Şimdi Ara

Yolda ilerlerken yan şeritteki aracın üstümüze doğru gelmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde yaşadıgım çok sık bir olay.
    Hatta kavga ettim sırf bunun için, yani genelde bu kişiler yaşlı amcalarımız oluyor.
    Birde muhabbet eden insanlar var tabi.
    Şerit farketmiyor, her şekilde eşit hızlardayken yan şeritteki araç üstüme üstüme geliyor.
    Korna basıyorum, sonra baktım hareket yapıyor camı açıp bir güzel sövüyorum.
    Adam hem muhabbet ediyor, hem düzgünce şeritinde gitmiyor birde üste çıkıyor.
    Yer izmit bolca var bunlardan, bunlara karşı ne yapabiliriz yani.
    Birgün katil olacagım bunlar yüzünden.
    Adamlarda hiç dikkat yok, araba sürerken herşeyle iritibatımı kopartırım sadece yol'a odaklanırım şahsen.
    Başka şehirlerde durumlar nasıl ? İzmit'de çok olmaya başladı.

• Korna ile uyarın, yanından güvenlice geçerken sizde onun önüne kırın.
    Olmadı inip döverek hastanelik edin.

Değmez arkadaşım değmez. Hanzo, barzo, hödük dolu piyasa.
  • bunun araçların dandik aero dinamik yapısından kaynaklandığını ve arkasından gelen aracın oluşturduğu hava akımına doğru yönlenmeye başladığını düşünüyorum. Herkes birden bukadar mal olamaz çünkü. Benimde başıma sol şeritten giderken bu hadise çok sık geliyor hatta bir defasında orta şeritte giderken lastik basınçları yüzündenmi neydi kendi kullandığım aracın busefer habire soldan geçenlere doğru sola sola kaçmaya başladığını farkettim kesin araçların oluşturduğu hava boşluğuyla ve çekimiyle alakalı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 13 Nisan 2014; 18:48:46 >
  • Hocam birde arka camlarda film olursa hiç takmıyorlar bile arkadakini. Dikiz aynasını kullanan zaten az birde böyle davranınca insan çileden çıkıyor. En güzeli trafiğin yoğun olmadığı yerlerde kullanmak. Sırf bu yüzden 10-20 km yolumu uzattığımı biliyorum.
  • Geçen gün arabayı yıkattım, eve dönerken sol şeritten 7 serisi BMW benim şeride doğru kaydı. Sellektör yapınca kendi şeridine girdi.

Anlamadığım şey o araçta baz donanımda bile şerit destek sistemi yok mu? Şerit kaçırınca araba ötmeye başlamıyor mu?

Yanındaki sevgilisiyle oynaşıyordu yanından geçerken baktığımda.
  • Bayan versiyonlarıda var

2 3 ay önce 3 şeritli yolda orta şeritte sakin sakin giderken sağdan bi araç yanıma geldi ilerde bi araç onun şeridinde dörtlüleri yakmış duruyodu bu bayan yavaşlayıp arkama geçmek yerine direk direksiyonu üzerime kırdı Allahtan sol şerit boştu o anda kendimi sola attım kurtardım.1 km sonra lambada durdum baktım sağıma yanaştı camı açmış bana doğru saydırıyo kız.Camı açıp bana ne diye bağırdığını suçumun ne olduğunu öğreneyim dedim ben camı açarken kendi camı kapatıp kafasını diğer tarafa çevirdi lamba yeşil olana kadar Yanımda babam olmasa araçtan inip hangi akla hizmet aracını üzerime kırdığını ve sonrada bide bağırdığını soracaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacam bi demir tamponlu amerikan.Hurda bişey olcak.Böylelerinin yan tarafını komple pert edip kaçıp gidicem.Plakasız gezicem anasını satim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

bunun araçların dandik aero dinamik yapısından kaynaklandığını ve arkasından gelen aracın oluşturduğu hava akımına doğru yönlenmeye başladığını düşünüyorum. Herkes birden bukadar mal olamaz çünkü. Benimde başıma sol şeritten giderken bu hadise çok sık geliyor hatta bir defasında orta şeritte giderken lastik basınçları yüzündenmi neydi kendi kullandığım aracın busefer habire soldan geçenlere doğru sola sola kaçmaya başladığını farkettim kesin araçların oluşturduğu hava boşluğuyla ve çekimiyle alakalı bir durum.

