Şimdi Ara

Park ederken öndeki araca dokundurdum. Tampon değişmeli diyorlar [SS'li] SONUÇLANDI ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VgrooveR

hocam siz adamın tamponunu yenileyin o da sizin plakanızı yenilesin :) olmaz mi :)

Plakamda yenilemeyi gerektirecek hicbir sey yokki. Cerceveden ufak bir parca koptu o kadar. :)
  • Aman Allah'ım bir şahin... O istediği paraya o araba baştan aşağı modifiye oluyor be ! Şahin, doğan, serçe, kartal kullananlara karşı bir nefretim yok ama hangi şahinsever le karşılaşsam bu olay gibi duyumlar alıyorum. Yeter artık trafikten kaldırılsın şu apaçi arabaları !
  • dokunduğun araba şahin veya mercedes farketmez. karşı tarafa hasar verdiysen, hasarı bi şekilde karşılamalısın bence. ister trafik sigortası, istersen cepten karşıla. yok faça şahin yok bilmem ne demeye gerek yok. ben adamın iyi niyetli olduğunu sezdim. çünkü zaten adam söylemiş baştan, boşver trafik sigortası halleder diye. para peşinde olsa zaten trafik sigortasından bahsetmez.
  • Birkeresinde ışıklarda duramayıp yeni model ford fiestaya arkadan hafifce vurdum yanımdaki arkadaşımla gözgöze geldik bir an neyse indik arabadan. fiestayıda benim gibi genç bir çocuk kullanıyordu. Kardeş dedim kusura bakma nasıl oldu anlamadım duramadım dedim. Tampononunda ufak göçük vardı. Canın sağolsun dedi gitti

Birkeresindede ışıklarda bekliyoruz yine aynı arkadaş var yanımda Onumdeki e200 merso geri vitese taktı. Geldi güm diye benim arabaya vurdu Yine arkadaşla göz göze geldik. Neyse indik arabadan. Benim plakalık kırılmış onun arabada birşey yok. Abi dedim canın sağolsun senden onemlimi falan 10 dk ısrar etti yeni plakalık alcam sana diye zorla gönderdik

Dostum şahinciye yeni tampon falan alma sakın. Birşey yok o arabada hallederler sanayide 5 10 liraya. Kaptırma para falan.. Geçmiş olsun..

• Sanayide 5 tl'lik amele gücüne dayalı işlemle usta onu tak diye yerine oturtur hiç dert etme tampon falan alma adama...

2 sene önce bende benzer bi olay yaşadım o daha vahimdi.10 km hızla önümdeki hacı murata arkadan dokundurdum.Çocuk iyi niyetli biriydi indik geçmiş olsun falan arabaya bi baktık benim tamponda plakalık bile sağlam hafif plaka yamuk ;

adamın krom tampon ortadan ikiye bükülmüş
    bükülen kısım bagaj kaputu altındaki saçıda baskıyla ileri doğru iterek ezmiş
    ezilen saç kısımdan dolayı bagaj kaputada azıcık esnemiş ve zar zor açıldı

Oha dedim elemanada allahtan 50 ile vurmadım yoksa perte çıkardı senin araba dedim.. Sonrası tutanak vs...

Yalnız aynı gün yarım saat sonra bir eleman kırmızıda beklerken bana öyle bir vurduki teyp yerinden çıktı arabanın iki gün boyunlukla gezdim ona rağmen tampon değişmedik yahu hafif çizik oldu

• Saat 6 da gidecegiz arkadaslar.
  • Arabamdaki hasar bu arkadaşlar.

Park ederken öndeki araca dokundurdum. Tampon değişmeli diyorlar [SS'li] SONUÇLANDI !

Plakanın sağ tarafındaki boyanın atması ve sağ alttaki izler tamamen köpeğin eseridir. Plakayı ısırıp yerinden çıkardı köpek çekiçle vura vura düzeltmiştik. Kaza ile tamamen alakasız yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slade Wilson -- 24 Nisan 2012; 17:05:02 >
  • Sonuç: Tampon değişti adamın arka tamponda flaşör benzeri bir şey varmış onların işçiliği ile beraber 90 TL tuttu. Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
  • Hocam bari eski tamponu alsaydınız. Satıp parasını çıkarırdınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Hocam bari eski tamponu alsaydınız. Satıp parasını çıkarırdınız.

Uğraşmak istemedim. Zaten tampona daha önceden de vurulmuş. Usta öyle söyledi. Çürük, dandik bir şeydi.
  • Bende bir sabah aracımı park ettim, yürüyordum. Arkadan bir Sahin 131 geldi, kornaya bastı, birşeyler söylüyordu. Cam kapalı, bende sağ kapısını açayım dediydim, ne diyor diye. Kapı kolu elimde kaldı Yaptır parasını veririm dedim sonra. Ertesi gün geldi 20 lira istedi. Dedim ''etmez o kadar. En fazla 5 lira onun kapı kolu.'' Dördünüde değiştirmiş
  • o şahin doğanların tamponları yerine kağıt hevla taksan daha sağlam olur, bubi tuzaği gibi yapmışlar dokunsan düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

Çocuk iken bisiklet ile park halinde bir broadway'e arkadan çarpmıştım, çarpma ile benim arka teker 15-20 cm havalanmıştıda düşmemiştim. Oradaki bir kadında kaçma arabanın tamponunu kırdın diye kovalamıştı beni

Park anında hafif çarpma ile tampona bir şey olurmu bilmem ama bende park yerinden çıkarken (hızım ya 5km ya 10km) bir anlık salaklık ile paspası düzeltmeye kalmış ve yumurta kasa hyundai accent'e hafiften sürtmüştüm benim araçtaki hasar pasta cila ile geçerken hyundai nin iki kapı göçmüştü. Bazı araçlar gerçekten çok nazik oluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

O egzoz +45hp ona göre.

• O tampona hiç birşey yok. Üstelik tofaşlarda dediğin gibi tamponda dişli falan olmaz. Güzel bir lastik parlatıcısı pırıl pırıl yapar o tamponu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES3NT

O tampona hiç birşey yok. Üstelik tofaşlarda dediğin gibi tamponda dişli falan olmaz. Güzel bir lastik parlatıcısı pırıl pırıl yapar o tamponu.

Eyvallah hocam 2 yıl kadar oldu ama teşekkürler yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

max 40 lira her şey dahil.

Okadarda değil yan sanayisi 40 50 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün tofaşcılar fakir kültürsüz zaten. EvlerimZ arsalarımız bilmemnemiz var şükür. Üni mezunuyum. Kimseye bi saygısızlıkta etmedim. Bikere geri geri gelirken bi partnere dokundum benim tampon içeri esnedi dışarı çıktı adamın tampon tırnağı kırıldı. Kaçabilirdim ama 3 4 saat adamı bekledim orda.

• Cakallik yapmaya kalkmislar bence.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.