Şimdi Ara

Araba için mp4 player mi? Mp3'lü teyp mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim arabada radyo teyp var. Mp3 dinlemek için:
    "1GB Şarjlı Mp4 çalar + Araç kaset kiti" gibi bir sistem mi almak iyi olur; yoksa "Mp3'lü Oto Radyo Teyp" mi almalıyım? Kararsız kaldım. Sizce şu sistemlerden hangisi mantıklı?

PIRANHA MATRIX 1 GB USB 2.0 FM RADYOLU SES KAYITLI ŞARJLI MP4 ÇALAR + ARAÇ KASET KİTİ + ŞARJ ALETİ HEDİYELİ
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd61361

SONY CDX-GT414U MP3 CD ÇALAR
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26082&productid=otsonycdxgt414u#tablnk

400 YTL'ye kadar başka bir sistem önerisi olan varsa lütfen yazsın.

• karsilastirdigin teypler arasinda dunya kadar fark var..Yani insan ayni kalitede ayni sinifta olan teypi sorar tesuf ederim..tABIKI SONY CDX-GT414U ...
  • sony teyp ile daha güzel bir ses kalitesi alırsın
  • tabikide mp3 çalan teyp daha iyidir
    hem yeni alacağın teypin çıkışları da daha güçlü olur
  • Alacaksan Mp3 Çalarlı Teyp Al. Ben 400 YTL Lik Pioneer (mp3 destekli) CD Çalar Aldım. 2 Sene Oldu. Çokta Memnunum. Çıkışları da Güçlü. Yok Kaset Çalara Kaset kiti tak. yok mp4 çaları Kaset Kitine yerleştir. Hiç Uğraştırmıyor Bunlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuE_bErRy -- 24 Ocak 2007; 22:14:30 >
  • mp4 player alma genelde çok kalitesiz, aldıktan sonra 2-3 hafta içinde elinde patlama ihtimali var.

ürünün ses kalitesi zaten çok kötü onu hiç demiyorum bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gligaMesH -- 24 Ocak 2007; 22:38:38 >
  • ipod al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mp3 çalan teyip derim.
  • quote:

Pioneer (mp3 destekli) CD Çalar Aldım
    Yok Kaset Çalara Kaset kiti tak. yok mp4 çaları Kaset Kitine yerleştir. Hiç Uğraştırmıyor

Bence SONY GT-414 derim; yok cd tak çıkar, yok cd'ler çizilmesin diye onlarla uğraş.Güzel bir Flash Disk al tak fişi bitir işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redblood -- 25 Ocak 2007; 1:17:43 >
  • O Flash Disk Olayıda Çok Güzel. Ne CD , ne Kaset , Ne de Cd Changer. Ama Aldık Vaktinde İşte. CD Çalarlılar çok Popülerdi :(
  • Birde buna bakın
    TIKLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.