Şimdi Ara

KALDIRIMA ÇIKARKEN YAYA'ya KORNA BASMAK ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Math.

Napsın insanlarımı ezsin adam tabi korna çalacak

Kaldırıma çıkmayacak yapacağı tek şey bu. İnsanlar uçarak mı gitsin ? Yolda yürürse korna,kaldırımda yürüse korna adam ne yapsın.
  • Tamam Haklısınız
  • öküz deyip geçiceksin...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

Napsın insanlarımı ezsin adam tabi korna çalacak

kaldırımlar insanların yani yayaların kullanım alanıdır.. yayalara ait bir yere ne zamandan beridir araçlarda kullanır olmuş.. burada sürücünün savunulacak bir yanı yok bence..

Nereye park etmesini düşünüyorsunuz.
    Ayrıca yaya da kör değil ya çekilsin bi zahmet arabayı görüyorsa

Geçen ben de Eskişehir Yolu'nda çekirdek çitleyerek karşıdan karşıya geçiyorum, korna çalıyor terbiyesizler.

Kaldırımdaki arabaya yol vermeyip de korna çalmak zorunda bırakan yayalarla aynı nesil işte bunlar.

Valla çivisi çıkmış memleketin.

• Ülkemiz şartlarında gayet normal olarak görünüyor. yayalar yollarda yürüyor araçlar kaldırıma park ediliyor.
  • Hocam heryer böyle heryer..
  • boydan çizicen hiç acımayacaksın o tipleri kardeş ya da işlek yer demişsin mağlum bir ekip otosu falan geçerse ilgilenmesini rica ediceksin. sığırdır bizim insanımız zor anlar kaldırımdan araç gitmeyeceğini.
  • 155 i arayıp fotoğraflayın. Gerekirse gösterirsiniz..
    30 saniyenizi bile almaz. En yakın devriye ekip gelir gerekli işlemi yapar. Zaten ceza yazacak yer arıyorlar..

155'i aramak işinize gelmiyorsa çizin.. Çok derin olmasın ama ..
  • Kaldırıma yayaları engelleyecek şekilde park eden yapmış bir hata, bu gün ceza yemezse yarın mutlaka yiyecek, bir daha yapmayacak; Ancak bu arabayı çizin diyenlere ne demeli.

Bu bir ruh hastalığıdır, şiddete meyili olduğunu gösterir. Bu gün sebebi yaya kaldırımı, yarında arabanın tipi hoşuna gittiği/gitmediği için çizer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkurt -- 7 Ağustos 2013; 2:00:34 >
  • arabayı çizmeyin, eğer mangal gibi yürek varsa yandan göçertecek şekilde tekmeyi indirin ve şöförle kavga edin. Sonra bir düşünün üç beş günlük dünya için değer mi?
    ama sonra yine düşünün adam kaldırım hakkınızı pişkinlik yapıp gasp ediyor, fakat yine düşünün belki oranın yerlisi veya üç beş dakka durup çıkacak, olmadı polisi arayın
    ama yine düşünün adam gidecek polis gelmeyecek bile, sonra düşünün iyiki tekmelemişsiniz, fakat dayak yerseniz de orası kötü, sonra bir düşünün iş karakolluk olmaya
    davaya kadar gidebilir.

Sonra hayalden çıktığınız gibi buraya konu açın. Biz size destek olalım siz tatmin olun adamın biri o konuya gece gece mesaj yazsın bir şey anlaşılmasın bu paradox sonsuza kadar sürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 7 Ağustos 2013; 2:38:32 >
  • kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğru söylüyor mümkünse bıçakla faln lastiğini kes!!!
  • Bir keresinde park yeri bulamadım hastene yakınlarında çöp konteynırının yarısını kapattım mecbur , geldiğimde aracımı çizmişlerdi.
    Acil bir durum yoksa, kaldırıma park edeni hele ki yoğun bir bölgede hemen 155 e şikayet edeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farks

Şikayet edin caze yazılsın hatta biraz üzerinde durun çektirin bir kaç aracı. İş yerimin bulunduğu yerde ne zaman kaldırımda araç görsem arar şikayet ederim arada sıradan yazarlar cezaları. Hadi çok sükür ben sağlıklıyım ama tekerlekli sandalyeli insan var yaşlı bastonlu insan var ama maalesef kaldırımın ne için olduğunu bilmeyecek insanlarda var. Çıt kırıldım milletiz 2 adım öteye gitmez illa işi neredeyse önüne park etmeli ama kaldırıma ama çift hatta ücüncü sırayı yaparak yola park eder.

Kendinizi çok akıllı,bilmiş insanlar zannediyorsunuz da uzaktan yakından alakası yok.Kaldırıma araç koymayı tasvip ettiğimden değil tabi de...Şöyle çıkın bakın bakalım o adamın arabayı park edebileceği yakın bir yer var mı?Bu adam buraya ne iş yapmak için geliyor?İşi acil midir keyfii midir?

Sanki o adam oraya araba koymaktan zevk alıyor,isteyerek yapıyormuş gibi tavır takınıyorsunuz.Sorsan kendisi %100 hatasız.Böyle enteresan tavırlar içerisine girmeye gerek yok,devlet vatandaşı vatandaşa kırdırıyor böyle.Sen de bir şey başardığını zannediyorsun.Yediğin küfür,işittiğin ah da cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı
    dostum dönüşte yine gördüysen ve içinde kimsede yoksa, bozuk para yada anahtar yardımıyla boydan boya çizip geçecektin.. polise şikayet et diyenler olmuş, emin olun onlar gelip ilgileninceye kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyor.. ancak çok çok yakında yada olay yerinden geçmekte olan ekip varsa ve keyifleride yerindeyse ilgilenebilirler..

