Şimdi Ara

teyp deki bluetooth u müzik için kulanabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
34.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç qaşqai orjinal teyp var normal 6 cd çalarlı teyp ten memnunum her konuda cd radyo v.s üzerindeki bluetooth arabaya biner binmez otomatik bağlantı sağlıyor hatta teybi kapatmayınca araç dışında telefon geliyor açıyorum açıyorum ses gelmiyor sonadan fark ettim çekim mesafesine kadar bağlı kalıyor neyse ben bunu müzik aktarımı için kulanabilrimiyim cep telefonumdan

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabanızdaki Bluetooth'u Müzik Dinlemek İçin Kullanma

Günümüz araçlarında bulunan Bluetooth özelliği, genellikle sadece arama yapmak için kullanılır. Ancak bazı araçlarda Bluetooth üzerinden müzik dinleme özelliği de mevcuttur. İşte aracınızdaki Bluetooth'u müzik dinlemek için kullanıp kullanamayacağınızı anlamak için bazı ipuçları:

• Kullanım Kılavuzunu Kontrol Edin: Aracınızın kullanım kılavuzunda Bluetooth özelliklerinin neler olduğu ve müzik dinleyip dinleyemeyeceğiniz açıkça belirtilmelidir.
    • Bluetooth Ayarlarına Bakın: Aracınızın bilgi-eğlence sisteminden Bluetooth ayarlarına gidin. "Müzik Akışı" veya "Medya Oynatma" gibi bir seçenek görüyorsanız, Bluetooth üzerinden müzik dinleyebilirsiniz.
    • Cihazınızı Bağlayın: Akıllı telefonunuzu veya müzik çalarınızı aracınızın Bluetooth sistemine bağlayın. Bağlantı kurulduktan sonra, müzik çalar uygulamanızı açın ve müzik çalmayı deneyin.

Aracınızda müzik dinlemek için Bluetooth özelliği yoksa, aşağıdaki alternatifleri düşünebilirsiniz:

• AUX Girişi: Çoğu araçta, harici ses kaynaklarını bağlamak için bir AUX girişi bulunur. Bir AUX kablosu kullanarak telefonunuzu veya müzik çalarınızı aracınızın ses sistemine bağlayabilirsiniz.
    • USB Bağlantısı: Bazı araçlarda, müzik dosyalarını doğrudan bir USB sürücüden oynatmanıza olanak tanıyan bir USB bağlantı noktası bulunur.
    • FM Verici: Bir FM verici, aracınızın FM radyosunu kullanarak müzik çalarınızdan veya telefonunuzdan müzik çalmanıza olanak tanır.

Eğer yukarıdaki yöntemleri denedikten sonra hala aracınızda Bluetooth üzerinden müzik dinleyemiyorsanız, bir oto ses sistemleri uzmanına danışmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam bendede 2009 model aynı araçtan var. bir türlü müzik çaldıramadım. anlayan arkadaşlar varsa takipteyim...
  • Sadece telefonla görüşme mi yapabiliyorsunuz? Eğer telefonunuz Android ise işinize yarar bir program var ama sesi biraz kötü çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Sadece telefonla görüşme mi yapabiliyorsunuz? Eğer telefonunuz Android ise işinize yarar bir program var ama sesi biraz kötü çıkıyor.

evet android gm discover evet sadece görüşme yapılıyor yada ben yapamıyorum müziği
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaz

hocam bendede 2009 model aynı araçtan var. bir türlü müzik çaldıramadım. anlayan arkadaşlar varsa takipteyim...

tamamdır
  • Bluetooth sadece telefonu destekliyor olabilir. Eğer sesi de destekliyorsa müzik için kullanabilirsiniz. Aksi takdirde müzik için başka seçenekler denemeniz gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Bluetooth sadece telefonu destekliyor olabilir. Eğer sesi de destekliyorsa müzik için kullanabilirsiniz. Aksi takdirde müzik için başka seçenekler denemeniz gerekiyor.

bunu nasıl öğrenebilrim yada sadece telefon destekliyor olsa bile müzik çaldırma şansım yokmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pcye 5+1 ve müzik seti bağlamak
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kullanma kılavuzuna bakın. Ya da internetten biraz araştırın.

