Şimdi Ara

Teyp Flaşa attığım Mp3 leri çalmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
22.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • flaşa atıyorum,ama cihaza takınca görmüyor müzikleri çözmü var mıdır arkadaşlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonunuzdan USB Belleğe Atılan MP3'lerin Arabada Çalmaması Sorunu

Telefonunuzdan USB belleğe müzik aktarıyor ancak arabanızda çalamıyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir:

• USB Bellek Biçimi: USB belleğinizin FAT32 veya exFAT olarak biçimlendirilmiş olması gerekir. NTFS biçimlendirmesi çoğu araç tarafından desteklenmez.
    • Müzik Dosyası Biçimi: Müzik dosyalarınızın MP3 formatında olduğundan emin olun. WMA, AAC ve diğer formatlar bazı araçlarda desteklenmeyebilir.
    • USB Bağlantı Noktası Arızası: Arabanızdaki USB bağlantı noktası arızalı olabilir. Farklı bir USB bağlantı noktası denemeyi deneyin.
    • USB Bellek Hataları: USB belleğiniz bozuk veya hatalı olabilir. Başka bir USB belleğe müzik atmayı deneyin.
    • Araç Yazılımı Güncellemeleri: Arabanızın yazılımı güncel değilse, USB bellekteki müzikleri tanımayabilir. Aracınız için yazılım güncellemelerini kontrol edin.
    • Tel Arızası: USB belleği arabanıza bağlayan tel arızalı olabilir. Farklı bir tel kullanmayı deneyin.
    • Müzik Dosyası Koruması: Müzik dosyalarınız telif hakkıyla korunuyorsa veya DRM (Dijital Haklar Yönetimi) ile şifrelenmişse, arabanızda çalmayabilir.

Bu adımları uyguladıktan sonra sorun devam ederse, aracınızın kullanım kılavuzuna bakabilir veya bir oto servis uzmanına danışabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Flashi fat32 olarak bicinlendirmeyi deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flashi bicimlendir bilgisayardan

• NTFS olarak biçimlendirdim bundan kaynaklı mı acaba,ayrıca babamda daha önce yapamamış sanırım mp3 leri mpeg olarak convertlemiş bununla bi alakası var mı bilmiyorum ama teyp mp3 destekli flash girişi var mp3 çalması gerek diye düşündüm direkt
  • Fat32 olarak bicimlendir hocam denemende fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

NTFS olarak biçimlendirdim bundan kaynaklı mı acaba,ayrıca babamda daha önce yapamamış sanırım mp3 leri mpeg olarak convertlemiş bununla bi alakası var mı bilmiyorum ama teyp mp3 destekli flash girişi var mp3 çalması gerek diye düşündüm direkt

Flash bellekleri Fat32 olarak bicimlendiriniz,cunku araclardaki sistem Ntfs okumaz genelde

Ayrica mp3 leride mpeg olarak convert etmenize gerek yok

Mp3 zaten sıkıştırılmış bir Mpeg formatidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Flashi bicimlendir bilgisayardan

hocam mesela flash bellekte farklı müzikler nasıl açılıyor

örneğin teypte 2 ye basınca pop müzik klasörü açılıyor

3 e basınca arabesk

4 türkü

5 yabancı

gibi... bunu nasıl yaparız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide bazı bellekler belli bir depolama alanını kabul ediyor.

Max desteklediği 16gb diyelim mesela.

Ve yine bazılarında ise bir klasör içine yüzlerce parça atınca çalmıyor.

Klasörlere ayırıp 30-30 şeklinde deneme yanılma yapın derim.

Genel bir bilgi veriyim dedim. Çok çektiğim modeller oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

NTFS olarak biçimlendirdim bundan kaynaklı mı acaba,ayrıca babamda daha önce yapamamış sanırım mp3 leri mpeg olarak convertlemiş bununla bi alakası var mı bilmiyorum ama teyp mp3 destekli flash girişi var mp3 çalması gerek diye düşündüm direkt

Flash bellekleri Fat32 olarak bicimlendiriniz,cunku araclardaki sistem Ntfs okumaz genelde

Ayrica mp3 leride mpeg olarak convert etmenize gerek yok

Mp3 zaten sıkıştırılmış bir Mpeg formatidir.

tamam hocam teşekküler denicem yarın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.