Şimdi Ara

Virajda arkadan selektör yapan araçlara çözüm nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dh ahalisi. Yeni bir araç aldım. Acemilik var. Araç 1.0 bayırda çok iyi değil açıkcası ama şehir içi için ideal. Bu gün eşimle belgrad ormanına gittik. Hava yağmurluydu. Yollar doğal olarak kaygan. Orman yolu tek şerit ve aşırı virajlı. 60 la girince savruluyorsunuz. Ama bu gün deli oldum altına bmv audi alan arkaya dayanıyor selektör yapıp duruyor. Karşıdan araba geçiyor sollama yasak sağa yanaşacak yer yok.. Hız yapsam aşağı uçacağım. Zaten acemiyim. Ben bu adamlarla nasıl başa çıkacam. Valla bunların yüzünden böyle yollara girmek istemiyorum artık. Ama gezmek için aldık arabayı. Bi anlamı kalmıyor.

Var mı tavsiyesi olan sorun Bende mi yoksa bu adamlarda mı. Sizde mi böyle yavaş gidenin arkasına yapışıyor sunuz?

Yolu bilmeyenler için yol böyle virajlı.
    Virajda arkadan selektör yapan araçlara çözüm nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 21 Eylül 2020; 9:8:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 lülerinizi yakın tehlike hissettiğiniz anlarda arkanızdan gelenler eğer birazcık insansa bir anormallik olduğunu hissedip anlayabilirler ve tacizden kurtulabilirsiniz genelde 4 lüler seyir halinde ya acil bir durum varsa yanar yada araçta bir problem var demek için anlaşılır ben şahsen 4 lüleri yanan bir araca fazla sokulmam yanaşmam asla selektör vs yapmam ama herkes ben değil tabiki
    Öncelikle Türkiye'de araç kullanmak biraz umursamaz olmayı gerektiriyor ne yazık ki. Kimseyi memnun edemezsiniz, o virajları 200 ile de dönseniz bu sefer de biri gaza gelip sizi rahatsız etmek için peşinize takılacaktı. Bütün memleketin çükünün boyunda mı bi problem var bilemiyorum, bu kadar kompleks nasıl açıklanabilir ki.
  • 4 lülerinizi yakın tehlike hissettiğiniz anlarda arkanızdan gelenler eğer birazcık insansa bir anormallik olduğunu hissedip anlayabilirler ve tacizden kurtulabilirsiniz genelde 4 lüler seyir halinde ya acil bir durum varsa yanar yada araçta bir problem var demek için anlaşılır ben şahsen 4 lüleri yanan bir araca fazla sokulmam yanaşmam asla selektör vs yapmam ama herkes ben değil tabiki
  • birak beklesinler
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Hocam bi problemde yok aslında. Normal hız limitlerininde üstünde gidiyorum. Arkaya dayanıyor adam. Bu yüzden fren yapmaya da çekiniyorum gelip çarpmasın diye. Stres yaptırıyorlar. Gereksiz bir şekilde beni de hızlı gitmeye zorluyorlar. Altında arabaya güveniyor adam ama ben onunla aynı hızda gidemem. O riski alamam.

• yoluna bakacaksın hocam istedikleri kadar dürtsünler kavga falan çıkarırlarsa eyvallah abi haklısın deyip çekip gideceksin. laf anlatamazsın. asgari hız otoyolda 40 diğer yollarda 15 km. sürdüğün yer otoyol değilse 15 le 20 ile gitsen bile kanunen söz söylemeye hakkı yok
  • aracını satıyorsun 1.6 eb focus alıp 200+hp yapıyorsun bak bakim yakalıyorlar mı
  • Baktınız arkada trafik rahatsız ediyor, durulacak ilk yerde 4 lü yakıp geçmelerini sağlayın, bir de acemiliği atasaya kadar virajlı yollarda, özellikle yağmurlu havalarda gece pek yolda kalmayın, önünüzü göremez bi yerden uçarsınız!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockandemir84

Hocam bi problemde yok aslında. Normal hız limitlerininde üstünde gidiyorum. Arkaya dayanıyor adam. Bu yüzden fren yapmaya da çekiniyorum gelip çarpmasın diye. Stres yaptırıyorlar. Gereksiz bir şekilde beni de hızlı gitmeye zorluyorlar. Altında arabaya güveniyor adam ama ben onunla aynı hızda gidemem. O riski alamam.
    4 lüleri yakın normal hızınızda seyredin farkı görürsünüz ama sürekli yakmayın tabiki dikkat çeker virajlarda yada arkanıza yapıştıklarında yakabilirsiniz
  • Öncelikle Türkiye'de araç kullanmak biraz umursamaz olmayı gerektiriyor ne yazık ki. Kimseyi memnun edemezsiniz, o virajları 200 ile de dönseniz bu sefer de biri gaza gelip sizi rahatsız etmek için peşinize takılacaktı. Bütün memleketin çükünün boyunda mı bi problem var bilemiyorum, bu kadar kompleks nasıl açıklanabilir ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cryin kullanıcısına yanıt
    Virajlı yolda ve yağmurlu havada eğer çok usta değilseniz, isterse v8 olsun, arkadaki şöför tecrübeliyse en kötü araçla, sizi geçemese de, dibinizden ayrılmaz.

Bir keresinde gece, virajlı köy yollarında, Şahin le, lastikler her virajda cayır cayır öterken, ne kadar bassamda , Bedford kamyondan kurtulamamıştım, sonradan bi köye girdi de peşimden kaybolmuştu!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Evet ama bu senaryoda yol verebileceği fazladan bir şerit yok.

• Hiç umursama hocam. Böyle bir yolda tıpası yiyorsa selektör yapacağına sollasın geçsin. Trafikte en birinci kural sakin kalmak. Yola ve özellikle de insanlara rağmen sakin kalın, yolunuzdan şaşmayın.

• daha da yavaşla kudurt xxxxleri. xxxleri yiyosa basıp geçsin. parayı basıp arabayı almakla şöför olunmuyor. takılma sen önüne yoluna bak
  • Hocam acemiyseniz hiç riske atmayın. Yavaşlayın ve yanaşabildiğiniz kadar sağa yanaşın. Basmak isteyen bassın. Böylece ne siz riske girersiniz ne onlar.

• Müsait bir yerde durup yol veririm. Benzer bir yolda hafif hafif karanlık çökmüşken gördüğüm ilk aracı takip edip bırakmadım. Virajları benzer hızlarda döndüm. Sorunsuz bir yolculuk oldu. Bu tip bir yolda hiç tecrübem yoktu ve o yoldan da ilk kez geçiyordum. Dolayısıyla en mantıklısı benzer bir araç bulup takip etmek.

• Yazılımli corsa ile çıkarken aynisini birisi yapmıştı, gaza asilmamiz ile bembeyaz bmw, arkada siyah dumandan görülmez olmuştu

Yanlış hatırlamıyorsam, durdugumusda sahibi yanimiza yanaşıp, aracin yağ mi yakıyor hemserim valla cigerlerimize kadar koku işledi demişti

• Focus Rs alıp sadece gaza basmanızı öneriyorum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.