< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 21 Eylül 2020; 9:8:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 21 Eylül 2020; 9:8:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4 lülerinizi yakın tehlike hissettiğiniz anlarda arkanızdan gelenler eğer birazcık insansa bir anormallik olduğunu hissedip anlayabilirler ve tacizden kurtulabilirsiniz genelde 4 lüler seyir halinde ya acil bir durum varsa yanar yada araçta bir problem var demek için anlaşılır ben şahsen 4 lüleri yanan bir araca fazla sokulmam yanaşmam asla selektör vs yapmam ama herkes ben değil tabiki
|
Tek şeritli yolda hız sınırında ilerlerken arkadaki selektör yapacak, bende sağa çekip yol vermek zorunda olacağım öyle mi?
Hiç böyle sığırlara denk gelmedim. Böyle sığırlıklar da yapmadım. |
Öncelikle Türkiye'de araç kullanmak biraz umursamaz olmayı gerektiriyor ne yazık ki. Kimseyi memnun edemezsiniz, o virajları 200 ile de dönseniz bu sefer de biri gaza gelip sizi rahatsız etmek için peşinize takılacaktı. Bütün memleketin çükünün boyunda mı bi problem var bilemiyorum, bu kadar kompleks nasıl açıklanabilir ki.
|
yazdın gene reçeteyi
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |