Şimdi Ara

Virajda arkadan selektör yapan araçlara çözüm nedir. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hic acimam ani frene basarim.. Cok kez yapmisligim vardir.. Ondan sonra bakıyosun bi tarafi yemio uzak gitmeye baslio..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frene bas ve hızını iyice azalt,dikiz aynasını gece konumuna getir ve yolun ortasından sürmeye devam et

Müziğide son sesine kadar aç

Dinsizin hakkından imansız gelir

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo mu Sadece arkadan itişli Volvolar çok eski. Çoğu önden çekerli zaten varsa da awdliler var.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    O kadar detayın bilmiyorum da bir keresinde yağmurlu günde bir volvo virajı alamamıştı ve eski model bir volvoydu, muhtemelen dediğini gibi arkadan itişliydi ve ESP yoktu arabada. Diğeri ise yağmursuz bir günde yine volvo nun biri virajı alamamıştı ama o araba yeniydi 2010 model falandır tahminim.
  • Günaydın ; değerli dostlarım ben bu siteyi çok beğeniyorum ve çok konuda bilgi sahibi oldum. Ancak bazen bakıyorum dalga geçer gibi cevaplar yazılıyor. Arkadaşım sizden yardım istemiş , diyorki karşıdan arabalar geldiği , bende hızlı gidemediğim için gücü kuvvetli olan arabalar selektör yapıyor diyor sizde 4 lü yak diyorsun. Çözüm bu mudur? Lütfen acizane tavsiyem şaka yollu cevapları yazıpıta mesaj sayısı artırmayın. Benim acizane önerim sizin arabanızın motor gücü düşük ve dikkatli şöför olduğunuz için yoğun saatlerde , yağışlı havalarda böyle yollarda mümkün olduğu sürme işine girişmeyin. Örneğin diyelim hata sonu gidilecek , eğer saat 09 da trafik yoğunsa siz 1 saat önce gelin gezin veya sayfiye yerine gidin. Benim aklıma gelen en mantıklı yol bu . Arabayı değiştirme imkanınız olmadığına göre bu en mantıklı yol geliyor bana. Kazasız sağlıklı günler.

• khanja kullanıcısına yanıt
    Megane Rs Tropy Der Susarım :)
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    Hayır cevap kesinlikle Lancia Delta Integrale

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.