Şimdi Ara

KALDIRIMA ÇIKARKEN YAYA'ya KORNA BASMAK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün kaldırımda yürüyorum . Kaldırımda baya kalabalık . Cadde tek gidiş geliş li . Bir araç durmak için kaldırıma çıkıyor . Yaya kaldırımıda baya dolu .
    Yayalara çekilmeleri için kornaya basıyor . Bu ne terbiyesizlik tir ya ! Hem yaya yolunu işgal ediyorsun üstüne üstün kornaya basıyorsun .

Aradan 2-3 dak. geçtiğinde geri dönüyorum. Araç hala orda . Yaya kaldırımıda tıklık tıklım olduğundan insanlar geçemiyor . Yola çıkmak zorunda kalıyorlar .
    Bu ne terniyesizliktir yahu ! Yayaların yol hakkını gasp ediyor .

• Ülkemizde gerçekten trafik artık sosyal bir terör. Bunun önüne geçilmesi gerek.
  • O kadar zor birşey değil, 155 i arayıp plakayı, şikayetini ve aracın bulunduğu yeri (hareketli ise istikameti) tarif ediyorsun onlar ilgileniyor...
  • Şikayet edin caze yazılsın hatta biraz üzerinde durun çektirin bir kaç aracı. İş yerimin bulunduğu yerde ne zaman kaldırımda araç görsem arar şikayet ederim arada sıradan yazarlar cezaları. Hadi çok sükür ben sağlıklıyım ama tekerlekli sandalyeli insan var yaşlı bastonlu insan var ama maalesef kaldırımın ne için olduğunu bilmeyecek insanlarda var. Çıt kırıldım milletiz 2 adım öteye gitmez illa işi neredeyse önüne park etmeli ama kaldırıma ama çift hatta ücüncü sırayı yaparak yola park eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O an aklıma gelmedi :(
  • polise telefon edeceksin yiyecek cezayı aklı başına gelsin
  • Akşamları geldikten sonra, araba koycak yer bulamayız. Bizim evin önüne kaldırıma koyarız. Ne zaman oraya koyalım desek saat gece 11 12'si farketmez hep insan ve insanlar olur. Mecburen korna çalarız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park Yerinden Çıkarken Kaza
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şehirleri zamanında yapanlar 30 sene 40 sene sonra buralar nasıl olur yeter mi diye düşünmemiş ki.
  • öküzlük!

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes.E!

Dün kaldırımda yürüyorum . Kaldırımda baya kalabalık . Cadde tek gidiş geliş li . Bir araç durmak için kaldırıma çıkıyor . Yaya kaldırımıda baya dolu .
    Yayalara çekilmeleri için kornaya basıyor . Bu ne terbiyesizlik tir ya ! Hem yaya yolunu işgal ediyorsun üstüne üstün kornaya basıyorsun .

Aradan 2-3 dak. geçtiğinde geri dönüyorum. Araç hala orda . Yaya kaldırımıda tıklık tıklım olduğundan insanlar geçemiyor . Yola çıkmak zorunda kalıyorlar .
    Bu ne terniyesizliktir yahu ! Yayaların yol hakkını gasp ediyor .

dostum dönüşte yine gördüysen ve içinde kimsede yoksa, bozuk para yada anahtar yardımıyla boydan boya çizip geçecektin.. polise şikayet et diyenler olmuş, emin olun onlar gelip ilgileninceye kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyor.. ancak çok çok yakında yada olay yerinden geçmekte olan ekip varsa ve keyifleride yerindeyse ilgilenebilirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Akşamları geldikten sonra, araba koycak yer bulamayız. Bizim evin önüne kaldırıma koyarız. Ne zaman oraya koyalım desek saat gece 11 12'si farketmez hep insan ve insanlar olur. Mecburen korna çalarız

Evin önü veya mahalleden bahsetmiyorum en işlke caddelerden .
  • Foto çek gönder, ben öyle yapıyorum.
  • Yanlış, yersiz ve çirkin ve ayıp bir hareket...İnsanın psikolojik sorunları olması lazımki orada korna baassın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Şehirleri zamanında yapanlar 30 sene 40 sene sonra buralar nasıl olur yeter mi diye düşünmemiş ki.

Şehirleri yapanların değil taşrayı yönetemeyanlerin kabahati o araç sahibi yüksek ihtimalle köyünde eşşek dahi süreceğinden şüphe edilen biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Foto çek gönder, ben öyle yapıyorum.

Hocam fotoğraf çekip nereye gönderiyorsunuz? Bu emniyet şeridinden giden dangalakların fotoğrafını çekip nereye yollamalıyım?
  • Napsın insanlarımı ezsin adam tabi korna çalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math.

Napsın insanlarımı ezsin adam tabi korna çalacak

kaldırımlar insanların yani yayaların kullanım alanıdır.. yayalara ait bir yere ne zamandan beridir araçlarda kullanır olmuş.. burada sürücünün savunulacak bir yanı yok bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

kaldırımlar insanların yani yayaların kullanım alanıdır.. yayalara ait bir yere ne zamandan beridir araçlarda kullanır olmuş.. burada sürücünün savunulacak bir yanı yok bence..

Nereye park etmesini düşünüyorsunuz.
    Ayrıca yaya da kör değil ya çekilsin bi zahmet arabayı görüyorsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

Nereye park etmesini düşünüyorsunuz.
    Ayrıca yaya da kör değil ya çekilsin bi zahmet arabayı görüyorsa

İdrak etmedi galiba, kaldirimlar araclarin park alani yada park yeri degil ki.. otopark olarak kullanilsin.. kaldirimlar yayalarin rahatca ve guvenli bir sekilde yuruyebilmesi icin yapilmis ve onlara tahsis edilmis bir yerdir.. dunyanin her yerinde bu boyledir..

• Math. kullanıcısına yanıt
    Sen ciddimisin?
     KALDIRIMA ÇIKARKEN YAYA'ya KORNA BASMAK !
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.