Şimdi Ara

Arabayla kaldırıma çıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün geri geri gelirken 30 40 km hızla gece karanlık olduğu için bi anlık dalgınlığıma geldi ve yanılmıyosam 30 cm kadar yükseklikte bi kaldırıma çıktım arka 2 teker kaldırımda kaldı ön 2 tekerde tam kaldırımla asfaltın birleştiği yerde kaldı gaz verip kalkamadım araba pati attı saolsun çevredeki insanlar yardımcı oldu 6 kişi arabayı kaldırdılar öyle kurtuldum.Arabada ne gibi sıkıntılar olabilir alt tarafına falan ışıkla baktım tekerlere janta amortisörlere baktım ancak birşey yok gibi geldi.Yardım eden bi abi karter delinmemiştir umarım dedi bunu nasıl anlarım iyi geceler arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabayla Kaldırıma Çıkmanın Zararları

Kaldırıma çıkmak, aracınız ve çevre için ciddi zararlara neden olabilecek tehlikeli bir eylemdir. İşte dikkat etmeniz gereken bazı sonuçlar:

• Araç Zararları: Kaldırıma çıkmak, aracınızın lastiklerini, süspansiyonunu ve şasisini hasar verebilir. Özellikle düşük profilli lastikler ve jantlar, kaldırım kenarlarına çarptığında kolayca hasar görebilir.
    • Yaya Güvenliği Riski: Kaldırımlar, yayaların yürümesi için tasarlanmıştır. Bir araba kaldırıma çıktığında, yayaların güvenliğini tehlikeye atar. Yaya kaldırımdan düşebilir veya çarparak yaralanabilir.
    • Çevresel Etkiler: Kaldırımlar genellikle ağaçlar ve çalılar gibi bitkilerle çevrilidir. Arabalar kaldırıma çıktığında bu bitkilere zarar verebilir ve çevresel dengeyi bozabilir.
    • Trafik Akışının Bozulması: Arabalar kaldırıma çıktığında, trafik akışını engelleyebilir ve diğer araçların seyir halinde olmasını zorlaştırabilir.
    • Yasal Sonuçlar: Birçok bölgede, kaldırıma çıkmak trafik kurallarına aykırıdır. Bu eylemi gerçekleştirdiğinizde trafik cezası alabilirsiniz.

Bu nedenle, kaldırıma çıkmaktan kaçınmalı ve her zaman aracınızı belirlenmiş yollarda sürmelisiniz. Kaldırımlara çıkmak, hem sizin hem de başkaları için ciddi sonuçlar doğurabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanayiye götürüp liftte kaldırtıp bakın bu kadar basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın altı kaldırıma değmediyse hiçbir şey olmamıştır.

• alttaki koruyucu plastikler kesin zarar görmüştür
  • arabanın altına eğilip bakın yağ su kaçırmıyorsa sıkıntı yoktur sanayiye götürebilirsiniz alt takım ufak zararlardan görmüş olabilir onları yaptırabilirsiniz.
  • Bişey olmaz korkma

• Geri geri 30-40 km hızla gitmeyi nasıl başardınız???
    Hem de gece!...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakkala bile arabayla gidiyoruz
    14 yıl önce açıldı
    Arabayla birisine çarptım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Geri geri 30-40 km hızla gitmeyi nasıl başardınız???
    Hem de gece!...
    benim de anlamadığım 30 cmlik kaldırıma tekerlerle çıkmış olması, 30 cmlik kaldırıma çarpsan tampon kucağımda olurdu hele 30 40 la giderken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Geri geri 30-40 km hızla gitmeyi nasıl başardınız???
    Hem de gece!...
    Kafası güzel olabilir
  • Geri geri kaldirima cikarken aracin ön tarafinda (motorun alti yani) olan karter nasil delinsin

• Alkol var galiba, anlattıkların çok tutarsız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkollü araç kullanımı varsa yardımcı olmayalım sanayiye gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Alkollü araç kullanımı varsa yardımcı olmayalım sanayiye gitsin
    Herkes linç etmeye çalışmış alkolden falan ama karanlık yolda normal bi kaldırım değil fotografını çeker atarım ağaç olduğu için normal kaldırımdan çıkıntı yapmışlar ağacı korumak amacıyla görmedim aynadan baktığım halde

• berkay2323 kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden kameralara bakmadan geri geri gitmem asla.

• Arkaya bakmak şart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berkay2323 kullanıcısına yanıt
    Alkolsüz uyuşturucusuz halde kaza yaptıysanız geçmiş olsun tabikide bunları içipte kaza yapanı linç etmek tabikide doğal hakkımız çünkü kanunlarımıza göre bunları içtikten sonra trafiğe çıkmak yasak.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Alkolsüz uyuşturucusuz halde kaza yaptıysanız geçmiş olsun tabikide bunları içipte kaza yapanı linç etmek tabikide doğal hakkımız çünkü kanunlarımıza göre bunları içtikten sonra trafiğe çıkmak yasak.
    Alkol almamış birine kesin alkol almıştır diyerek yaklaşman zaten faul, üstüne bir de linç etmek hakkımdır diye bir faul daha yapmışsın. KGM trafik istatistiklerine göre 2018'de kazaların %1.7'sinde alkol var, kazaların %98.3'ü ayık kafalar tarafından yapılıyor.
  • arkanızı net görmediginiz anlarda geri geri gitmeyin...araba kullanırken çok dikkatli olun....

jant yamulmuşta olabilir baktırman gerek
  • Böyle bir kazayı genelde kafası başka yerde olan yapar.

Tabikide linç etmek hakkım alkol alana araba kullanmak serbestte ben mi bilmiyorum? Trafikte düzgün giderken alkol alan biri çarpıp mefta oldun mu anlarsın alkolü, kafasını

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Ölümlü ve yaralanmalı kazaların %98.3'ü ayık kafalar tarafından yapılıyor, onlara birşey demeyip, %1.7'e odaklanıp linç ederim diye konuşanları linç etmek de benim hakkım olsun mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.