Şimdi Ara

Park ederken öndeki araca dokundurdum. Tampon değişmeli diyorlar [SS'li] SONUÇLANDI ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam öncelikle geçmiş olsun. durum değişimi değil sadece tırnakların yerine oturtulmasının gerektiğini söylüyor. işini bilen iyi bir kaportacı, tofaştan anlıyorsa anında halleder. 15-20 lira arası bir paraya o tamponu tam yerine oturtur.

sizin oynatıp oynatmadığınızı bilemem, çünkü sonuçta araç şahin, çürükler mevcut olabilir. çürük varsa tekme atsanız iner, gerçi araç o denli bir bakımsızlık var hissi uyandırmıyor. tırnakları hassastır, dokundurduğunuzda inmişte olabilir, adam sizi genç gördüğünden aradan çıkarıyım tamponu mantığınada girmiş olabilir.

değişim olursa orjinal şahin tamponu yaklaşık 60 liradır. 80 isterler ancak pazarlıkla 50-60 arasına bırakılır. montajı için usta ne ister onu bilmiyorum. ancak denildiği gibi 5-10 lira değildir. arka tampon ne hikmettir bilinmez daha pahalıdır.

tofaş sahibi olarak benden bu kadar. benim arabaya dokunduran olursa geçmiş olsun der eyvallah der giderdim. gerek yok 15-20 lira için bu tür hareketler yapmaya.

• Tam 18 sene boyunca yolcu veya sürücü olarak bindim Şahin'e gayette ufak kazalarda tampon,sac,far gibi kısımlarının büyük hasarlar aldığına şahit oldum.Şahin kullanan herkes lanet,yalancı,çıkarcı pislikler değil sevgili dh forum ailesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken_618 -- 23 Nisan 2012; 21:46:26 >
  • 2-3 paket malbuş parasına hallolur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

tamponu sarkmamis sahin mi var arkadas, bugun yenilesen yarin yine sarkar.

tam ben diyecektim, o araba kaç model bilmiyorum ama zaten çoğunun tamponu bu şekilde sarkık, adam da yaptırıp karlı çıkacağım sanıyor ama yine sarkacak haberi yok...
  • O egzoz +45hp ona göre.
  • bence araç komple pert...
  • Bizim burda park ederken, geri geri giderken çarpanlar aynı saniyede kaçıp gidiyor. 3 kere denk geldi önümüzdeki sokakta, hatta birinde bizim araca dokundurdu kırmızı bi şahin ama bir tanesi bile durup bakayım demedi... Siz insanlık etmişsiniz ama hayvana insanlık etmişsiniz, hayvan adam insanlıktan anlamaz. Arabayı uzaklaştırıp sonradan çaktırmadan gidip kontrol edecektiniz, birşey yoksa sorun yoktur, birşey varsa söylersiniz. Arabanın faça olmasından belli, her araba sahibine insanlık yapmicaksın..
  • Çocuk iken bisiklet ile park halinde bir broadway'e arkadan çarpmıştım, çarpma ile benim arka teker 15-20 cm havalanmıştıda düşmemiştim. Oradaki bir kadında kaçma arabanın tamponunu kırdın diye kovalamıştı beni

Park anında hafif çarpma ile tampona bir şey olurmu bilmem ama bende park yerinden çıkarken (hızım ya 5km ya 10km) bir anlık salaklık ile paspası düzeltmeye kalmış ve yumurta kasa hyundai accent'e hafiften sürtmüştüm benim araçtaki hasar pasta cila ile geçerken hyundai nin iki kapı göçmüştü. Bazı araçlar gerçekten çok nazik oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Adam plakadaki yazilari carbon ile kaplamis hey yarabbim sen akil fikir ver.

Bugun ankara/bahcelide gordugum 5.20d'dede carbon plaka kaplama vardi :D
  • Oldu olacak komple boyatalım arabayı ağabey deseydin.
  • Yarın götüreceğim adamı bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOpener

Sanayide onu 5tl ye hallederler + Şahinciler çok kaprisli oluyor

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOpener

Sanayide onu 5tl ye hallederler + Şahinciler çok kaprisli oluyor

şahincilikle ne alakası var hocam . bu benimde başıma gelse bende degiştilirmesini isterim . bundan 5 ay önce arkadan connect vurdu ben indim adam hiç inmedi bile arabamın tamponunda az bi hasar vardı önceden o öyle inmeyince kızdım '' dur şu tamponu ödeteyim '' diye düşündüm ama sonradan adamın hakkını yemeyim günaha girmeyim diye boş verdim. ama ondan dolayı ufak bir hasar olsaydı değiştirmesini isterdim , arabanın tamponu da içine göçüyor hasar filan olmuyor ya iyi vuracan kırılacak yada ezilecek nasıl bir tamponsa

• Millet birbirinin cebine göz dikmiş arkadas. Her tarafta akbabalar dolaşıyorda haberimiz yok. Suna bak ne var surda komple tamponun değişmesine sebep olacak? Adam altındaki aracı görünce fırsat bu fırsat bakımlarımı yaptirtayim dedi herhalde.
  • çıkar tamponu vur kafasına ...al yaptım de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

O egzoz +45hp ona göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

O egzoz +45hp ona göre.

• elinizde 407 araç var 80 lira koymaz diye düşünüyorum. Şunu unutma arkadan dokundurdun ve mesuliyet altına girdin. Bu senin için çok küçük ve minimum düzeyde bir hadiseydi
    bundan ders al ve her daim bilinçli ol. Bazen en acı tecrübelerle ders almamak en iyisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Adam plakadaki yazilari carbon ile kaplamis hey yarabbim sen akil fikir ver.

• hocam siz adamın tamponunu yenileyin o da sizin plakanızı yenilesin :) olmaz mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.