Fiziksel açıklaması: akışın hızlı olduğu yerde basınç düşer. İki aracın arasından geçen hava araçları birbirine çeker. Basitçe iki kağıdı alın ve arasından üfleyin, kağıtlar birbirine yapışacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bayan versiyonlarıda var

2 3 ay önce 3 şeritli yolda orta şeritte sakin sakin giderken sağdan bi araç yanıma geldi ilerde bi araç onun şeridinde dörtlüleri yakmış duruyodu bu bayan yavaşlayıp arkama geçmek yerine direk direksiyonu üzerime kırdı Allahtan sol şerit boştu o anda kendimi sola attım kurtardım.1 km sonra lambada durdum baktım sağıma yanaştı camı açmış bana doğru saydırıyo kız.Camı açıp bana ne diye bağırdığını suçumun ne olduğunu öğreneyim dedim ben camı açarken kendi camı kapatıp kafasını diğer tarafa çevirdi lamba yeşil olana kadar Yanımda babam olmasa araçtan inip hangi akla hizmet aracını üzerime kırdığını ve sonrada bide bağırdığını soracaktım

böyle bir durum başıma gelirse birşey yapmayacağım gelsin çarpsın kamera var nasıl olsa

• bende bulara bide boş yolda önce sollayıp öne geçip sonra yavaşlayanlara uyuz oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

bunun araçların dandik aero dinamik yapısından kaynaklandığını ve arkasından gelen aracın oluşturduğu hava akımına doğru yönlenmeye başladığını düşünüyorum. Herkes birden bukadar mal olamaz çünkü. Benimde başıma sol şeritten giderken bu hadise çok sık geliyor hatta bir defasında orta şeritte giderken lastik basınçları yüzündenmi neydi kendi kullandığım aracın busefer habire soldan geçenlere doğru sola sola kaçmaya başladığını farkettim kesin araçların oluşturduğu hava boşluğuyla ve çekimiyle alakalı bir durum.

Fiziksel açıklaması: akışın hızlı olduğu yerde basınç düşer. İki aracın arasından geçen hava araçları birbirine çeker. Basitçe iki kağıdı alın ve arasından üfleyin, kağıtlar birbirine yapışacaktır.

öncelikle fiziksel destekleyici açıklamanız için teşekkürler. peki birşey sormak istiyorum araçlar arasında oluşan bu hava boşluğu çekimine karşı araçların aerodinamik iyileştirmeleri çekimin daha az olmasını sağlayabilir mi. Tahminimce evet ama arabaların baya bir şekil değiştirmesi gerekirdi herhalde uzunlamasına mermi gibi.

• Bu tipler genelde ya telefonla konuşuyor oluyorlar ya da çok acemi oluyorlar.
    Aynı anda iki işi beceremiyorsanız, yapmayın yani... :)

En net çözüm AS250 almak!
  • Bu şekilde gerçekleşen bir olayda; yanındaki otomobille paralel giderken arabanın içinde kim varsa ana avrat düz giden birine mahkeme 2 yıldan fazla hapis cezası verdi.
    Çünkü küfrettiği arabanın içinde ki 3 kişi için de ayrı ayrı cezalandırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 13 Nisan 2014; 22:28:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şerit takip edemeyen araçlara dikkat ediyoruz. Ya telefonla oynuyor, ya navigasyonla, ya muhabbet ediyor, ya da yaşlı amca oluyor dünya umrunda değil falan.
  • Uyuz oluyorum bu tiplere. Abanıyorum kornaya. % 90 da telefonla konusuyorlar.

• benimde çok başıma geliyor soldan gazlarken aniden sola atlayanlar veya sağdan giderken aniden önüne kıranlar veya yan yana giderken önüne kıranlar

altında BMW si mercosu olupta bunları yapan da çok gördüm türkiyede davar çok ehliyetli davar dolu ortalık bunları götür ahıra bağla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

öncelikle fiziksel destekleyici açıklamanız için teşekkürler. peki birşey sormak istiyorum araçlar arasında oluşan bu hava boşluğu çekimine karşı araçların aerodinamik iyileştirmeleri çekimin daha az olmasını sağlayabilir mi. Tahminimce evet ama arabaların baya bir şekil değiştirmesi gerekirdi herhalde uzunlamasına mermi gibi.

aynen öyle, yan yüzey alanını ne kadar azaltırsanız o kadar az kuvvet çekecektir. yani arabanın yassılaşması demek oluyor bu başka şekillerde rüzgarı yönlendirerek de olabilir, kimi araç yan rüzgardan az etkileniyor kocaman olsa bile kimisi de ufak tefek olsa da uçuyor. aerodinamik etkenlerin yanında süspansiyonun vs. nin de etkisi var.

gerçi bence konu bunla değil milletin dikkatsizliğiyle daha alakalı :)

• Bana öyle yapan oldu mu pedalı aşağı yaslıyorum ve 140 geyiklik motorum beni onun önüne uzatıyor.
  • Bi kere oldu bana hep tırsıyorum genelde hızlı gittiğim zaman arabaların kör nokta denilen yerinde durmuyorum.
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Bende Gölcük teyim. Şahsen sigortam var kaskom var. Pek umurumda olmuyor açıkçası bi kaç kere dutdutlerim tamam birde bu otobüsler ve taksiciler o kadar rahatlar ki sanki tek basinalar yolda. Ehliyeti almadan önce gunde kaç defa denk gelirdi ehliyeti aldık 1 tane denk gelmiyor gelse vurucam direk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.