Şimdi Ara

Sarı ışıkta geçmek ceza sebebi mi, itiraz edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmir basmaneden ileride altınyola bağlanan ışıklar, sağ hilale sol alsancak/yeşildereye çıkıyor. Şurası;

Ayrımdan yeşil yandı kalkış yaptık, sağ taraftaki ışık da sarıya döndü ben geçtim ışığın dibindeydim, tam ışıkları geçerken sarı yandığını gördüm. 40-50 metre ileride çevirme vardı kırmızı ışık ihlalinden aldı beni.

Sarıyı gördüm de tam geçerken sarı yandı araçta kamera da var istiyorsanız bakalım dedim, kabul etti açtık baktık tam sarı yandıktan sonra geçmişim (kamera daha üstü görüyor benim gözlerden) ışıklardaki memurlar bildirmiş kırmızıda geçtim diye, evet kırmızı ışık ihlali yok da bildirdiler mecbur yazacaz şeklinde ilginç bir konuşma yaşandı. Problem değil göreviniz iyi görevler deyip devam ettim yola.

Bu olayın ön-arka araç kamera kaydı mevcut. Cezasında değilim haksız yere olmasının derdine düştüm. İtiraz sonucunda bir şey çıkar mı?

• İstanbul içi çatır çatır EDS’li yollarda sarıdan geçtim hem de onlarca defa, bi defa bile ceza yemedim. EDS’nin bile yazmadığı şeye polisin ceza yazması da absürt, o zaman her trafik ışığına süre koyacaklar bazı Anadolu şehirlerinde olduğu gibi, adam müneccim değil tam geçtiği sırada sarı yansın yapıştır cezayı o zaman.
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt
    Bazı EDS çalışmıyor. Polis görüp yazdıysa neden absürt olsun.
  • madem kamera kaydı var itiraz et. bildirdiler mecbur yazıcaz diye şey mi olur :)

vakti zamanında polis ışıkları görmüyor, diğer ışıklardan tahmin ederek beni durdurdu. ben de öyle yaptığını anladım. sarıydı diye ısrar ettim, gönderdi. senin üstüne üstlük kanıtın var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.