Şimdi Ara

Park ederken öndeki araca dokundurdum. Tampon değişmeli diyorlar [SS'li] SONUÇLANDI ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yaptır gitsin adam zaten mahalledenmiş.Yaptırmazsan yarın bir gün konuşur canın sıkılır pahalı bir şey değil.
  • Şahinci de tam uyanık ha. O kadar dokunmayla tampon mu düşer. Gerci yaptırsanız ne olur 50 lira tutmaz bile. Simdi 20 lira verin diyecem ama adama küfreder gibi olucak ;) siz en iyisi 50 lira verin ne siz ugrasın ne kaskoyu katın. Başınızın gozunuzun sadakası olsun.
  • Ne yapacağını söylüyorum,komple tampon mu değişecek dedi? Başlıyorsun tamponu tekmelemeye,bi güzel kırıyorsun. 80 liramıydı? 20 lirada bu çıkarcı fakire harçlık bırak,100 lira ver ve küfrede küfrede ayrıl ordan
  • @ Noldor Warrior

egerki o sahin sahibi sizin arabaya sürtmüs olsa idi, vay halinize..yok param yok, yok o kusur öncedende vardi falan
    filan..ama delikanli adammissin, kusur kücük de olsa üstlenmissin.Bunu herkes yapamaz, dürüst insanlar fazla yok
    bu alemde. gecmis olsun diyelim, birdahakine insallah olmaz. kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Ne yapacağını söylüyorum,komple tampon mu değişecek dedi? Başlıyorsun tamponu tekmelemeye,bi güzel kırıyorsun. 80 liramıydı? 20 lirada bu çıkarcı fakire harçlık bırak,100 lira ver ve küfrede küfrede ayrıl ordan

Süpersin Hoca.Aynen Böyle Yap Bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

@ Noldor Warrior

egerki o sahin sahibi sizin arabaya sürtmüs olsa idi, vay halinize..yok param yok, yok o kusur öncedende vardi falan
    filan..ama delikanli adammissin, kusur kücük de olsa üstlenmissin.Bunu herkes yapamaz, dürüst insanlar fazla yok
    bu alemde. gecmis olsun diyelim, birdahakine insallah olmaz. kolay gelsin

Teşekkür ederim hocam. Babam gelsinde şu yorumları okutayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Ne yapacağını söylüyorum,komple tampon mu değişecek dedi? Başlıyorsun tamponu tekmelemeye,bi güzel kırıyorsun. 80 liramıydı? 20 lirada bu çıkarcı fakire harçlık bırak,100 lira ver ve küfrede küfrede ayrıl ordan

insan kenndinden utanmasa tam yapmalık dediğin...
  • yalnız arkadaşlar unuttuğunuz şu var araçların biri 406 biri şahin ufak bir dokunma dahi o ucuz ve plastik tampon dişlerini gerçekten kırabilir. zamanında sahibi olduğum vectrama arkadan dokunduran bir broadwayin tamponu kırılmış farı dağılmıştı ama benim araçta çizik dahi yoktu, neyseki arkadan dokunduran oydu :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPinPrick -- 23 Nisan 2012; 19:54:12 >
  • tamponu sarkmamis sahin mi var arkadas, bugun yenilesen yarin yine sarkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam verin gitsin uğraştığınıza değmez.
  • son sahibi olabilirsin
  • @ Babam gelsinde şu yorumları okutayım.

okurken kosar adim uzaklas

• O adama de üç kuruşluk araba ahı gitmiş bahı kalmış ne değişmesi bu araba çöp de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 23 Nisan 2012; 20:11:49 >
  • şahinci kayserili mi diye aklımdan geçmedi değil tabi işin şakası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

@ Babam gelsinde şu yorumları okutayım.

okurken kosar adim uzaklas

Ben okutmasam illaki gorur konuyu. Kendisi forumda aktif biri.
  • Dokundum diyorsun plakalık kırılmış. Plakalık kırılabiliyorsa tamponda eğilir.
    Kimse boşuna günahını almayın tanımadığınız adamın.

Şahini de hor görmeyin çoğunuzun anası babası o arabayı ya kullandı yada bindi.

Bir tavsiye: Eğer o tampon eskiden eğilmiş ise birleşim yerleri toz çamur dolar yok yeni eğildiyse kendini belli eder. Dikkatli bir göz iki saniyede anlar...

• memlekette bugattiye çarp ama şahine-doğana çarpma
  • quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

Dokundum diyorsun plakalık kırılmış. Plakalık kırılabiliyorsa tamponda eğilir.
    Kimse boşuna günahını almayın tanımadığınız adamın.

Şahini de hor görmeyin çoğunuzun anası babası o arabayı ya kullandı yada bindi.

Bir tavsiye: Eğer o tampon eskiden eğilmiş ise birleşim yerleri toz çamur dolar yok yeni eğildiyse kendini belli eder. Dikkatli bir göz iki saniyede anlar...

Kirilan yer plakaligin kenarindan yarim cm lik bir parca. Yarin foto ceker koyarim.
  • Belki adam art niyetli fakat bazilari adama PİS FAKİR demis. Bunu diyenin ondan daha iyi biri oldugunu dusunemiyorum.

• Adamın ne kadar para istediğine bakmayın sanayiye gidip tamponu değiştirin,zaten ucuz ve her yerde bulunur parçası.
    Ayrıca adamın günahını almayın gerçekten tırnaklar siz vurduktan sonra kırılmış olabilir,eğer vurmadan önce gözünüzle görmediyseniz tampon tırnaklarının kırık olduğunu yapacak bir şey yok tamponu değiştirmelisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.