Şimdi Ara

ESP, HILL HOLDER DEVRE DIŞI Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
46.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki seferdir araç seyir halinde esp ve hill holder devre dışı kullanma kılavuzuna bakın diyordu. Kontak kapa aç yapınca düzeliyordu uyarı ışığı sönüyordu. Bugün işten gelince denedim. İlk frene basışımda aynı arızayı verdi. Çoğunluk fren müşürü diyor.

Aküde sıkıntı yok sağlam. Araç 2012 1.6 linea lounge.

Sanayiye gitmeden önce bi önbilgimiz olsun belki yaşayıp halleden vardır aynı sorunu. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hill Holder Devre Dışı Arızası

Hill Holder, araçların yokuşlarda geri kaymasını engelleyen bir güvenlik sistemidir. Bu sistem arızalandığında "Hill Holder Devre Dışı" mesajıyla karşılaşabilirsin.

Hill Holder Devre Dışı Ne Demektir?

Hill Holder devre dışı olduğunda, araç yokuşlarda geri kayabilir. Bu, özellikle dik yokuşlarda güvenlik riskleri oluşturabilir.

Hill Holder Devre Dışı Fiat

Fiat araçlarda Hill Holder arızası yaygın bir sorundur. Özellikle Fiat Fiorino ve Linea modellerinde bu sorun sıklıkla görülmektedir.

Hill Holder Arızası Nasıl Giderilir?

Hill Holder arızası, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Fren balataları aşınmış
    • Fren hidrolikleri arızalı
    • Vites konum sensörü hatalı
    • Elektriksel sorunlar

Arızanın giderilmesi için öncelikle sorunun kaynağının belirlenmesi gerekir. Bu amaçla aracını yetkili bir servise götürmelisin.

Linea Hill Holder Devre Dışı

Fiat Linea modellerinde Hill Holder devre dışı arızası genellikle fren balatalarının aşınmasından kaynaklanır. Balataların kontrol edilmesi ve gerekirse değiştirilmesi sorunu çözebilir.

Hill Holder Devre Dışı Kılavuza Bakın

Hill Holder devre dışı arızasıyla karşılaşırsan, aracının kullanım kılavuzuna bakmalısın. Kılavuzda sorunun giderilmesine yönelik talimatlar bulunabilir.

Hill Holder devre dışı arızasını hafife almamalı ve en kısa sürede gidermelisin. Aracının güvenli bir şekilde kullanılması için bu sistemin düzgün çalışması önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yakın zamanda başıma geldi fren müşürü arızası. Değiştirmezseniz motor çalışmaz. Basit ve ucuz bir parça.
  • Haftasonu değiştirteceğim bakalım inşallah ondandır sorun.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun duzeldimi bilgi verirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzluq

Hocam sorun duzeldimi bilgi verirmisiniz.
    Fren müşürünü değişince yapmadı bir daha. Yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 24 Kasım 2018; 18:19:43 >
  • Aküden çıkan eksi kablosunu degil ve dua et

• Değiş

• Hocam Allah razı olsun, derdimize merhem oldunuz. Aynı sorunu yaşıyorum, burayı görmedim. Aküyü değiştirdim. Yine hata verdi. Sonra tekrar arattim google dan, mesajınızı gördüm. Teşekkür ederim. Elinize sağlık.

• Beykoz Sekoyası kullanıcısına yanıt

Hocam neyden çıktı arıza

• Beykoz Sekoyası kullanıcısına yanıt

Akü kablosu mu yoksa fren müşüründen mi

• Hocam fren müşirini satın aldım ama henüz takmadım. Çünkü vaktim olmadı, fakat frenden olduğuna emin oldum çünkü çoğu zaman frene dokunduğum an yapıyor. Şimdi havalar soğumaya başladı kesti arıza vermeyi. Sanırım o fren müşiri düğmesindeki arıza genleşme ile de alakalı ki soğuk havalarda değil sıcakta daha çok yapıyor.

Ama dediğim gibi fren müşirini aldım ama değiştirmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykoz Sekoyası -- 27 Ağustos 2024; 1:37:46 >
  • doranbey147 D kullanıcısına yanıt

İki gün önce fren müşirini değiştirdim, sorun çözüldü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.