Bluetooth sadece telefonu destekliyor ise aracın bluetooth'u ile müzik dinleyemiyorsunuz. Mutlaka kablo kullanmanız gerekiyor. (Aux veya başka bir kablolu bluetooth cihazı)

Telefon elimde olsun, kabloyla uğraşamam, telefona uzanamıyorum derseniz başka bir bluetooth cihazı almanjz gerekiyor. O cihaz ile gerekli kablo bağlantılarını yapıp, kablosuz müzik dinleyebiliyorsunuz. Bu sefer telefonunuzla teyibinizdeki değil, yeni aldığınız cihazdaki bluetooth'u bağlayacaksınız.

Maalesef başka çözüm yok şimdilik. Bizzat yaşadım bu problemi. Mesela 2013 model toyotada bluetooth hem ses hem de telefon destekliyordu. Sorun yoktu. Ama 2013 bmw sadece telefon destekliyor. Müzik dinlemek için yukarıda yazdığım yollardan birini seçmem gerekti.

• Telefondan ayarlara girin. Bluetooth kısmına gelin. Eşleşen cihazlar kısmında aracınızın isminin yanında mavi çark olması lazım. Ona basın orada 3 tane seçenek vardır. Biri arama sesi, biri ortam sesi, diğeri kişileri paylaşma. Android telefonlarda kişileri paylaşma ve arama sesi aktif oluyor, ortam sesi kapalı oluyor. Ortam sesini açın. Açtıktan sonra aracın bilgi ekranında telefonun bağlandığını yazar tekrar. Ondan sonra aracın multimedia kaynağını bluetooth olarak seçin ve telefondan müzik çalın. En azından ben böyle yapıyorum. Bu arada bluetooth ile oyun sesleri, video sesleri vs... telefondan çıkan her sesi aracın hoparlöründen duyabilirsiniz.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duellist -- 5 Ocak 2017; 18:26:59 >
  • 2011 Qashqai var.Bluetooth'u bagladiktan sonra teyp uzerindeki aux dugmesine basin.2 secenek cikacak aux ve bt radio diye.Ordan bt radioyu secin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmcena

2011 Qashqai var.Bluetooth'u bagladiktan sonra teyp uzerindeki aux dugmesine basin.2 secenek cikacak aux ve bt radio diye.Ordan bt radioyu secin.

ama ne arkasında ne önde aux grişi veya düğmesi yok
  •  teyp deki bluetooth u  müzik   için kulanabilirmiyim

Hocam su model teyp degil mi sizdeki? Eger bu degilse muzik icin kullanamazsiniz.

• quote:

teyp deki bluetooth u  müzik   için kulanabilirmiyim

Hocam su model teyp degil mi sizdeki? Eger bu degilse muzik icin kullanamazsiniz.

Değil hocam 6 cd çalar li ve radyolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

Resimdeki gibi degilse yok diye biliyorum bt den muzik oynatma

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bedoig.BTmono&hl=tr&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmono+bluetooth&pcampaignid=APPU_1_yWxuWLKJMMTgaYSljkg

Şu uygulamayı deneyin derim hocam.

onun prosunu kurrdum telefona hazır hocam bunun gibi bildiğiniz beneri program vamerı alternatif olarak onlarıda kurayım

edit: birde mono diyor sterio olması gerekli dğilmiydi _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 5 Ocak 2017; 19:19:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

Resimdeki gibi degilse yok diye biliyorum bt den muzik oynatma

tüh altaki arkadaşın verdiği programlarıda deneyeceğim son olarak bakalım sağolun

• bende ne kadar program varsa denedim. sadece bir tanesi ile sesi arabaya gönderdim fakat onunda kalitesi çok kötüydü çok az ses çıkıyordu...

:( arabayı değiştirecem bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaz

bende ne kadar program varsa denedim. sadece bir tanesi ile sesi arabaya gönderdim fakat onunda kalitesi çok kötüydü çok az ses çıkıyordu...

:( arabayı değiştirecem bu yüzden.

Programın adı nedir hocam
  • o kadar çok denedim ki ismini hatırlamıyorum. ama play de aratmıştım. programda sadece aç kapa butonu vardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.