Sevgili kardeşim iyi niyetle söylemişsin ama aracı çizmek için o zaman çok neden bulunur. Mesela esnafın ortasına sandalye koyup kapattığı kamuya açık yol kenarında park etsen o da gelip çizmeli mi aracını?.. Ya da seyyar taksi durakları olur sadece var ya da yok bir T levhasıyla belli edilir diyelim dalgınlıkla oraya çektin çizilmeli mi aracın?...

Kaldırıma araç çıkarmak kesinlikle kabul edilemez ama çözüm aracı çizmek olmamalı diye düşünüyorum.

• Polise kaldırıma parketmiş araçları ihbar edip çektirebilirsiniz!
  • hem kaldırıma çıkmışlar hemde korna çalmışlar
    kaldırıma çıktınız bari korna çalmasaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like A G6

quote:

Orijinalden alıntı: farks

Şikayet edin caze yazılsın hatta biraz üzerinde durun çektirin bir kaç aracı. İş yerimin bulunduğu yerde ne zaman kaldırımda araç görsem arar şikayet ederim arada sıradan yazarlar cezaları. Hadi çok sükür ben sağlıklıyım ama tekerlekli sandalyeli insan var yaşlı bastonlu insan var ama maalesef kaldırımın ne için olduğunu bilmeyecek insanlarda var. Çıt kırıldım milletiz 2 adım öteye gitmez illa işi neredeyse önüne park etmeli ama kaldırıma ama çift hatta ücüncü sırayı yaparak yola park eder.

Kendinizi çok akıllı,bilmiş insanlar zannediyorsunuz da uzaktan yakından alakası yok.Kaldırıma araç koymayı tasvip ettiğimden değil tabi de...Şöyle çıkın bakın bakalım o adamın arabayı park edebileceği yakın bir yer var mı?Bu adam buraya ne iş yapmak için geliyor?İşi acil midir keyfii midir?

Sanki o adam oraya araba koymaktan zevk alıyor,isteyerek yapıyormuş gibi tavır takınıyorsunuz.Sorsan kendisi %100 hatasız.Böyle enteresan tavırlar içerisine girmeye gerek yok,devlet vatandaşı vatandaşa kırdırıyor böyle.Sen de bir şey başardığını zannediyorsun.Yediğin küfür,işittiğin ah da cabası.

Toros sokak ta ne işi acil bi işi var kahveler hukuk büroları işçi partisi var ki onun kendi yeri var. Çok zekisinix diye iğneleyeceğine özürlü insanın ne suçu var onu söyle? Park yerimi belediyenin 100m ilerde park yeri var.(en uzak nokta 100m) ama kaldırıp cüsseyi yürümek zor gelir. Kaldırım yayalar içindir gerrkiyorsa gider 2 km öteye park eder. Kesin park eden 10-20 aracın sahibininde acil işi vardır. Benimde işlerim oluyor ama gerekirse aracımı aracımı 4 sokak öteye park ederim. Başkasının hakkını gasp etmim diye veya bakarım arabayla gidilecek yer değil toplu taşıma kullanılırım. Bayılıyosunuz bahane bulmaya bizim ülkede acil işi olmayan yok zaten adam okeye 4.olmaya gider o bile acildir. Küfür olayına girmiyorum bile kaldırıma park edip hala küfür ediyorsa ceza yiyince zevk duyarım baksın baksın ceza makbuzuna küfür etsin rahatlat stres atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enes.E! kullanıcısına yanıt
    gerçekten samimyseniz 155 aramıştırsınız mutlaka

ÇOK ZOR DEGİL LÜTFEN BU GİBİ DURUMLARDA MUTLAKA 155 BİLDİRİN . BEN YERİ GELİYOR BİLDİRİYORUM
  • Arabası olmayan anlamaz işte böyle saçma saçma yorumlar yaparlar. Yok polise ihbar edin, yok lastiğini patlatın, yok kaputu göçertin. Yavaş göçert kaputu. Göçert'te bende senin beynini göçerteyim orada.

Ulan devlet park edecek yer verdi de bize biz mi park etmedik? İstanbul'un merkezinde Belediyelerin park yerleri zaten sınırlı. Gideceğin yere en yakın park yeri bazen 10 dakika yürüme mesafesinde oluyor. Hadi onu geçtim. İstanbul'da özel otoparkların çoğu itin kopuğun ellerinde. Senden anahtarı bırakmanı istiyorlar mecbur bırakıyorsun gözün arkada kalarak. Arabana bir halt olsa ben yapmadım abi ben görmedim banane derler, üstelesen çevreden bir anda 10 kişi çullanır üstüne. Hadi şimdi sıkıyorsa bir daha bırak o otoparklara.

Ama şunu anladım bu forumda hakikaten boş beleş bir sürü adam var. Yorumlardan belli yani. Neyse...

• ben 155i arıyorum kırmızı ışık vs durumlarında çünkü o vergi bir yerden gelmek zorunda eğer o öküzler ceza yemezse olan masum vatandaşa oluyor(örneğin saçma şekilde hız limiti konmuş radarlı yollar) hatta emniyet bir veri tabanı oluştursa videolu şekilde suçu kanıtlayana cezanın %5i verilse çok iyi olacağını düşünüyorum.

yok ben polisi aramam diyorsan arabayı çiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.