay. Benim aracımda plakadan yarım cm lik bir parça kırıldı. Şahin'in sahibinin dediğine göre ise Arka tamponu tutan dişliler kırılmış ve tampon az bir şey sallanıyor. Değişmeli dedi.

Tutanak vs tutturmadım. Adam mahallemde oturuyor yarın konuşur hallederiz dedim gittim. Eğer tampon değişir ise bana işçilik dahil ne kadara mal olur bir fikir verebilirmisiniz?

Ayrıca şahsi görüşüm o kırık zaten vardı benim dokundurmam ile ihale bana kaldı.

Park ederken öndeki araca dokundurdum. Tampon değişmeli diyorlar [SS'li] SONUÇLANDI !

Diğer resimler birazdan geliyor.

Sonuç: Tampon değişti adamın arka tamponda flaşör benzeri bir şey varmış onların işçiliği ile beraber 90 TL tuttu. Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slade Wilson -- 24 Nisan 2012; 19:26:14 >

• şahin tamponu komple değişirse 45 lira
  • max 40 lira her şey dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOpener

Sanayide onu 5tl ye hallederler + Şahinciler çok kaprisli oluyor

Belkide bu konularda acemi olduğumu anladı adam bulmuşken değiştirteyim tamponu dedi bilemeyeceğim. Adam orjinal tampon 80 tl tutar dedi. Bir arkadaşa telefon açtım 50 liraya bulunur dedi. Ama ben hala değişim olacak kadar ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum.

Not: Yaşım 19
  • Bu kadar adi mi bu arabalar yahu. Benim plaka dan kopan parçayı görseniz yemin ediyorum gülerisiniz. Yarım cm lik bir parça. Adamın tamponunun dişlisi kırılıyor. Komik gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noldor Warrior

quote:

Belkide bu konularda acemi olduğumu anladı adam bulmuşken değiştirteyim tamponu dedi bilemeyeceğim. Adam orjinal tampon 80 tl tutar dedi. Bir arkadaşa telefon açtım 50 liraya bulunur dedi. Ama ben hala değişim olacak kadar ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum.

oha ön arka komlpe mi değiştiriyormuş tamponu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Yarın okul çıkışında götüreceğim adamı bakalım ne olacak. Birde hiç bulaşma trafik sigortası karşılar dedi bana bende kaskodaki hasarsızlık indirimini kaybederiz diye kabul etmedim. İyi mi ettim babam gelince öğreneceğim artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam plakadaki yazilari carbon ile kaplamis hey yarabbim sen akil fikir ver.
  • Araban ne? Tamponun esnemişse o tamponun kırılması çok zor. Bir kere Şahin o, tamponun altında çelik çubuk var. Öyle bugünkü arabalar gibi tırnaklarını kırılacağını falan sanmam. Adama ilk diyeceğin "Bunun önceden olmadığını nerden bileyim?" idi. Kendi hasarınla bunu kıyasla, sonuca ulaşırsın. Şahin'leri bilen birisi de tamponun nasıl olduğunu söylerse iyi olur. Bu arabaların çarptığı arabalar dağılırken yalnızca tamponu çizliyor. Tampon diye yaptıkları şasiye bağlı bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 23 Nisan 2012; 19:02:44 >
  • Sakın ha sakın "Araban zaten Tofaş ya da Şahin bir şey olmaz" gibi bir cümle kurup canını tehlikeye atma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Yarın okul çıkışında götüreceğim adamı bakalım ne olacak. Birde hiç bulaşma trafik sigortası karşılar dedi bana bende kaskodaki hasarsızlık indirimini kaybederiz diye kabul etmedim. İyi mi ettim babam gelince öğreneceğim artık.

iyi etmişin. 50 lira için koca sigortayı da kaskoyu da bozdurmaya gerek yok

keza sigorta ile kasko farklı şeyler içindir. hiç sigorta kasko muhabbetini karıştırma at 50 lira çek git. bu doğancı,şahincilerle bulaşmaya gelmez. muhtemelen bu tampon daha önceden darbe yemiştir o yüzden sallanıyordur seninle hiç bir ilgisi yoktur

• Şayin sahibi iyi niyetli deil gibi bana.
    Benzeri benim başıma geldi. Yumurta kasa accentin arka kapısına tamponumla dokundum.
    Arabada o kadar çizik ve göçük vardı ki nereye benim dokunuğumu bulamadım. Adam komple boyanması gerek istersen servise çekelim falan dedi.
    Bir de yıllardır yetkili servis görmemiş arabayı yetkili servise çektirelim falan etti,250 lira tutar deyip durdu.
    Acele işim vardı. Anladım para koparmak istiyor, 50 tl verim sen hallet dedim hemen atladı aldı parayı.
    Aynı hesap olabilir.
  • quote:

Ayrıca şahsi görüşüm o kırık zaten vardı benim dokundurmam ile ihale bana kaldı.

Sen zaten olayı çözmüşsün. Sakın kendi başına bir iş yapayım deme, bir büyüğünü araya sok. O tamponun değişmesine gerek yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Araban ne? Tamponun esnemişse o tamponun kırılması çok zor. Bir kere Şahin o, tamponun altında çelik çubuk var. Öyle bugünkü arabalar gibi tırnaklarını kırılacağını falan sanmam. Adama ilk diyeceğin "Bunun önceden olmadığını nerden bileyim?" idi. Kendi hasarınla bunu kıyasla, sonuca ulaşırsın.

Arabam Peugeot 406. Arabamda çizik dahi yok sadece ön plakadan ufak bir parça kırıldı o kadar. Öyle bir hasarı verebileceğimi düşünmüyorum ama babamın pozisyonu gereği bozuntuya vermedim olayı. Küçük şehir, ufak masraf. Laf çıkmasına değecek bir şey değil yani. Babam gelsin yarın ya tutanak tutarız ya da sanayide hallederiz hesabı dedim.

Ki üstelik plakamın sol tarafından parça kırıldı adamın gösterdiği hasar ise sağ tarafta. Hani o kadar yavaş yanaşıyordum ki plakada ki çıtırtı gelmese anlamayacaktık olayı.

Ben park ettim araçtan indim ilk adamın arabasına baktım bir şey yok, kendi arabama baktım bir şey yok. Elimdeki paketleri yukarı çıkardım aşağıya inerken adam da beni arıyormuş çevredeki adamlar söylemiş. Gittik baktık olayın sonrası yukarıda yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

Şayin sahibi iyi niyetli deil gibi bana.
    Benzeri benim başıma geldi. Yumurta kasa accentin arka kapısına tamponumla dokundum.
    Arabada o kadar çizik ve göçük vardı ki nereye benim dokunuğumu bulamadım. Adam komple boyanması gerek istersen servise çekelim falan dedi.
    Bir de yıllardır yetkili servis görmemiş arabayı yetkili servise çektirelim falan etti,250 lira tutar deyip durdu.
    Acele işim vardı. Anladım para koparmak istiyor, 50 tl verim sen hallet dedim hemen atladı aldı parayı.
    Aynı hesap olabilir.

Bunu düşündüm ama harekete geçemedim öğrencinin durumu malum.

quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Sen zaten olayı çözmüşsün. Sakın kendi başına bir iş yapayım deme, bir büyüğünü araya sok. O tamponun değişmesine gerek yok!

Artık babamı bekliyorum. Onun mutlaka sanayide tanıdığı usta vardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Araban ne? Tamponun esnemişse o tamponun kırılması çok zor. Bir kere Şahin o, tamponun altında çelik çubuk var. Öyle bugünkü arabalar gibi tırnaklarını kırılacağını falan sanmam. Adama ilk diyeceğin "Bunun önceden olmadığını nerden bileyim?" idi. Kendi hasarınla bunu kıyasla, sonuca ulaşırsın.

Arabam Peugeot 406. Arabamda çizik dahi yok sadece ön plakadan ufak bir parça kırıldı o kadar. Öyle bir hasarı verebileceğimi düşünmüyorum ama babamın pozisyonu gereği bozuntuya vermedim olayı. Küçük şehir, ufak masraf. Laf çıkmasına değecek bir şey değil yani. Babam gelsin yarın ya tutanak tutarız ya da sanayide hallederiz hesabı dedim.

Ki üstelik plakamın sol tarafından parça kırıldı adamın gösterdiği hasar ise sağ tarafta. Hani o kadar yavaş yanaşıyordum ki plakada ki çıtırtı gelmese anlamayacaktık olayı.

Ben park ettim araçtan indim ilk adamın arabasına baktım bir şey yok, kendi arabama baktım bir şey yok. Elimdeki paketleri yukarı çıkardım aşağıya inerken adam da beni arıyormuş çevredeki adamlar söylemiş. Gittik baktık olayın sonrası yukarıda yazıyor.

O zaman boşver, 50-100 liraya halledilir zaten. Bu kadar küçük bir şeyle hasarsızlık indirimi bozulur mu veya bozulsa da ne kadar artar bilmiyorum ama adam biraz kıl gibi. Bence tutanak tutun, sigortayla uğraşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 23 Nisan 2012; 19:18:07 >

• Zorunlu trafik sigortasının karşılayacağı bir durumla kaskonun delinmesi arasında ilişki kuranlar, bunun nasıl olduğunu açıklarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

Zorunlu trafik sigortasının karşılayacağı bir durumla kaskonun delinmesi arasında ilişki kuranlar, bunun nasıl olduğunu açıklarlarsa sevinirim.

Bu ilişkiyi kuran bendim. Tutanak hazırlayalım diyince bunu söyledim bende. Acemilik işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Adam plakadaki yazilari carbon ile kaplamis hey yarabbim sen akil fikir ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Adam plakadaki yazilari carbon ile kaplamis hey yarabbim sen akil fikir ver.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.